Selam canlar ...suan belkide icimdekileri en gercekci aciga vurdugum sizlersiniz..evleneli 10 ay oluyor kacarak evlendim suan yanlis yapmissin dediginizi duyar gibiyim ama gercekten mecbur kaldim ailemle baristik bi sikinti yok anlatmasi uzun surer ben asil sikintimin sebebine gecmek istiyorum oyuzden.esimi cok ama cok seviyorum oda beni buraya kadar bi sikinti yok.esimin ailesiyle ayni mahallede oturuyoruz sadece ailesi degil butun akrabalariyla ayni mahallede komsuyuz kendi ailem baska sehirde akrabamda yok burda.esimin ailesiyle akraba baglari cok kuvvetli hep ic iceler her aksam birbirlerindeler konuscak ne buluyorlarsa hergun hergun ve benimde boyle olmami istiyorlar haftanin iki gunu kaynanama gidiyoruz oturmaya ama yetmiyor illa yemekleri beraber yiyelim diyorlar kabul etmiyorum kaynanam her ortamda ayni konudan bahsediyor az geliyorsunuz yok efendim gelince az duruyorsunuz akrabalarda ayni kafada surekli sorguluyorlar dun aksam nerdeydiniz ne yaptiniz bize gelin falan surekli baski artik aciklama yapmaktan sikildim esimle konusuyoruz niz boyleyiz alis sende artik diyo abartmiyorum markete ciksam on kisi yolda soruyor nereye gidion ne alcan vs.bunlarin hepsi akraba tasinma ihtimalimiz yok esim cok kararli uzaga gitmem diyo ve ben bu 10 ayda cok bunaldim kafa dinleyecek yerim yok sizce ben mi abartiyorum bubdurum normal mi yoksa gercekten vahim bi durumdamiyim