• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimdeki evlilik

Bende 2 aylik evliyim, başlarda surekli kv'ye gitmek yerine bende evimde eşimle vakit geçirmek istiyordum hem yeni olduğumuz için hemde kv evinde çekingenlik utangaçlik alişma sureci işte.. Ama sağolsunlar beni hemen aileden gibi gormeye başladilar ve inanirmisin Allah yukarda severek gidiyorum.

Tabi herşey iki tarafli bende yuzumu döküp oturmadim, herşeye alinganlik yapmadim guldum geçtim.

Ha haddini aşan olursada o mesafe yi koymak sana duşer.. Uzerek kirarak degil ama espiri tonunda mesaj yerine ulaşir.:KK49:

Not : bende ailemden uzağım ve cok ozluyirum, eşinin akrabalarini sevmemek yerine sevmeye çaliş inan sende daha mutlu olursun. Hangimiz 4 4luguz ki.
Bu yonuylede dusunuyorum evet zorluyorum kendimi ama olmuyor kulturler ayni degil gercekten farkliyiz keske dedigin gibi olsa

Yok canım bu ortama çocuk yapılmaz demiyorum. Boşanmayı düşünürsen çocukla boşanamazsın diyorum. Çocuğum babasız büyümesin, kaçtığım eve çocukla dönemem diye susup oturmak zorunda kalırsın. O yüzden düzenini kurana kadar çocuk düşünme derim. Biraz bekle bakalım alışabilecek misin.

Ayrıca çocuk işleri iyileştirmez. Ailedeki bebekli gelinleri düşün. Onlar gidip gelmiyor mu, gidiyorlardır.
İçli dışlı kalabalık ailelerde karışan çok olur. İnce giydirmişsin, kalın giydirmişsin, uyumasın ne olacak, yesin ne olacak derler. Biz kalkalım uyku saati dersin, aman 1 saat geç uyusun derler. Ben çips yedirmiyorum dersin yedirirler. İstediğin düzeni kuramazsın. Çocuklar burada getir oynasın derler, çocuğu özledik derler, kaçamazsın.
Anladim canim ama ben esimi seviyorum ondan vazgecmeye niyetim yok ben cevresinden kurtulmaya calisiyorum evet onerilerin mantikli ama tesekkurler

Gittikce daha beter olur. Daha 10 ayda ne gordunuz ki? Bunun hamileligi var lohusaigi var,cocuk yetistirme evresi var,var oglu var. O donemlerde de onlar size psikopat gibi gelecek oturacak. Her aksam birileri her aksam birileri

Ay camlari acin,ben fena oldum surda

Gittikce daha beter olur. Daha 10 ayda ne gordunuz ki? Bunun hamileligi var lohusaigi var,cocuk yetistirme evresi var,var oglu var. O donemlerde de onlar size psikopat gibi gelecek oturacak. Her aksam birileri her aksam birileri

Ay camlari acin,ben fena oldum surda
:))) ya gulduruyorsunuz beni halime kizlar aglancak halime guler oldum :D

Akraba ziyaretinden hiç hoşlanmıyorum ben de.
Sanırım taşınmadan bu durumdan kurtulamazsınız siz,ev falan alın uzaklaşın oradan..

bıkmadan usanmadan biz böyle iyiyiz yada ne demek istiyorsan onu tekrarlıyacaksın ,

onlarda enınde sonunda alışacaklar , kendını dışlanmış gibi hissedersen kafana çıkarlar ,

tecrubeyle sabittir.

bıkmadan usanmadan biz böyle iyiyiz yada ne demek istiyorsan onu tekrarlıyacaksın ,

onlarda enınde sonunda alışacaklar , kendını dışlanmış gibi hissedersen kafana çıkarlar ,

tecrubeyle sabittir.

tecrubeyle sabittir.
Sen ne kadar zamanda bir gidiyorsun akrabalarina yada kaynana canim merak ettim tecrubeliyim diosun sonucta

Merhaba, sana tavsiyen iş bulman kendine bahanen olur hem sana daha fazla saygı gösterirler. Birşey olduğunda çok yorgunum gelemem diyebilirsin. Ve yeni bir çevren olur. Belli ki eşin taşınmayacak. Sen kendi sosyal çevreni kendin belirle.

Bikere onların sürekli görüşmek istemesinin veya seninde onlara dahil olmanı istemelerinin senin kacmanla hiç alakaları yok bence.hatta onlar senin kaçarak evlenmene takilmamislar bile.onlar yeni bir gelin geldi heyecanıyla hareket ediyorlar ve hep senide görmek istiyorlar kotu niyetli gelmediler bana.cnm zamanla sende onlarda birbirinize alisacaksiniz.senin çok müdahil olmak istemediğini hissediyorlardir muhtemelen.tamamen kendini geri çekme ama yavaş yavaş sınırlarını belirle.

ben 11 yıllık evlıyım canım

ama niye gelmiyorsunuz , neredesiziniz , aksam ne yaptınız , nereye gittiniz , aradık niye cvp vermediniz , gelecektik aradık ama açmadınız , kp çok sorardı

bu tarz sorulara ilk evlendıgımde çok maruz kaldık ben ilk başlarda haftada 2 kez gder ve 2 kez aradım

hee baktım olmuyor zaten başka birsürü sorumuz vardı , ben gidelim demeyi bıraktım ve asla tlf açmıyorum ,

şimdi kocam nezaman gidelim derse gidiyorum o da gidince bunaldıgı için ,

3-4 haftada bir ancak gidelim diyor ,

ben 11 yıllık evlıyım canım

ama niye gelmiyorsunuz , neredesiziniz , aksam ne yaptınız , nereye gittiniz , aradık niye cvp vermediniz , gelecektik aradık ama açmadınız , kp çok sorardı

bu tarz sorulara ilk evlendıgımde çok maruz kaldık ben ilk başlarda haftada 2 kez gder ve 2 kez aradım

hee baktım olmuyor zaten başka birsürü sorumuz vardı , ben gidelim demeyi bıraktım ve asla tlf açmıyorum ,

şimdi kocam nezaman gidelim derse gidiyorum o da gidince bunaldıgı için ,

3-4 haftada bir ancak gidelim diyor ,
3 4 haftada bir mi super bisey bu .... Biz okadar zaman gitmesek dusunemiyorum mizmiz ya annesi gozyaslarini kullaniyor hep ha bende agliyorum ama esim o koskoca kadin senle bir mi dio

Ben buzdaginin gorunen tarafini gormusum iste esim tek erkek buda uzaklasmamizi biraz daha zorlastiriyor :KK43:
Ya net bir cizginiz olacak,cizdiginiz an kimse yaklasamayacak,ya da cekmeye devam edeceksiniz. Benim esimin ailesi de bir tuhaftir mesela ama yuz bulamazlar benden, asla cizgiyi asmalarina izin vermem, sen de oyle yap ablacim ama esinle kotu olmayi da goze alabiliyorsan. Ne munasebet seni yolda cevirebiliyorlar bakkala giderken? Ha cevirdiler mi illa,say alacaklarini. Prezervatif bitmis evde, her cesidinden bir kutu alayim da bulunsun evde de mesela ;) zorla terbiyesini bozdururlar insana ha

Bikere onların sürekli görüşmek istemesinin veya seninde onlara dahil olmanı istemelerinin senin kacmanla hiç alakaları yok bence.hatta onlar senin kaçarak evlenmene takilmamislar bile.onlar yeni bir gelin geldi heyecanıyla hareket ediyorlar ve hep senide görmek istiyorlar kotu niyetli gelmediler bana.cnm zamanla sende onlarda birbirinize alisacaksiniz.senin çok müdahil olmak istemediğini hissediyorlardir muhtemelen.tamamen kendini geri çekme ama yavaş yavaş sınırlarını belirle.
Hemen uyum saglamami istiyorlar ama mesela gunduz gitsem aksama kadar otur yemegi yiyelim oyle git diyorlar ben durmak istemiyorum isim oluyor bazen hemen adim geliyor hemen gidiyora cikiyor ben gercekten boyle duzen gormedim daha once kendi halama teyzeme bile ayda bir iki kere giderdim ben disarda gezmeyi seviyorum burda ev kedisine dondum ev ev dolasiyoruz :(

Selam canlar ...suan belkide icimdekileri en gercekci aciga vurdugum sizlersiniz..evleneli 10 ay oluyor kacarak evlendim suan yanlis yapmissin dediginizi duyar gibiyim ama gercekten mecbur kaldim ailemle baristik bi sikinti yok anlatmasi uzun surer ben asil sikintimin sebebine gecmek istiyorum oyuzden.esimi cok ama cok seviyorum oda beni buraya kadar bi sikinti yok.esimin ailesiyle ayni mahallede oturuyoruz sadece ailesi degil butun akrabalariyla ayni mahallede komsuyuz kendi ailem baska sehirde akrabamda yok burda.esimin ailesiyle akraba baglari cok kuvvetli hep ic iceler her aksam birbirlerindeler konuscak ne buluyorlarsa hergun hergun ve benimde boyle olmami istiyorlar haftanin iki gunu kaynanama gidiyoruz oturmaya ama yetmiyor illa yemekleri beraber yiyelim diyorlar kabul etmiyorum kaynanam her ortamda ayni konudan bahsediyor az geliyorsunuz yok efendim gelince az duruyorsunuz akrabalarda ayni kafada surekli sorguluyorlar dun aksam nerdeydiniz ne yaptiniz bize gelin falan surekli baski artik aciklama yapmaktan sikildim esimle konusuyoruz niz boyleyiz alis sende artik diyo abartmiyorum markete ciksam on kisi yolda soruyor nereye gidion ne alcan vs.bunlarin hepsi akraba tasinma ihtimalimiz yok esim cok kararli uzaga gitmem diyo ve ben bu 10 ayda cok bunaldim kafa dinleyecek yerim yok sizce ben mi abartiyorum bubdurum normal mi yoksa gercekten vahim bi durumdamiyim

Benim kv de bıkmadan usanmadan 1.5 sene hergun evime geldi en son biz ayrılma noktasına geldik de taşındık ordan. Şükür şimdi rahatım. İnşallah sen kötü şeyler yaşamadan eşin ikna olur da taşınırsınız.

Ya net bir cizginiz olacak,cizdiginiz an kimse yaklasamayacak,ya da cekmeye devam edeceksiniz. Benim esimin ailesi de bir tuhaftir mesela ama yuz bulamazlar benden, asla cizgiyi asmalarina izin vermem, sen de oyle yap ablacim ama esinle kotu olmayi da goze alabiliyorsan. Ne munasebet seni yolda cevirebiliyorlar bakkala giderken? Ha cevirdiler mi illa,say alacaklarini. Prezervatif bitmis evde, her cesidinden bir kutu alayim da bulunsun evde de mesela :KK66: zorla terbiyesini bozdururlar insana ha
Kahkaha attim resmen boyle bir cevap beklemiyordum :)) ama dedigin gibi insanin zorla terbiyesini bozdurcaklar.esim boyle olursam yalniz kalirsin diyo sevdir kendini diyor bilmiyorki benim istedigim zaten o yalniz olmak ha arkadaslarim haric tabi

Benim kv de bıkmadan usanmadan 1.5 sene hergun evime geldi en son biz ayrılma noktasına geldik de taşındık ordan. Şükür şimdi rahatım. İnşallah sen kötü şeyler yaşamadan eşin ikna olur da taşınırsınız.
O ayrilma noktasinda esin gitmenden korktu mu mesela ben kestiremiyorum esime sorsan asla uzaklasmam diyor ustune gitsem sinirleniyor o asamalar nasil oldu canim ozel degilse anlatirmisin biraz esinin tavrini hemen tamam gidelim dedi mi

Back