Hayalimdeki evlilik

Yeni bir film düşünüyorum..
Başrolde sen.

Tür: Korku- Gerilim
IMDb: 9.3
Yönetmen: Kaynana
Filmin Adı: Akrabalar Cehennemi- Sonsuz Paradoks

Filmin Konusu: Filmde zavallı bir gelin akrabaların tuzaklarından kaçarak huzur aramaya çalışır.
Her gittiği yerde onu bulan akrabalar yüzünden büyük bir paradoksun içinde kalan gelin
yeterince 'Hayır' diyerek huzura erişebilecek mi?

:)))) keske boyle gulup gecicegimiz gibi olsa gercekte yasadigim durum

Bu durum değişmez ve eşin taşınmaz. Şimdilik seni zorlamıyor ama ileride gitmeye zorlar. Ürettiğin bahaneler hep eşinle alakalı olacak ama işin kötüsü eşin gitmek istiyor. Yani kısacası ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
Sana tek tavsiyem, doğum kontrolüne 2 kat dikkat et (eşin korunuyorsa sen de korun) ve uyum sağlamadan çocuk yapma. Bir süre sonra çekip gitmek isteyebilirsin, çocuk sana engel olur.

Ben bu konuda yanlis mi dusunuyorum gercekten yani ben cocugum olsun yanima yandas olsun diyorum ama sen bu ortama cocuk yapilmaz diyorsun gerckten sikimtim cogalir mi bikac daha ya (

Birak 10 ayi ikinci gun kacar giderdim o ortamdan
Kendi anami babami gorsem bu kadar cok daralirim
oyyy allah sabir versin size

bu durum normal değil kesinlikle abartmıyorsun. ben olsam bende çok bunalırdım kendi özgürlüğün yok bir kere ama tek bir çözümü var o da ayrı ev ayrı semt bunu sende çok iyi biliyorsun

Birak 10 ayi ikinci gun kacar giderdim o ortamdan
Kendi anami babami gorsem bu kadar cok daralirim
oyyy allah sabir versin size
Canim duz mantik dusunuyorum kendim birini surekli evime cagirsam ve oda israrla gelmiceni soylese bir yerde gelmezsen gelme deyip birakirim cagirmayi ama bunlar daha cok hirslaniyor cok garip bir durum

bu durum normal değil kesinlikle abartmıyorsun. ben olsam bende çok bunalırdım kendi özgürlüğün yok bir kere ama tek bir çözümü var o da ayrı ev ayrı semt bunu sende çok iyi biliyorsun
Ev ayri canim ama semt ayni iste baska bir yere gitme fikrini cok dile getirdim esime ama yok ben evin tek ogluyum anneme babama bakcam falan filan ikna olcak gibi degil

Ev ayri canim ama semt ayni iste baska bir yere gitme fikrini cok dile getirdim esime ama yok ben evin tek ogluyum anneme babama bakcam falan filan ikna olcak gibi degil
ayrı bir semte gitse de ailesine bakamaz mıymış sanki ailenin kütüğünden kendi adını sildir dedin o zaman bu durumdan bunaldığını kibar bir dille tekrar anlat

ayrı bir semte gitse de ailesine bakamaz mıymış sanki ailenin kütüğünden kendi adını sildir dedin o zaman bu durumdan bunaldığını kibar bir dille tekrar anlat
Canim onerilerin icin gercekten tesekkur ederim ama bunlar hep ailemin uzak olmasindan kaynaklaniyor yakin olsalar onlarla icli disli olurdum hem ki baski yapamazlardi onlarda savunurdu beni ONLAR HEPSI BEN TEKIM !

Ben bu konuda yanlis mi dusunuyorum gercekten yani ben cocugum olsun yanima yandas olsun diyorum ama sen bu ortama cocuk yapilmaz diyorsun gerckten sikimtim cogalir mi bikac daha ya (

Yok canım bu ortama çocuk yapılmaz demiyorum. Boşanmayı düşünürsen çocukla boşanamazsın diyorum. Çocuğum babasız büyümesin, kaçtığım eve çocukla dönemem diye susup oturmak zorunda kalırsın. O yüzden düzenini kurana kadar çocuk düşünme derim. Biraz bekle bakalım alışabilecek misin.

Ayrıca çocuk işleri iyileştirmez. Ailedeki bebekli gelinleri düşün. Onlar gidip gelmiyor mu, gidiyorlardır.
İçli dışlı kalabalık ailelerde karışan çok olur. İnce giydirmişsin, kalın giydirmişsin, uyumasın ne olacak, yesin ne olacak derler. Biz kalkalım uyku saati dersin, aman 1 saat geç uyusun derler. Ben çips yedirmiyorum dersin yedirirler. İstediğin düzeni kuramazsın. Çocuklar burada getir oynasın derler, çocuğu özledik derler, kaçamazsın.

Canim onerilerin icin gercekten tesekkur ederim ama bunlar hep ailemin uzak olmasindan kaynaklaniyor yakin olsalar onlarla icli disli olurdum hem ki baski yapamazlardi onlarda savunurdu beni ONLAR HEPSI BEN TEKIM !
işte bu tek olduğun noktada eşinin yanında olması lazım

Bende 2 aylik evliyim, başlarda surekli kv'ye gitmek yerine bende evimde eşimle vakit geçirmek istiyordum hem yeni olduğumuz için hemde kv evinde çekingenlik utangaçlik alişma sureci işte.. Ama sağolsunlar beni hemen aileden gibi gormeye başladilar ve inanirmisin Allah yukarda severek gidiyorum.

Tabi herşey iki tarafli bende yuzumu döküp oturmadim, herşeye alinganlik yapmadim guldum geçtim.

Ha haddini aşan olursada o mesafe yi koymak sana duşer.. Uzerek kirarak degil ama espiri tonunda mesaj yerine ulaşir.

Not : bende ailemden uzağım ve cok ozluyirum, eşinin akrabalarini sevmemek yerine sevmeye çaliş inan sende daha mutlu olursun. Hangimiz 4 4luguz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…