Gebeliğe Hazırlık Hayalet, silik çizgi gebelik testi kızlar acil bakknn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah tesellinizi en güzeliyle verir inşallah. Her şey olabilir aslında haklısınız bekleyip görmek en sağlıklısı
Amiin çok sağ ol tüm isteyenlere darısı inşallah iki gün sonra tekrar kan ver bugün olanın iki katına çıkacaktır nasipse sorun olmaz

Duamdasın inşallah sağlıkla ilerler ama kimyasal düşünme ben mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım değerlerim 21-28-36 idi yani senin gibi güzel artış olmuyor kimyasal gebelikte için ferah olsun
İnsallah kuzum benim Allah razıolsn insallah Rabbim sanada banada tüm isteyenlere tez vakitte hayırlı saglıklk bebisler nasip etsin insallahh

Adete 5 gün kala canm. İnsallh kimyasal falan degildir
Allah bilir canim ama sanmiyorum güzel artma olmus güzelde ilerler bence, adetten 5 gün önce yaptigin test duruyoda atarmisin buraya ? Benimde ayin 1 de adet olmaliyim test yaptim daha yok gibi bak

Eklentiler

• 20200724_082755.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 226
Allah bilir canim ama sanmiyorum güzel artma olmus güzelde ilerler bence, adetten 5 gün önce yaptigin test duruyoda atarmisin buraya ? Benimde ayin 1 de adet olmaliyim test yaptim daha yok gibi bak
Canm üstteki erken gebelik. Alttaki normal gebelk

Eklentiler

• 3B4C454F-7756-489B-BA8E-CB6A8A675AE6.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 220
Kızlar bat 1 agustos bugün test yaptim sizce var mi bisey

Eklentiler

• IMG-20200729-WA0005.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 206
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…