- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.898
- 173
Amiin çok sağ ol tüm isteyenlere darısı inşallah iki gün sonra tekrar kan ver bugün olanın iki katına çıkacaktır nasipse sorun olmazAllah tesellinizi en güzeliyle verir inşallah. Her şey olabilir aslında haklısınız bekleyip görmek en sağlıklısı
İnsallah kuzum benim Allah razıolsn insallahDuamdasın inşallah sağlıkla ilerler ama kimyasal düşünme ben mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım değerlerim 21-28-36 idi yani senin gibi güzel artış olmuyor kimyasal gebelikte için ferah olsun
Allah bilir canim ama sanmiyorum güzel artma olmus güzelde ilerler bence, adetten 5 gün önce yaptigin test duruyoda atarmisin buraya ? Benimde ayin 1 de adet olmaliyim test yaptim daha yok gibi bakAdete 5 gün kala canm. İnsallh kimyasal falan degildir
Canm üstteki erken gebelik. Alttaki normal gebelkAllah bilir canim ama sanmiyorum güzel artma olmus güzelde ilerler bence, adetten 5 gün önce yaptigin test duruyoda atarmisin buraya ? Benimde ayin 1 de adet olmaliyim test yaptim daha yok gibi bak
Bu adete 5 gün kala yapılan testCanm üstteki erken gebelik. Alttaki normal gebelk
Ama ayın 1 ine daha cok var canm benmAllah bilir canim ama sanmiyorum güzel artma olmus güzelde ilerler bence, adetten 5 gün önce yaptigin test duruyoda atarmisin buraya ? Benimde ayin 1 de adet olmaliyim test yaptim daha yok gibi bak
Aynen canim allah hayirlisini versin ,seninkide baya silikmis erken gebelik testiAma ayın 1 ine daha cok var canm benm
Var canim masallah bence gayet net gözüküyo hayirli olsun, benimde bat 1 agustos dün yaptim bisey cikmadi bendeKızlar bat 1 agustos bugün test yaptim sizce var mi bisey
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için kan testi yaptirip net bir şekilde ogreneyim bugün inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olurVar canim masallah bence gayet net gözüküyo hayirli olsun, benimde bat 1 agustos dün yaptim bisey cikmadi bende
Insallah canim ilk testinmi yoksa dün falanda yapmismiydin ?Çok teşekkür ediyorum cevabınız için kan testi yaptirip net bir şekilde ogreneyim bugün inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur
Dün yaptim saatler sonra cizgi çıktı o yüzden guvenemedim bugun yapar yapmaz böyle çıktı inşallah yanilmiyordur testInsallah canim ilk testinmi yoksa dün falanda yapmismiydin ?
Insallah canim bence yanilmiyo baya cikmis yani ,rabbim hayirlisini nasip etsin insallahDün yaptim saatler sonra cizgi çıktı o yüzden guvenemedim bugun yapar yapmaz böyle çıktı inşallah yanilmiyordur test
Gün icerisinde kan testi yaptiricam net olarak o zaman ogrenicem sanirimInsallah canim bence yanilmiyo baya cikmis yani ,rabbim hayirlisini nasip etsin insallah
Aynen en garantisi olur buraya yaz kesinGün icerisinde kan testi yaptiricam net olarak o zaman ogrenicem sanirim
Kesinlikle yazicamAynen en garantisi olur buraya yaz kesin
Şimdi sonucumu aldim cok şükür pozitif henüz çok yeni rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah☺Aynen en garantisi olur buraya yaz kesin
Kaç çıktı değer acabaŞimdi sonucumu aldim cok şükür pozitif henüz çok yeni rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah☺
54 çıktı canim bat tarihime 3 gün varKaç çıktı değer acaba
Hayırlısı olsun lütfen bizide duana kat darısı başımıza54 çıktı canim bat tarihime 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?