- 10 Mayıs 2022
- 1.431
- 1.782
- 63
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Eveet ya yüklüyorum ama olmuyor nedenki?gotoğraf yok
ekran fotografı alıp atmayı deneyin bir deEveet ya yüklüyorum ama olmuyor nedenki?
Ekledimekran fotografı alıp atmayı deneyin bir de
valla ben de gördüm çok silik bi çizgi. hemen mi çıktı?Ekledim
Evet hemen çıktı İlk yaptığım daha silik çıktı aynı İdrarla tekrar yaptım o daha koyu yoğun çıktı Bugün Normalde adet olmam gerekiyordu O yüzden o kadar silip çıkmış olabilirvalla ben de gördüm çok silik bi çizgi. hemen mi çıktı?
Aslında Çıplak gözle biraz daha koyu gözüküyor fotoğrafta odaklamak zor oldu Rabbim inşallah sağlıklı verirvalla ben de gördüm çok silik bi çizgi. hemen mi çıktı?
inşallah güzel haberler alırsınızAslında Çıplak gözle biraz daha koyu gözüküyor fotoğrafta odaklamak zor oldu Rabbim inşallah sağlıklı verir
Bende gördümHanımlar Merhaba 4 ay önce düşük yaptım İlk gebeliğimde kalbi durmuştu 7 haftalıkken. Bugün Adet günüm Ama sabah içimden Test yapmak geldi çünkü hiçbir adet belirtim yok ve Uyanır uyanmaz test yaptım Hatta Emin olamayıp tekrar yaptım İkisinde de çok hayalet bir çizgi görüyorum Yarın Babalar Günü Eğer gerçekten Hamileysem çok güzel bir Babalar Günü hediyesi olacak Sizce var mı?
Ayy demekki hayal görmüyorum diye nasıl seviniyorum şuan bi bilseniz. Amin inşallahBende gördüminşallah kan sonucunuz da gönlünüze göre çıkar
Bizi de durumdan haberdar eder misinizAyy demekki hayal görmüyorum diye nasıl seviniyorum şuan bi bilseniz. Amin inşallah
Kan vermeye gidemedim sabah şimdi gidiyorum acilden vericem aonuc çıkınca yazarımBizi de durumdan haberdar eder misiniz
Sonuç nedirKan vermeye gidemedim sabah şimdi gidiyorum acilden vericem aonuc çıkınca yazarım
0.100 çıktıSonuç nedir
Geç döllenme olabilir0.100 çıktı
Kanda cikmayip kasette çıkarmı gec dollenme olduysa. Oyle bir ihtimal varmi yaniGeç döllenme olabilir
Teşekkürler. Evet ayni markaydi ikiside days doctor trstin markasıKullanıcı adını ve resmini aşırı begendiğim sevgili üye Rabbim gönlüne göre versin. Aynı marka test mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?