Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç aylık oldu şimdi Allah kucağında görmek nasip etsin canım
Amin Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallah canm 1 aylık daha canm
sen ne içtin neyin kafasını yaşıyorsun güzelim söyle de aynı kafayı yaşayalım !!! benim yaptığım tüm yorumları oku sonra konuş buradan bence boş yorum yapan sensin şuan ben insanların duyguları ile dalga geçmem bende buda çocuk için uğraşanlardanım zatenBoş yorum yapmaya gelmişsiniz bence insanların duygularını böyle dalga amaçlı kullanmanız çok gereksiz seninde çocuğun ölse ondan sonra olacak Bi çocuğunuzu merakla acaba ne zmn olacak diye bekleseydin sende görürdün...
Tamam kafası güzel olan benm yaşadığım psikolojiyi anlaman biraz zor iyi değilim ne yazdığımı bilmiyorum bazen hatalı olan ben olaym...sen ne içtin neyin kafasını yaşıyorsun güzelim söyle de aynı kafayı yaşayalım !!! benim yaptığım tüm yorumları oku sonra konuş buradan bence boş yorum yapan sensin şuan ben insanların duyguları ile dalga geçmem bende buda çocuk için uğraşanlardanım zaten
güzelim sen öyle gelince ben de sana ayar verdim yani :) biz hepimiz aynı psikolojideyiz zaten burada kimsenin kimseyle dalga geçecek bir durumu yok ben kaç günlük yorumlarımı okursan eğer kendimle bile dalga geçiyorum artık bu yolda maskara olduk diye her neyse kısacası sadece senin değil hepimiz zor bir zaman geçiriyorz belli yollardan geçiyoruz hem bak sen ermişsin muradı na laf söyleyeceğine dua ette darısı başımıza olsun olur muTamam kafası güzel olan benm yaşadığım psikolojiyi anlaman biraz zor iyi değilim ne yazdığımı bilmiyorum bazen hatalı olan ben olaym...
Dua edyrm ben zaten merak etme canm olmayanların başına olsun inşallah evlat acısı çekmiş Bi insan olarak çok zor zamanlar geçirdim ha bu arada kimse kimseye ayar çekemez canm inşallah sen de olursun en kısa zaman dagüzelim sen öyle gelince ben de sana ayar verdim yani :) biz hepimiz aynı psikolojideyiz zaten burada kimsenin kimseyle dalga geçecek bir durumu yok ben kaç günlük yorumlarımı okursan eğer kendimle bile dalga geçiyorum artık bu yolda maskara olduk diye her neyse kısacası sadece senin değil hepimiz zor bir zaman geçiriyorz belli yollardan geçiyoruz hem bak sen ermişsin muradı na laf söyleyeceğine dua ette darısı başımıza olsun olur mu
amin rabbim isteyen herkese nasip eylesin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn canım evet canım kimsede öyle tanıyıp etmeden niyeti nedir bilmeden kafasına göre yorum yapamaz boş konuşuyorsun falan diyemez değil mi ?Dua edyrm ben zaten merak etme canm olmayanların başına olsun inşallah evlat acısı çekmiş Bi insan olarak çok zor zamanlar geçirdim ha bu arada kimse kimseye ayar çekemez canm inşallah sen de olursun en kısa zaman da
Fazla uzadı konu bence kapatılm gitsin boş bişey çünkü. Rabbim isteyen herkese versin kimseyide hayal kırıklığına uğratmasın inşallahamin rabbim isteyen herkese nasip eylesin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn canım evet canım kimsede öyle tanıyıp etmeden niyeti nedir bilmeden kafasına göre yorum yapamaz boş konuşuyorsun falan diyemez değil mi ?
aminnn aminnn inşallah rabbim sana hayırlısı ile kucağına almayı bizlere de tez vakitte hamile kalmayı nasip eylesinFazla uzadı konu bence kapatılm gitsin boş bişey çünkü. Rabbim isteyen herkese versin kimseyide hayal kırıklığına uğratmasın inşallah
Amin amin inşallah kimseyi evlatsız bırakmasın Allah razı olsunaminnn aminnn inşallah rabbim sana hayırlısı ile kucağına almayı bizlere de tez vakitte hamile kalmayı nasip eylesin
Daha yumurtlama olmamış canmKızlar sizcevap nedir ovulasyon testlerim bana ne diyor ????
Ama sanki 12 de olmuş gibi benceDaha yumurtlama olmamış canm
ben zaten değerlendirdim dün önceki gün ama takip ediyorum bakalım gülüm yine de ne olacak ne olmayacak diye rabbim hayırlısını versinDaha yumurtlama olmamış canm
İnşAllah olur bu ay canmben zaten değerlendirdim dün önceki gün ama takip ediyorum bakalım gülüm yine de ne olacak ne olmayacak diye rabbim hayırlısını versin
amin canım benim inşallah ya Allah buradaki herkese müjde almayı nasip etsin inşallahİnşAllah olur bu ay canm