• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayalet çizgi yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar reglime Bi kaç gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama sanki hayalet çizgi görüyorum burdan görünmüyor ama elimdeyken görüyorum lütfen yorumlayın
Ekrandan göründüğü kadari ile negatif .Söz görüyorsanız .Yarın sabah tekrar yapın .Koyulasabilir.

Benimde senin gibi silikti sali sabahi carsamba persembe hep silikti kan verdim persembe 16 cikti cuma kanamam basladi progestoron 2 cikti doktor keske sali gelseydin tutunmasi zor dedi progestan hap verdi gunde 3 kez bir umit pazartesi kan vericem artimi diye cahilligime geldi.özel hastanede 24 saat kan verebiliyorsun 1 saatte cikiyor ustelik 15 lira gibi bisey ben gittim saglik ocaginda verdim 2 gün sonra cikti bende gogus uclarim hassasti ve yerlesme kanamasi gibi önce pembe sonra 25 kurus pihti geldi belirtimde vardi.normalde adetim kahverengi baslar kirmiziya döner eger progestoronum düsmeden yetisseydim biraz daha umit vardi.bilgi olsun diye yaziyorum

Arkadaşlar reglime Bi kaç gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama sanki hayalet çizgi görüyorum burdan görünmüyor ama elimdeyken görüyorum lütfen yorumlayın
canım sen bizim göremediğimiz neyi görüyorsun o çizgi hakikaten hayalet :)

Arkadaşlar merhaba ben erken gebelik testini yaptıktan sonra içini açıp baktım testte bir kayma söz konusu mu diye çünkü belirtilerim vardı. Adetime 4 gün var fakat sorum şu açtıktan sonra uzağında duran silik bir çizgi var o bir şeyin belirtisi mi yoksa negatif mi ? Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz 🙏🏻

Eklentiler

• 778B53CB-6D30-4063-90BF-0A16035B09AC.webp
    778B53CB-6D30-4063-90BF-0A16035B09AC.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 4D76FF76-1180-4E7E-B8B5-6ED2E41ED116.webp
    4D76FF76-1180-4E7E-B8B5-6ED2E41ED116.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar merhaba ben erken gebelik testini yaptıktan sonra içini açıp baktım testte bir kayma söz konusu mu diye çünkü belirtilerim vardı. Adetime 4 gün var fakat sorum şu açtıktan sonra uzağında duran silik bir çizgi var o bir şeyin belirtisi mi yoksa negatif mi ? Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz 🙏🏻
Negatif canım uzaktaki çizgi bişey ifade etmiyor ama belirti varsa umut var adete kadar inşallah olur

Back
X