Bu bariz var. Tebrikler. Umarım sağlıklıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bariz var. Tebrikler. Umarım sağlıklıdır
Umarım test yanıltmaz daha önce yaşadım çünkü ya kimyasaldı ya test bozuktu sabah tekrarlicam testi inşallah vardırBu bariz var. Tebrikler. Umarım sağlıklıdır
Bu sabah test yaptım ne yazık ki negatifGörünmüyor bunlarda
İkinci çizgi net görünüyor bence tekrarlayın koyulastigini görmeniz lazım. Pazartesi de kan testi verin netlesmis olur.
Bu test pozitif ..
Ekrandan göründüğü kadari ile negatif .Söz görüyorsanız .Yarın sabah tekrar yapın .Koyulasabilir.Arkadaşlar reglime Bi kaç gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama sanki hayalet çizgi görüyorum burdan görünmüyor ama elimdeyken görüyorum lütfen yorumlayın
Bugun sabah yaptığım da hiç bişi çıkmadı ama sanırım yanılttıBu test pozitif ..
Ama baya belirgindi.SaşirdimBugun sabah yaptığım da hiç bişi çıkmadı ama sanırım yanılttı
Evet hatta resimden çok daha net ve pembe idi adetim yarın bakalım umarım olmam pazartesi kan vericem ilk işAma baya belirgindi.Saşirdim![]()
canım sen bizim göremediğimiz neyi görüyorsun o çizgi hakikaten hayalet :)Arkadaşlar reglime Bi kaç gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama sanki hayalet çizgi görüyorum burdan görünmüyor ama elimdeyken görüyorum lütfen yorumlayın
Negatif canım uzaktaki çizgi bişey ifade etmiyor ama belirti varsa umut var adete kadar inşallah olurArkadaşlar merhaba ben erken gebelik testini yaptıktan sonra içini açıp baktım testte bir kayma söz konusu mu diye çünkü belirtilerim vardı. Adetime 4 gün var fakat sorum şu açtıktan sonra uzağında duran silik bir çizgi var o bir şeyin belirtisi mi yoksa negatif mi ? Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz![]()
Negatif canım uzaktaki çizgi bişey ifade etmiyor ama belirti varsa umut var adete kadar inşallah olur
Üzülmee sakın.geç yumurtlamış olabilirsin bu ay olmazsa bidahaki ay olur stres yapmaAmin canım, inşallah diyelim o zaman teşekkür ederim
![]()
Şu stres yapmayı bırakabilsek kadınlar olarak her şey daha kolay olacak sanırımÜzülmee sakın.geç yumurtlamış olabilirsin bu ay olmazsa bidahaki ay olur stres yapma![]()
Canım öyle diyorsun da hamile olduğumu öğrendim demekki görüyormuşum :)canım sen bizim göremediğimiz neyi görüyorsun o çizgi hakikaten hayalet :)
aman sen hamile ol da varsın ben birşey görmeyeyim :)Canım öyle diyorsun da hamile olduğumu öğrendim demekki görüyormuşum :)
kaç aylık oldu şimdi Allah kucağında görmek nasip etsin canımaman sen hamile ol da varsın ben birşey görmeyeyim :)
Tamam sen görme canm ben hamile olaym saolaman sen hamile ol da varsın ben birşey görmeyeyim