Arkadaşlar reglime Bi kaç gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama sanki hayalet çizgi görüyorum burdan görünmüyor ama elimdeyken görüyorum lütfen yorumlayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim maalesef. Ama benim ilk yaptığım testte de ben görüyordum kamerada çıkmıyordu. Bi kaç saat bekleyince kamerayla da görünür oldu. Ertesi gün yaptım direkt çıktı silik. Yarın testi tekrarla benceArkadaşlar reglime Bi kaç gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama sanki hayalet çizgi görüyorum burdan görünmüyor ama elimdeyken görüyorum lütfen yorumlayın
Hayal kirikligina ugratmak istemem ama Prediktor marka olan erken gebelik testi ise bana 3 defa hayalet cizgi gosterdi kan verdigimde negatifti artik o teste hic guvenmiyorumArkadaşlar reglime Bi kaç gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama sanki hayalet çizgi görüyorum burdan görünmüyor ama elimdeyken görüyorum lütfen yorumlayın
İnşallah benm öyle olur yaBen göremedim maalesef. Ama benim ilk yaptığım testte de ben görüyordum kamerada çıkmıyordu. Bi kaç saat bekleyince kamerayla da görünür oldu. Ertesi gün yaptım direkt çıktı silik. Yarın testi tekrarla bence
İnşallah Allah razı olsunResimde görünmüyor ama madem siz gorebiliyorsunuz elinizde varsa yarın tekrar yapın inşaallah hamilesinizdir
Benim de o marka evetHayal kirikligina ugratmak istemem ama Prediktor marka olan erken gebelik testi ise bana 3 defa hayalet cizgi gosterdi kan verdigimde negatifti artik o teste hic guvenmiyorumama insalllaaaahhhh sizde vardir da sizi yaniltmaz
![]()
Sonrada tekrar test yaptinz mi gebe misinozArkadaşlar reglime Bi kaç gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama sanki hayalet çizgi görüyorum burdan görünmüyor ama elimdeyken görüyorum lütfen yorumlayın
Daha yapmadım Bi kaç gün daha bekliyecem snra yapacamSonrada tekrar test yaptinz mi gebe misinoz
Test yaparsanız yazar mısınız aynı marka yaptım bugun aynen kamerada çıkmıyor ama var gölge gibi sadece sabah yenilicem testi de merak ettim bayaDaha yapmadım Bi kaç gün daha bekliyecem snra yapacam
Testinizi nasıl atar mısınız benimki su şekilde var gibi yok gibi anlamadımTest yaparsanız yazar mısınız aynı marka yaptım bugun aynen kamerada çıkmıyor ama var gölge gibi sadece sabah yenilicem testi de merak ettim baya
Bence sizde var
Yaaa 2 yıldır istiyoruz sebepsiz infertilite vardı heyecan yaptım baya 2 gün var ben çatlatma iğnesi oldum bugun 15.günü 12.günü kan verdim 0.3 negatif çıktı bugun test böyle oldu ilk kez suya tuttum öyle okumuştum çizgi giderse kuruma çizgisi diye daha da belirgin oldu çizgiBence sizde vargörüyorum.. bata kaç gün var
Yani ben görüyorum inşallah iğne etkisi değildirYaaa 2 yıldır istiyoruz sebepsiz infertilite vardı heyecan yaptım baya 2 gün var ben çatlatma iğnesi oldum bugun 15.günü 12.günü kan verdim 0.3 negatif çıktı bugun test böyle oldu ilk kez suya tuttum öyle okumuştum çizgi giderse kuruma çizgisi diye daha da belirgin oldu çizgi
İğne etkisi değildir varsa eğer testte sorun yoksa tabiki çünkü negatifti günlerdirYani ben görüyorum inşallah iğne etkisi değildirRabbim hepimizin gönlüne göre versin 2_3 gün sonra kan testini yenileyin isterseniz... Peki sizce benim testlerde bişey görünüyor mu
![]()
Bende tam göremiyorum yaaİğne etkisi değildir varsa eğer testte sorun yoksa tabiki çünkü negatifti günlerdirya ben sizde göremedim ama bir sürü çektim resim sonra benim de belli oldu siz görüyorsanız adet olana kadar umut vardır
![]()
Çok erken o zaman yaBende tam göremiyorum yaabata 6 gün vardı bu testte bakalım yarın tekrar yapacam
Dayanamıyorum elimde değilÇok erken o zaman yadayanamayıp yapıyoruz sonra hergün heyecan yapmayım adet gecikene kadar diyorum ama her ay aynı şey
![]()
Görünmüyor bunlardaTestinizi nasıl atar mısınız benimki su şekilde var gibi yok gibi anlamadım