- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi Esrarengizesra
-
Ay canım deme vallahi benimde gözlerim dopdolu oldu şu mesajını okurken sabırsızlıkla kan sonucunu bekliyor olucam ama rabbim büyüktür gebelik varsa umarım saglıkla kucagına almak nasip eder rabbim ama yoksa üzülme diyemem ama biz kadınların fıtratında sabırsızlık vardır istedigimiz hemen olmayınca çabucak ümitsizliğe kapılırz ama unutmaki rabbim yavrunu sana en hayırlı zmanda en güzel sekilde nasip edecektir.. bende 5 ay önce düsük yaptım ama heo şükrettim rabbim benim şer görüdüğümde senin bildiğin bir hayır vardır dedim ayy öyle iste cok duygulandm suan senden güzel haber alırsam bende mutluluktan aglarım heralde :) rabbim sabırsızlıkla bekleyenlere tezz zamanda nasip et inşLAllah amiiiiiiiiinUmarım canim insallahhh ağlayarak yazıyorum teşekkür ederim duamsasin
Ayyy Allah'ım razı olsun duygular karşılıklı hemen haber vericem insallahhh olmazsa da nasip yapcak bir şey yok sağlıkla canımızın sağlığıyla olalim Allah öyle anne olmayı nasip etsin eli ayağı düzgün imtehanimiz zorlu kaldiramayacagimiz şekilde olmasın diyorum hep illa olsun dememek lazım hayatta bunu öğrendim Cook şükür Rabbimden gelen hayırlı mucizeleri bekliyorum insallahhh cümle kuramadim böyle heyecandan uyuyabilirsem bakalım uyuyalım Sabah ola hayrolaAy canım deme vallahi benimde gözlerim dopdolu oldu şu mesajını okurken sabırsızlıkla kan sonucunu bekliyor olucam ama rabbim büyüktür gebelik varsa umarım saglıkla kucagına almak nasip eder rabbim ama yoksa üzülme diyemem ama biz kadınların fıtratında sabırsızlık vardır istedigimiz hemen olmayınca çabucak ümitsizliğe kapılırz ama unutmaki rabbim yavrunu sana en hayırlı zmanda en güzel sekilde nasip edecektir.. bende 5 ay önce düsük yaptım ama heo şükrettim rabbim benim şer görüdüğümde senin bildiğin bir hayır vardır dedim ayy öyle iste cok duygulandm suan senden güzel haber alırsam bende mutluluktan aglarım heralde :) rabbim sabırsızlıkla bekleyenlere tezz zamanda nasip et inşLAllah amiiiiiiiiin
Cümlemizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşAllah hayırlı geceler güzel haberler almak dileği ile cnm :))Ayyy Allah'ım razı olsun duygular karşılıklı hemen haber vericem insallahhh olmazsa da nasip yapcak bir şey yok sağlıkla canımızın sağlığıyla olalim Allah öyle anne olmayı nasip etsin eli ayağı düzgün imtehanimiz zorlu kaldiramayacagimiz şekilde olmasın diyorum hep illa olsun dememek lazım hayatta bunu öğrendim Cook şükür Rabbimden gelen hayırlı mucizeleri bekliyorum insallahhh cümle kuramadim böyle heyecandan uyuyabilirsem bakalım uyuyalım Sabah ola hayrolahayırlı geceler
Çizgiyi gördüm hafif bir çizgi görünüyorHayalet çizgi ışıkta daha belirgin telden çekince belli olması daha güç bana mı öyle geliyor yorumlarınızı bekliyorum
Ay canım deme vallahi benimde gözlerim dopdolu oldu şu mesajını okurken sabırsızlıkla kan sonucunu bekliyor olucam ama rabbim büyüktür gebelik varsa umarım saglıkla kucagına almak nasip eder rabbim ama yoksa üzülme diyemem ama biz kadınların fıtratında sabırsızlık vardır istedigimiz hemen olmayınca çabucak ümitsizliğe kapılırz ama unutmaki rabbim yavrunu sana en hayırlı zmanda en güzel sekilde nasip edecektir.. bende 5 ay önce düsük yaptım ama heo şükrettim rabbim benim şer görüdüğümde senin bildiğin bir hayır vardır dedim ayy öyle iste cok duygulandm suan senden güzel haber alırsam bende mutluluktan aglarım heralde :) rabbim sabırsızlıkla bekleyenlere tezz zamanda nasip et inşLAllah amiiiiiiiiin
Ben dün akşam bir gebelik testi daha yaptım tek çizgi çıktı bu seferCanım nasılsn kan testi yaptrdnmı yada gebelik testi yaptrdnmı daha hic ???
Evde test vardiBen dün akşam bir gebelik testi daha yaptım tek çizgi çıktı bu sefer
Hastahaneye gidemedim vaktim olmadı hiç sabah bir tane daha yapacağım evde test vardaBen dün akşam bir gebelik testi daha yaptım tek çizgi çıktı bu sefer
Canim test yaptım evde negatif çıktı akşamCanım nasılsn kan testi yaptrdnmı yada gebelik testi yaptrdnmı daha hic ???
Cididymisin inan modum.dustu kan tahliline gidip negatif görmeye cekiniyorumCnm aksam yaptıysan cıkmaması normal .
Öylemi oluyor şimdi sen hamilesin ya akşam o testi yapsan negatifmi cikarCididymisin inan modum.dustu kan tahliline gidip negatif görmeye cekiniyorum
Canım gözün aydın kan test ver hamilesin :)))kızlar Cumartesi günü adetim şaşmazsa ve normal gebelik testi bu erken olandan değil saat 19.30 gibi yaptım testide ne diyorsunuzz
Canım benim degerim suan coook yuksek 2 nci ayıma girdm nezmn yapsam cizgi cıkar ama sana anlatmıstım adete 4 kala meraktan aksam yapmstm cıkmamıstı adete 3 kala sabah yaptm cıktıÖylemi oluyor şimdi sen hamilesin ya akşam o testi yapsan negatifmi cikar
Ya inşallah yarın sabah tekrar test yapıp sağlık ocağına gidim o zaman hemenCanım gözün aydın kan test ver hamilesin :)))
Hadi inşallah çok sevindim yaaa ne güzel kan vermeden içimiz rahat etmiycekkızlar Cumartesi günü adetim şaşmazsa ve normal gebelik testi bu erken olandan değil saat 19.30 gibi yaptım testide ne diyorsunuzz
Evet şimdi verdim yarın öğlen çıkacakmış sonuç yani cok bos hissediyorum kendimi anlamadımHadi inşallah çok sevindim yaaa ne güzel kan vermeden içimiz rahat etmiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?