- 27 Ocak 2018
- 79
- 16
- 38
- 41
- Konu Sahibi Esrarengizesra
0.35 çıktı sonucumKac cktı inanmıyorm bu testler kesinlikle pozitif ikiside aynı markamı testler hatalı ozman saka gbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.35 çıktı sonucumKac cktı inanmıyorm bu testler kesinlikle pozitif ikiside aynı markamı testler hatalı ozman saka gbi
Eczaneden aldım iki ayrı test bende bilmiyorum ne anlamadım.idrar testine asla güvenmemek lazim
Tesekkur ederim canımüzüldüm canım gercekten idrar testleri boşa vakit demekki direk kan verip varmı yolmu ögrenip umutlanmamak lazım
Nasıl olur yaa basbaya belliydi çizgilerTam iki çizgi cıkmamıs isterseniz bir hafta sonra tekrar yaptırabilirsiniz hastahane tekrar sordum testi attım boule donduler
Kafam karıştı en son tüp bebek hemsireme sordum bakım dönsün ona göre bir şey yaparımNasıl olur yaa basbaya belliydi çizgiler
İnsanların duygularıyla oynuyorlar resmen testlerin yaptığına bak
Sonuc ne oldu? Merak ettimİnanamiyorum yoktur yaaa bir saatte sonuç cikicak resmen boğazımda bir yumru otur
Bende görüyorum kan çok yeni galiba kan verin adetiniz çok uzak değilse gecikince verinHayalet çizgi ışıkta daha belirgin telden çekince belli olması daha güç bana mı öyle geliyor yorumlarınızı bekliyorum
NegatifSonuc ne oldu? Merak ettim
Hımm anladım inşallah hayırlısı olsun hakkınızda yaNegatif