- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi Esrarengizesra
-
Canim hamilesin sen hayırlı olsun :)Bu sabahki ilk adetimle yaptıklarım bunalrda üstteki erken gebelik testi alttaki normal test
Amin allah razı olsun yarın kan sonucumda cıkcak bakalım heycanla bekliyorumCanim hamilesin sen hayırlı olsun :)
İnanamiyorum yoktur yaaa bir saatte sonuç cikicak resmen boğazımda bir yumru oturduCanim hamilesin sen hayırlı olsun :)
Bence varHayalet çizgi ışıkta daha belirgin telden çekince belli olması daha güç bana mı öyle geliyor yorumlarınızı bekliyorum
Hadi hayırlı haberler olsun inşallahİnanamiyorum yoktur yaaa bir saatte sonuç cikicak resmen boğazımda bir yumru oturdu
Cnm cıktımı sonucunÖzel hastane ye verdim sonuç iki saate çıkacakmış sonuç ben hiç olumsuzum adet olcak gibi hissediyorum
Yarım saate cikarCnm cıktımı sonucun
Nasil anlamadım canimHadi hayırlı haberler olsun inşallah
Benimde kuruma çizgisi gibi oldu ama hiç gebelik testinde kuruma görmemiştim şimdiye kadar
Senin teste çok benziyor
Kuruma mi diyorsun teste benziyor derken kafam şuan durmuş durumdaHadi hayırlı haberler olsun inşallah
Benimde kuruma çizgisi gibi oldu ama hiç gebelik testinde kuruma görmemiştim şimdiye kadar
Senin teste çok benziyor
Bende akşam test yaptım sabah silik çizgi gördüm de aynı senin teste benziyor canım silikliğiNasil anlamadım canim
UmarimBence var
İnşallah güzel haberlerBende akşam test yaptım sabah silik çizgi gördüm de aynı senin teste benziyor canım silikliği
Tam anlatamadım karışık yazmışım
Kuruma çizgisi hiç çıkmadı eski testlerde
Şimdi çıkınca acaba mı dedim
Bende kan vericem yarın
Kuruma çizgisini diye yıkadım.burda biri öyle yapmış yıkayın böyle göründü bilmiyorum artikİnşallah güzel haberlerbize de yaz
Canım sen net hamilesn bu kuruma cizgisi degil kuruma cizgisi koyu ve sararmıs olur hic pembelesme olmazBöyle cikti
Kac cktı inanmıyorm bu testler kesinlikle pozitif ikiside aynı markamı testler hatalı ozman saka gbiSonuç negatif nasip arkadaslar
Eczaneden aldım iki ayrı test bende bilmiyorum ne anlamadım.idrar testine asla güvenmemek lazimKac cktı inanmıyorm bu testler kesinlikle pozitif ikiside aynı markamı testler hatalı ozman saka gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?