Hayalet çizgi sizce varmı gebelik

Esrarengizesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
79
16
38
41
Hayalet çizgi ışıkta daha belirgin telden çekince belli olması daha güç bana mı öyle geliyor yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20211113_110409.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 191
Bence kan testi yaptırın benim bundan daha silikti kanda hemen cıktı :) devlet acildede kan verebilirsiniz sonuç iki saate cıkar eger 5 dk icinde cıkan sonuc ise bu gebelik var gibi :)

İdrar testi ancak kafa karıstırır sizin gayet bariz belli bir cizik ben ilk yaptım silik cktı ama pembemsi bile degildi sizin gbi kuruma cizgisi gbiydi sonra sabah ilk idrarı bır kaba yapıp gidip idrar testi alıp yaptım yine aynı sekılde cktı sonra okudumki testi idrarı yapr yapmaz yapmak gerekirmis idrar bekleyince testi etkiliyormus ve birdaha yaptım pembemsi cktı ama yıne silkti sizin bu test kadar bile net degildi kan verdm aynı gün 5 üstü gebelik sayılıyor benim degerm 8 cıktı dedımki cok dusuk kesin kimyasal ama degilmis :) iki gündebi yükselerek 1036 yı gördü degerim smdi mink kesemide gördüm 6 haftalık umarım sizinde vardır rabbim gönlünüze göre versin inşAllah

Ayy Allah razı olsun ağlayacağım ama kendimi tutuyorum bir garip bir duygu varmı yokmu belirsiz çok iyi geldi yorumunuz ama kuruma gibi mindiyorsunuz sizce tam anlayamadım Yani varmı sizce yokmu

Geçen hafta salı yaptırdım beta negatif çıktı

Canım öncelikle test bozuk degilse ki öyle durmuyor bence çizgde var gebelikte :) bende 1 hafta önce baska sebepten acile gittim gebeligimi bilmiyordum 0.1 cıktı bthcg ve adete 4 kala 8 cıktı yani bir hafta once yumurtan döllenmis olsa bile kanda cıkmaz döllenmis yumurta rahim duvarına yerlestikten sonra bthcg salgılanmaya baslıyor ve önce kana sonra idrara karısıyor lütfen testlerle kafanı bulandırma imkanın varsa bir devlet acilde kan ver hem ücretsiz hemde verdikleri barkod la iki saat sonra kan degerini ogrenebiliyorsun :) tertemz yani idrar testine durmadan bosa para vermemis olursun hemde

Tesekkur ederim canım tamam yaptiricam mutlaka yazarım umarım bir gün bende buraya yazarim

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Canım üstteki testte belki sen cizgi bile göremezsin cnku fotoda gözükmüyordu cıplak gozle gözüküyordu :) birde onu sabah ilk idrarla yapmamıştım altaki test sabah ilk idrarla yapılan ve aynı gün hcg 8ml cıktı yani cok cok silik olma sebebi gebelik cok yeniymis kanda bile cok dusuk cıkmıstı

Eklentiler

• IMG_20211114_011453.jpg
    215,4 KB · Görüntüleme: 175
Peki kanda negatifse negatiftir ben artık daha fazla adeti beklemeden doktoruma devam edicem marttan beri tüp bebek tedavisi görüyorum ve sadece bir embriyom.var doktor iki ay ara verdi bu ay adetle doktora basliyacakti umarım hamilelikte buna gerek kalmaz

Ben bazen ilaçla adet oluyorum ilaci kullanmak konusunda çok şüpheye düştüm ya geç döllenme ise vs vs hep bir acabami

İnşAllah öyledir bu formda tüp bebege baslayacakken hamile oldugunu ögrenen cok gördüm umarım sende o güzel mucizlerdensindir güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Bu arada maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve tabiki banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…