- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
- Konu Sahibi ismira_1923
-
Hayalet cizgi uzmanı olduğumu düşünüyorum. Ve ben gördüm. Hayirli olsunSelam kızlar,
Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve geç yumurtlama oldu. Neredeyse beklenen adete 10 gün kala yumurtladim. Normalde 14 gun kala yumurtlama olurdu. Ovulasyon testinde 2 cift kirmizi varken tek ilişki yaşadık. Bayram tatili nedeniyle 2.iliski şansımız olmadı. Bu yüzden yumurtlama ve dollenme tarihi muhtemelen aynı gün olabilir. 14 temmuz günüydü. Bugun yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu ve sabahına kaset test yaptım. Erken gebelik testi maalesef evde yoktu. Böyle bisey çıktı ama ben mi yanlış görüyorum. Sizler de bakabilir misiniz. Hayalet çizgi mi yoksa çizgi hic yok mu. Geçen ay da böyle var mı yok mu derken adet olmuştum
Evett ben gordum hamilesinizzSelam kızlar,
Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve geç yumurtlama oldu. Neredeyse beklenen adete 10 gün kala yumurtladim. Normalde 14 gun kala yumurtlama olurdu. Ovulasyon testinde 2 cift kirmizi varken tek ilişki yaşadık. Bayram tatili nedeniyle 2.iliski şansımız olmadı. Bu yüzden yumurtlama ve dollenme tarihi muhtemelen aynı gün olabilir. 14 temmuz günüydü. Bugun yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu ve sabahına kaset test yaptım. Erken gebelik testi maalesef evde yoktu. Böyle bisey çıktı ama ben mi yanlış görüyorum. Sizler de bakabilir misiniz. Hayalet çizgi mi yoksa çizgi hic yok mu. Geçen ay da böyle var mı yok mu derken adet olmuştum
O kadar zor görünüyor ki ama var:)Selam kızlar,
Evet hamileymisim. Hatta bugün keseyi de gördük. Hersey yolunda smdilikO kadar zor görünüyor ki ama var:)
Bu ay tek ilişkiyle mi oldu?
Ovülasyon testiniz hangi marka?Evet hamileymisim. Hatta bugün keseyi de gördük. Hersey yolunda smdilikevet tek ilişki ve ovulasyon takibi ile nokta atışı
Ovülasyon testiniz hangi marka?
Yumurtlama mı çatlamada mıydı?Evet hamileymisim. Hatta bugün keseyi de gördük. Hersey yolunda smdilikevet tek ilişki ve ovulasyon takibi ile nokta atışı
Kuruma çizgsini anlar mısın?Hayalet çizgi görmekte master yaptım artık ben görüyorum aşırı silik bi çizgi
At canım bakalımKuruma çizgsini anlar mısın?
Sabah yaptım, akşam böyleydi, suya tuttumAt canım bakalım
Saatler sonra, sabah yaptım, akşam böyleydi.Pembe gözüküyor ama kaç dakika da çıktı
cıkacak olan cızgı cok sılık de olsa ılk 10 dk da gorunuyor. bu kururken c den dagılan renklerden kaynaklı bışey. ama yarından sonra tekrarla bence :)) varsa eger bu testte farketmeyıp kenara attınsa mısal daha koyulasmıs sekılde cıkması gerek. adetın gecıkmıs mıydı? suya tutmadıgın hali yok mu foto?Saatler sonra, sabah yaptım, akşam böyleydi.
Canım suya tutmadan da böyleydi dağılmamış halini düşün, renk aynıydı.cıkacak olan cızgı cok sılık de olsa ılk 10 dk da gorunuyor. bu kururken c den dagılan renklerden kaynaklı bışey. ama yarından sonra tekrarla bence :)) varsa eger bu testte farketmeyıp kenara attınsa mısal daha koyulasmıs sekılde cıkması gerek. adetın gecıkmıs mıydı? suya tutmadıgın hali yok mu foto?
o zaman adet olmazsan oyle yap testı bence :) durabılırsen tabiCanım suya tutmadan da böyleydi dağılmamış halini düşün, renk aynıydı.
2 gün var adetime.
Bi durabilsek negatifi görmeden işlerim rast gidemiyor öyle bi batak:)o zaman adet olmazsan oyle yap testı bence :) durabılırsen tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?