- 15 Ağustos 2022
- 10
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi ismira_1923
Benim adetim 4 gün gecikti sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son fotografta kesin var Siz de benimkine bakabilir misinizSelam kızlar,
Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve geç yumurtlama oldu. Neredeyse beklenen adete 10 gün kala yumurtladim. Normalde 14 gun kala yumurtlama olurdu. Ovulasyon testinde 2 cift kirmizi varken tek ilişki yaşadık. Bayram tatili nedeniyle 2.iliski şansımız olmadı. Bu yüzden yumurtlama ve dollenme tarihi muhtemelen aynı gün olabilir. 14 temmuz günüydü. Bugun yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu ve sabahına kaset test yaptım. Erken gebelik testi maalesef evde yoktu. Böyle bisey çıktı ama ben mi yanlış görüyorum. Sizler de bakabilir misiniz. Hayalet çizgi mi yoksa çizgi hic yok mu. Geçen ay da böyle var mı yok mu derken adet olmuştum
Selam kızlar,
Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve geç yumurtlama oldu. Neredeyse beklenen adete 10 gün kala yumurtladim. Normalde 14 gun kala yumurtlama olurdu. Ovulasyon testinde 2 cift kirmizi varken tek ilişki yaşadık. Bayram tatili nedeniyle 2.iliski şansımız olmadı. Bu yüzden yumurtlama ve dollenme tarihi muhtemelen aynı gün olabilir. 14 temmuz günüydü. Bugun yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu ve sabahına kaset test yaptım. Erken gebelik testi maalesef evde yoktu. Böyle bisey çıktı ama ben mi yanlış görüyorum. Sizler de bakabilir misiniz. Hayalet çizgi mi yoksa çizgi hic yok mu. Geçen ay da böyle var mı yok mu derken adet olmuştum
Benim de sizin gibi bir testim var sonucunuz ne oldu acaba merak ettimBugün 5 gün gecikti adetim varmı sizce
122 ile öğrendim ben ama adet gecikmesi henüz olmamıştı. 2 gün kala test verdimKaç beta ile öğrendiniz acaba yazabilir misiniz
Merhaba sonuç ne oldu?Kızlaaar 23 Eylül bat olarak listeye girmiştim sizle 26 ağustos hasta olunca... Bi foto ekledim Bi baksanıza buraya yazdım mı hatırlamıyorum Bi çok kişiye sordum heyecanlı ve korkuluyum...
Şimdi size baştan anlatıyorum durumu..
Adetimin bittiği gün sonraki gün ve bir gün ara sonrası üçüncü gün birliktelik oldu... Dördüncü gün benim karnımda kasılmalar başladı gündüz gece ise hasta olacak gibi ağrı çektim.. Sonra tüylenme hızlandı kabızlık başladı gece uykusuzluğu yükseldi gündüz uyuklama çoğaldı son iki gündür de belim ve kasıklarım ve baş ağrım hiç geçmiyor..
İlk testi dün yaptım göz yanılması diyecek gibi bir gölge gördüm ama aslında eminim gördüğüme çünkü negatif çok test inceledim hepiniz gibi.. Bugün sabah Bi test yaptım negatif çıktı çöpe attım.. İçime akşama doğru birşey geldi yine test yaptım ve silik çizgi ilk beş dakikada çıktı.. Annemler erken dedi bekle.. Sabah yaptığım testi söyledim negatifti bu silik çizgi kıyaslama yapalım dedim çöpten testi aldım ve şoka girdim ikinci çizgi kıp kırmızı bu şekilde.. Şimdi size sorum şu kuruma çizgisi kırmızı olmaz biliyorum o tedti yaptım iki dk sonra çöpe attım çok beklemedim.. Olduysa öyle kırmızılık ikinci test neden silik olabilir??
NegatifMerhaba sonuç ne oldu?
sanki ben görüyorum hayalet cizgi canım inşalllah vardırAdetimin 25.günü, aşılamanın 14.günü. kıyısından köşesinden çizgi gören var mı? Yarın her halükarda kan testi vereceğim ama insan hep çizgi arıyor kafasından çizgi uyduruyor. Allah'ım hamile olduğum günler girip bakacağım bu yorumlarıma,hayırlısını nasip et.
Çizgi var kuzum sanırım yeniSelam kızlar,
Sizce var mı bir çizgiHayalet çizgi görmekte master yaptım artık ben görüyorum aşırı silik bi çizgi
Sizin testte ben hiç çizgi görmemiştim.Ama hamilesiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.Benim testimede bakabilir misiniz.ben göremedim ama bir iki kişi var deyince heyecanlandim.122 ile öğrendim ben ama adet gecikmesi henüz olmamıştı. 2 gün kala test verdim
Adetime 2,3 gün var sizce varmı test yapar yapmaz çıktı silik cizgideÇizgi var kuzum sanırım yeni
Sizin var bence baya belli işte.hayirli olsun darısı başımızaAdetime 2,3 gün var sizce varmı test yapar yapmaz çıktı silik cizgide
Öylemi dersiniz inşallah öyledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok kasık ağrım ve bel ağrım var adet olacakmisim gibi kafam ondan çok karıştıSizin var bence baya belli işte.hayirli olsun darısı başımıza
Benim Ağustos ayında ilk öğrendiğim test aşağıdaki idi.Yumurtlamanin 14.gunu sonra kimyasal oldu benimki. Sizinki sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah. Fikir olsun diye atıyorum eski testi mi sizin testiniz daha net gibiÖylemi dersiniz inşallah öyledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok kasık ağrım ve bel ağrım var adet olacakmisim gibi kafam ondan çok karıştı
Eski test değil yapar yapmaz çektim bende öncesinden oyl bir durum yaşadım 2 sene önce felan kese oldu bebek gelişimi durdu ama genetige bakıldı tekrar etmez dediler 2 senedir hiç silik bile görmüyordum teste adetime daha 2,3 gün var ondan bir heycanlandimBenim Ağustos ayında ilk öğrendiğim test aşağıdaki idi.Yumurtlamanin 14.gunu sonra kimyasal oldu benimki. Sizinki sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah. Fikir olsun diye atıyorum eski testi mi sizin testiniz daha net gibi
Göremedim kuzumAdetime 2,3 gün var sizce varmı test yapar yapmaz çıktı silik cizgide
Fotoyu daha yakından odaklanma kullanarak netlestirip cekip sonra hem renkli hem siyah beyaz halini atabilir misiniz.Sizin testte ben hiç çizgi görmemiştim.Ama hamilesiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.Benim testimede bakabilir misiniz.ben göremedim ama bir iki kişi var deyince heyecanlandim.