- Konu Sahibi ismira_1923
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin inşAllahKızlar selam. Hayalet çizgiyi görmeyi başaranlar haklı çıktı. Bugun yaptığım testte daha da koyulasmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin inşAllahKızlar selam. Hayalet çizgiyi görmeyi başaranlar haklı çıktı. Bugun yaptığım testte daha da koyulasmis
Ovulasyon testi iki cizgi de kop koyu olunca mi iliski oldu?Evet hamileymisim. Hatta bugün keseyi de gördük. Hersey yolunda smdilik evet tek ilişki ve ovulasyon takibi ile nokta atışı
Ben aslnda nisan ayında sağlıksız gebelik geçirdim. Boş gebelik çıktı ve kurtaj oldum. Sonra 1 ay mola verdim. 2.seferde oldu. Haziran ayında takvim hesabı yapınca tutmadı herhalde. Temmuz ayında ovulasyon testiyle takip yaptım. Gec yumurtlama oldu. Çatladığı gün ilişki oldu ve tuttu. Takvim hesabı çok yanıltıyor. Bir de mesela yumurta catlayinca 6 ile 24 saat arasi canli kaliyor. Belki 6.saat sonunda ölüyor. Eger gun asiri iliski varsa problem yok nokta atisi 1 2 iliski ile halletmek isteyene ovulasyon testi öneririmYumurtlama mı çatlamada mıydı?
Kaç aydır deniyordun?
Hayır. İkinci çizgiyi yani sağdaki çizgi soldakinden de koyu olunca iliski oldu. 2 saat sonra testi tekrarladım sağdaki çizgi siliklesti birden. Yani tam catladigi an iliski olmuş oldu. Biraz da şans tabi böyle bir an yakalamak. Ama düzenli ovulasyon testi yaparsanız yakalarsiniz mutlakaOvulasyon testi iki cizgi de kop koyu olunca mi iliski oldu?
Çatlamada ağrın olmuyor mu, ilişkide dahada fazla hissedilen?Hayır. İkinci çizgiyi yani sağdaki çizgi soldakinden de koyu olunca iliski oldu. 2 saat sonra testi tekrarladım sağdaki çizgi siliklesti birden. Yani tam catladigi an iliski olmuş oldu. Biraz da şans tabi böyle bir an yakalamak. Ama düzenli ovulasyon testi yaparsanız yakalarsiniz mutlaka
Ovulasyona rağmen tutmayınca tutmuyor.Ben aslnda nisan ayında sağlıksız gebelik geçirdim. Boş gebelik çıktı ve kurtaj oldum. Sonra 1 ay mola verdim. 2.seferde oldu. Haziran ayında takvim hesabı yapınca tutmadı herhalde. Temmuz ayında ovulasyon testiyle takip yaptım. Gec yumurtlama oldu. Çatladığı gün ilişki oldu ve tuttu. Takvim hesabı çok yanıltıyor. Bir de mesela yumurta catlayinca 6 ile 24 saat arasi canli kaliyor. Belki 6.saat sonunda ölüyor. Eger gun asiri iliski varsa problem yok nokta atisi 1 2 iliski ile halletmek isteyene ovulasyon testi öneririm
Bence varBugün 5 gün gecikti adetim varmı sizce
Sizinde oldu mu hiç böyleBence var
Tebrikler darısı başımaHayırlı olsun adete kaç gün varken çıktı acaba
Hayırlı olsun.Darısı başımaKızlar selam. Hayalet çizgiyi görmeyi başaranlar haklı çıktı. Bugun yaptığım testte daha da koyulasmis
Var sanki beklenen adet tarihin geçti miBenimde 2 gündür lekelenmem sürüyor test yapmak istedim ama ilk çok hafif birşey var gibiydi sanırım daha sonra kuruyunca böyle oldu birde suya tutup bu şekilde sizce varmıdır bir gebelik filan
Beklenen adet tarihi bugün ama 2 gündür lekelenmelerim sürüyorVar sanki beklenen adet tarihin geçti mi
Biraz daha bekle benceBeklenen adet tarihi bugün ama 2 gündür lekelenmelerim sürüyor
Yarın tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam inşallah vardırBiraz daha bekle bence
İnşaallah vardır olursa güzel haberi de paylaş.Yarın tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam inşallah vardır