- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
-
Ben göremedim maalesefSelam kızlar,
Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve geç yumurtlama oldu. Neredeyse beklenen adete 10 gün kala yumurtladim. Normalde 14 gun kala yumurtlama olurdu. Ovulasyon testinde 2 cift kirmizi varken tek ilişki yaşadık. Bayram tatili nedeniyle 2.iliski şansımız olmadı. Bu yüzden yumurtlama ve dollenme tarihi muhtemelen aynı gün olabilir. 14 temmuz günüydü. Bugun yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu ve sabahına kaset test yaptım. Erken gebelik testi maalesef evde yoktu. Böyle bisey çıktı ama ben mi yanlış görüyorum. Sizler de bakabilir misiniz. Hayalet çizgi mi yoksa çizgi hic yok mu. Geçen ay da böyle var mı yok mu derken adet olmuştum
Hayalet çizgi görmekte master yaptım artık ben görüyorum aşırı silik bi çizgiSelam kızlar,
Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve geç yumurtlama oldu. Neredeyse beklenen adete 10 gün kala yumurtladim. Normalde 14 gun kala yumurtlama olurdu. Ovulasyon testinde 2 cift kirmizi varken tek ilişki yaşadık. Bayram tatili nedeniyle 2.iliski şansımız olmadı. Bu yüzden yumurtlama ve dollenme tarihi muhtemelen aynı gün olabilir. 14 temmuz günüydü. Bugun yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu ve sabahına kaset test yaptım. Erken gebelik testi maalesef evde yoktu. Böyle bisey çıktı ama ben mi yanlış görüyorum. Sizler de bakabilir misiniz. Hayalet çizgi mi yoksa çizgi hic yok mu. Geçen ay da böyle var mı yok mu derken adet olmuştum
Ya gerçekten var dimi. Bak 1 kişi var 1 kişi yok demiş. Böyle olunca acaba ben gormek istedigim için mi görüyorum demistim. Suan sizin görüyor olmanıza çok sevindim, 2.bir göz olarakHayalet çizgi görmekte master yaptım artık ben görüyorum aşırı silik bi çizgi
Evet gördüm gördüm hemen mi çıktıYa gerçekten var dimi. Bak 1 kişi var 1 kişi yok demiş. Böyle olunca acaba ben gormek istedigim için mi görüyorum demistim. Suan sizin görüyor olmanıza çok sevindim, 2.bir göz olarak
Evet hemen çıktı yani testi yaptığımda 30 saniye içinde çıktı. Ama aşırı silik. Işıkta bakınca gözüküyor.Evet gördüm gördüm hemen mi çıktı
Evet erken gebelikte daha belli olur belki. Bunlar ovulasyon testinin yanına hediye verilen gebelik testleriydi. Evde de varken yapayım dedim.Bende gordum zaten bat 28i bence erken gebelik testide alin ama ben gordum var yani
Yumurtlamadan kac gün geçti canımSelam kızlar,
Hayırlı olsunKızlar selam. Hayalet çizgiyi görmeyi başaranlar haklı çıktı. Bugun yaptığım testte daha da koyulasmis
Bugun 12.gunu tamYumurtlamadan kac gün geçti canım
Aslında normalde bugün adet günüm ama geç yumurtladim biliyorum çünkü ovulasyon testi yaptim. Yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu pozitif çıktı desek daha doğru okur galibaHayırlı olsunadete kaç gün varken çıktı acaba
Çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına al inşallahAslında normalde bugün adet günüm ama geç yumurtladim biliyorum çünkü ovulasyon testi yaptim. Yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu pozitif çıktı desek daha doğru okur galiba
Ediyorum elbette. Her zaman diyorumÇok sevindim canım. Sağlıkla kucağına al inşallahBizlere de dua et benimde 4 günüm kaldı
Test yaptığım anda etiketleyeceğim. Döngünün 10.günü 2 gün daha geçsin yapacağım inşallahEdiyorum elbette. Her zaman diyorumAllah isteyen herkese nasip etsin siz de haber verin lütfen. Güzel haberleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?