• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet cizgi gorme uzmanlari bakabilir mi :))

Selam kızlar,

Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve geç yumurtlama oldu. Neredeyse beklenen adete 10 gün kala yumurtladim. Normalde 14 gun kala yumurtlama olurdu. Ovulasyon testinde 2 cift kirmizi varken tek ilişki yaşadık. Bayram tatili nedeniyle 2.iliski şansımız olmadı. Bu yüzden yumurtlama ve dollenme tarihi muhtemelen aynı gün olabilir. 14 temmuz günüydü. Bugun yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu ve sabahına kaset test yaptım. Erken gebelik testi maalesef evde yoktu. Böyle bisey çıktı ama ben mi yanlış görüyorum. Sizler de bakabilir misiniz. Hayalet çizgi mi yoksa çizgi hic yok mu. Geçen ay da böyle var mı yok mu derken adet olmuştum🥲
Hayalet cizgi uzmanı olduğumu düşünüyorum. Ve ben gördüm. Hayirli olsun

Selam kızlar,

Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve geç yumurtlama oldu. Neredeyse beklenen adete 10 gün kala yumurtladim. Normalde 14 gun kala yumurtlama olurdu. Ovulasyon testinde 2 cift kirmizi varken tek ilişki yaşadık. Bayram tatili nedeniyle 2.iliski şansımız olmadı. Bu yüzden yumurtlama ve dollenme tarihi muhtemelen aynı gün olabilir. 14 temmuz günüydü. Bugun yumurtlama ve dollenmenin 11.gunu ve sabahına kaset test yaptım. Erken gebelik testi maalesef evde yoktu. Böyle bisey çıktı ama ben mi yanlış görüyorum. Sizler de bakabilir misiniz. Hayalet çizgi mi yoksa çizgi hic yok mu. Geçen ay da böyle var mı yok mu derken adet olmuştum🥲
Evett ben gordum hamilesinizz

Sağlıkla gelsin inşallah canım ben de yumurtlamadan 11 gün sonra silik çizgi ile öğrenmiştim. Hemen kan ver ve beta artısı takip et 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı gebelik için. Allah kucağına almayı nasip etsin

Selam kızlar,

O kadar zor görünüyor ki ama var:)
Bu ay tek ilişkiyle mi oldu?

Eklentiler

• IMG_20220804_001438.jpg
    IMG_20220804_001438.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_20220804_001225.jpg
    IMG_20220804_001225.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_20220803_221434.jpg
    IMG_20220803_221434.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 151
Saatler sonra, sabah yaptım, akşam böyleydi.
cıkacak olan cızgı cok sılık de olsa ılk 10 dk da gorunuyor. bu kururken c den dagılan renklerden kaynaklı bışey. ama yarından sonra tekrarla bence :)) varsa eger bu testte farketmeyıp kenara attınsa mısal daha koyulasmıs sekılde cıkması gerek. adetın gecıkmıs mıydı? suya tutmadıgın hali yok mu foto?

cıkacak olan cızgı cok sılık de olsa ılk 10 dk da gorunuyor. bu kururken c den dagılan renklerden kaynaklı bışey. ama yarından sonra tekrarla bence :)) varsa eger bu testte farketmeyıp kenara attınsa mısal daha koyulasmıs sekılde cıkması gerek. adetın gecıkmıs mıydı? suya tutmadıgın hali yok mu foto?
Canım suya tutmadan da böyleydi dağılmamış halini düşün, renk aynıydı.
2 gün var adetime.

Back