Hayalet cizgi gorme uzmanlari bakabilir mi :))

Yumurtlama mı çatlamada mıydı?
Kaç aydır deniyordun?
Ben aslnda nisan ayında sağlıksız gebelik geçirdim. Boş gebelik çıktı ve kurtaj oldum. Sonra 1 ay mola verdim. 2.seferde oldu. Haziran ayında takvim hesabı yapınca tutmadı herhalde. Temmuz ayında ovulasyon testiyle takip yaptım. Gec yumurtlama oldu. Çatladığı gün ilişki oldu ve tuttu. Takvim hesabı çok yanıltıyor. Bir de mesela yumurta catlayinca 6 ile 24 saat arasi canli kaliyor. Belki 6.saat sonunda ölüyor. Eger gun asiri iliski varsa problem yok nokta atisi 1 2 iliski ile halletmek isteyene ovulasyon testi öneririm

Ovulasyon testi iki cizgi de kop koyu olunca mi iliski oldu?
Hayır. İkinci çizgiyi yani sağdaki çizgi soldakinden de koyu olunca iliski oldu. 2 saat sonra testi tekrarladım sağdaki çizgi siliklesti birden. Yani tam catladigi an iliski olmuş oldu. Biraz da şans tabi böyle bir an yakalamak. Ama düzenli ovulasyon testi yaparsanız yakalarsiniz mutlaka

Çatlamada ağrın olmuyor mu, ilişkide dahada fazla hissedilen?

Ovulasyona rağmen tutmayınca tutmuyor.

Bana hep çok saçma gelmiştir.Bu testi göstermek Fakat büyük konuşmıcaksın hayalet çizgi zannettiğim bir durum bende de var 5gün var adetime ama erken gebelik testinde silik de olsa belli olur Muş ya . O sebeple merak edip denedim .yok gibi ama bir umut arıyor insan siz de fikir verirmisiniz? (İnsan çok isteyince saçma dediğini bile yaparmış)

Benimde 2 gündür lekelenmem sürüyor test yapmak istedim ama ilk çok hafif birşey var gibiydi sanırım daha sonra kuruyunca böyle oldu birde suya tutup bu şekilde sizce varmıdır bir gebelik filan

Eklentiler

• IMG_20220811_213041.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 212
Merhabalar adet oldum ama 2 gün sürdü 3. Gün lekelenme gibiydi artık bitiyor sandım ama gecesine bır ağrıyla kanamam arttı baya fazlalaştı endişe ettim daha önce hiç olmamıştı böyle düşük filan olma ihtimali varmıdır yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…