Hayalet 2.silik çizgi lütfen bakar mısınız

anne-oluyorum

Bebeğini bekliyor..
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
384
229
Merhaba bayanlar

Bugun regl günüm. Fakat ben sabah ilk idrarla test yapmak istedim ve nihayet o hayalet ikinci çizgiyi gördüm gibi. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Başına bu şekilde gelen oldu mu? İnşallah hamileyimdir aylardır bu anı bekliyorum.

Eklentiler

• image.jpeg
    22,9 KB · Görüntüleme: 915
Bende pkoluyum 2 ay önce klomen +igne vurdurdum 3 yumurta olusmustu ikisi catladi ama tutmadi 1 taneside kiste dönüştü o yüzden gecen ay tedaviye devam etmedik bu ayda adetim 2 gündr geciyo göğüs agrim var belim agriyo basim cok agiriyo kistten dolayimi acaba ne yaoacagimi bilmiyorum

inşallah sende hamilesindir canım. benim 1 haftadır deli gibi midem yanıyor. Bacaklarım ağrıyordu. biraz da bel ağrım vardı. bugün de çok tuhaf bir şekilde midem bulanıyor gibi bende anlamadım. İnşallah ikimiz de hamileyizdir. ben 10 aydır bekliyorum

Ay insallah canim ya insallah bende cok heyecanliyim ve cok korkuyorum adet olursam korkunc bi sancisi var ya hamile olursam öff bilmiyorum cok karisik bi durmdayim

Canım var o çizgi hayalet ama var. Hayırlı olsun gebesin gibi duruyor :) Peki çizgi hemen mi çıktı yoksa bir kaç saat sonra mı? Biliyorsun onbeş dk sonrasını dikkate almamak gerekiyor..

Canım var o çizgi hayalet ama var. Hayırlı olsun gebesin gibi duruyor :) Peki çizgi hemen mi çıktı yoksa bir kaç saat sonra mı? Biliyorsun onbeş dk sonrasını dikkate almamak gerekiyor..

İnşallah öyledir inşallah yok canım bi 5 dk sonra filan gördüm hemen. Zaten sabah testi yapıp evden çıktım şuan ne durumda bilmiyorum ama hemen grdüm yani. ;Hatta eşimi uyandırdım baksana ben mi yanlış görüyorum diye o da çok sevindi ama başımıza bundan 7-8 ay önce böyle bir durum gelmişti. hayalet bi çizgi gördük gibi olmuştu ama bunun kadar belirgin değildi tabi. o yüzden hemen ümitlenmek istemedik açkçası. Eşim bir kaç gün sonra kana gitmemi istedi. Yarın sabah testi tekrar edicem inşallah.

Adetim gecikt diye kan ver bence netleştirin :) Hadi hayırlı olsun inşallah da sağlıklı bir hamilelik geçirerek alırsın minnoşu kucağına :)

Pembelik varsa çok çokkk minik o Zaman :) Allah tamamına erdirsin Can'ım.2 gün de bir tekrarla o daha koyulaşır.

inşallah dediğin gibidir canım inşallah. Yarın sabah tekrarlıcam bakalım inşallah hamileyimdir. Sonra da kana giderim inşallah. Allah razı olsun. Darısı bütün isteyenlere inşallah

Kızlar üstteki sabah olan alttakini de az önce yaptım sizce de var dimi ben yanlıs görmüyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    25,2 KB · Görüntüleme: 508
Nedne 6 gün öncesinden belli eden erken gebelik test almadın en net ozaman sonuca varırsın. Ben adet günüm de yaptım tık çıktı çok net hala da saklarım bende 10 ay beklemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…