- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
-
- Konu Sahibi anne-oluyorum
Bende pkoluyum 2 ay önce klomen +igne vurdurdum 3 yumurta olusmustu ikisi catladi ama tutmadi 1 taneside kiste dönüştü o yüzden gecen ay tedaviye devam etmedik bu ayda adetim 2 gündr geciyo göğüs agrim var belim agriyo basim cok agiriyo kistten dolayimi acaba ne yaoacagimi bilmiyorum
Canım var o çizgi hayalet ama var. Hayırlı olsun gebesin gibi duruyor :) Peki çizgi hemen mi çıktı yoksa bir kaç saat sonra mı? Biliyorsun onbeş dk sonrasını dikkate almamak gerekiyor..
Adetim gecikt diye kan ver bence netleştirin :) Hadi hayırlı olsun inşallah da sağlıklı bir hamilelik geçirerek alırsın minnoşu kucağına :)
2. Çizgide pembelik varsa vardır Can'ım.Fotograftan göremiyoruz.Sen ordan daha net görürsün.İnşallah vardır
Pembelik varsa çok çokkk minik o Zaman :) Allah tamamına erdirsin Can'ım.2 gün de bir tekrarla o daha koyulaşır.evet canım çoook silik de olsa pembelik var. Burdakinden daha net ama bakalım inşallah öyledir.
Pembelik varsa çok çokkk minik o Zaman :) Allah tamamına erdirsin Can'ım.2 gün de bir tekrarla o daha koyulaşır.
Adetine var mı canımKızlar üstteki sabah olan alttakini de az önce yaptım sizce de var dimi ben yanlıs görmüyorum
Allah Saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin tık çıktı ne demek acabaNedne 6 gün öncesinden belli eden erken gebelik test almadın en net ozaman sonuca varırsın. Ben adet günüm de yaptım tık çıktı çok net hala da saklarım bende 10 ay beklemiştim
Kızlar üstteki sabah olan alttakini de az önce yaptım sizce de var dimi ben yanlıs görmüyorum
Hemen çıktı , tık diye , tak diye, lök diye:) hemen çıktı yani tatlım. Darısı herkese o çift çizgyi görene kadar ben neler çektim neler yaşadım en iyi bilenlerdenim.Allah Saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin tık çıktı ne demek acaba