Hayalet 2.silik çizgi lütfen bakar mısınız

Hemen çıktı , tık diye , tak diye, lök diye:) hemen çıktı yani tatlım. Darısı herkese o çift çizgyi görene kadar ben neler çektim neler yaşadım en iyi bilenlerdenim.
Acaba pik mi yaptı diye düşündüm.Ben hala doktora gitmedim de.
Ben de bekliyordum ne zamandır ama düşük olunca korkuyorum hala.Allahım Saglıkla kucagımıza almak nasip etsin

Acaba pik mi yaptı diye düşündüm.Ben hala doktora gitmedim de.
Ben de bekliyordum ne zamandır ama düşük olunca korkuyorum hala.Allahım Saglıkla kucagımıza almak nasip etsin
Amin canım ama inan erken düşük olması ilerleyen zamanlardaki sıkıntılardan iyidir. Bak ben bebeğimin herşeyine şahit oldum ama onu yaşatmak içinde kalkmıyorum yataktan. Herşeyde bir hayır vardır de Allah a bırak ve korkma . Yine olacak allahım nasip ederse ve hayırlısı olacak.

Amin canım ama inan erken düşük olması ilerleyen zamanlardaki sıkıntılardan iyidir. Bak ben bebeğimin herşeyine şahit oldum ama onu yaşatmak içinde kalkmıyorum yataktan. Herşeyde bir hayır vardır de Allah a bırak ve korkma . Yine olacak allahım nasip ederse ve hayırlısı olacak.
Kalkmamak mı gerekli peki.Ben de tedirginim çünkü evde her iş ben de şuan evdeyim çalışmıyorum ama yatmıyorum da pek.Kürtaj da oldum ben boşgebelikten.Ama yine de üzülüp tekrarlar diye korktum

Kalkmamak mı gerekli peki.Ben de tedirginim çünkü evde her iş ben de şuan evdeyim çalışmıyorum ama yatmıyorum da pek.Kürtaj da oldum ben boşgebelikten.Ama yine de üzülüp tekrarlar diye korktum
Yok benim erken doğum riskim var dikişliyim. Rahim ağzı yetmezliği. Benim wc harici kalkmamam lazım ama senin ve senin gibiler ilk başlangıçta ilk üç ay yatmana gerek yok ama ağır şeyler asla taşıma kendini yorma

Nedne 6 gün öncesinden belli eden erken gebelik test almadın en net ozaman sonuca varırsın. Ben adet günüm de yaptım tık çıktı çok net hala da saklarım bende 10 ay beklemiştim

Canm bende 10 aydır bekliyorum, netten toplu almıstım idrar testini o yüzden onu almak da aklıma gelmedi inan

Yok benim erken doğum riskim var dikişliyim. Rahim ağzı yetmezliği. Benim wc harici kalkmamam lazım ama senin ve senin gibiler ilk başlangıçta ilk üç ay yatmana gerek yok ama ağır şeyler asla taşıma kendini yorma
İnşallah bir kontrole gideyim de bakayım ne var ne yok :) Dikkat etmen gerekiyor evet riskli baya durumun ama dikiş varmış olsun.Şimdi herşey daha iyi eskisine göre.Çaresi var herşeyin

Darısı basına Can'ım benim insallah dediğin gibidir kan tahlili görmeden emin olamıyorum hala
Bende olsam bende inanamzdam aylarca beklysn gormek icin bianda gornce insan sok olur dkkat et cnn sen ynede uzan dinlen yorma kendni yarn ckarsa kan ver ama silikse gebelk vardr cnm:)

X