- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
-
- Konu Sahibi anne-oluyorum
Aynen hala inanasım gelmiyor valla Suan kınaya geldim oynamıyorum bileBende olsam bende inanamzdam aylarca beklysn gormek icin bianda gornce insan sok olur dkkat et cnn sen ynede uzan dinlen yorma kendni yarn ckarsa kan ver ama silikse gebelk vardr cnm:)
Haha korkudan insan oynayamzki kani yapta rahatla cnmAynen hala inanasım gelmiyor valla Suan kınaya geldim oynamıyorum bile
Evet Canm hamilesin inşallah benim de ilk böyle çıktı Hayırlı olsunBenımde adetım 9 gun gectı sılık cızgı varmı
Hayırlı olsun hamilesin inşallah
Evet Canm verdim hamileyim çok şükürNaptın canım kan verdin mi?
Evet Canm verdim hamileyim çok şükür
Allah razı olsun Can'ım benim Darısı başına inşallahMaşallah canım çook sevindim tebrik ederim :))
Tesekkurler yorumun ıcın ama hıc pembelık yok ıkinci cızgıde kafam cok karısıkEvet Canm verdim hamileyim çok şükür
Tebrik ederim canm dua et bizedekac ckti sonucn:)Evet Canm verdim hamileyim çok şükür
Tebrik ederim canm dua et bizedekac ckti sonucn:)
Bende korkyrm senn gbi o yuzden ne zaman yapcm blmyrm canm sen bu elle yaplsn gebelk testini duydn mu canmSen ne zaman yapacaksin testiii canımm :)
Bende korkyrm senn gbi o yuzden ne zaman yapcm blmyrm canm sen bu elle yaplsn gebelk testini duydn mu canm
Canm bir sitede okudum onceden ebelr ole anlyrmus parmakla sokyrlar mis iyice temizledkten sonra eli eger bosluk olur birsey degmezse hamile oluyrmssn demekms.Yoo canim neymis ki o
Canm bir sitede okudum onceden ebelr ole anlyrmus parmakla sokyrlar mis iyice temizledkten sonra eli eger bosluk olur birsey degmezse hamile oluyrmssn demekms.
Olede bole daha erkendn insan anlyrmsAhahha bence idrar testleri daha kolay :)))
Olede bole daha erkendn insan anlyrms