Amin canım. İnşallah seninde vardır.Var evt Rabbim hayırlısını versin hemen kan testi yaptirbenimde 2 gün gecikti test yapmadım insallah vardır ❤
Hayırlı olsun canımBurada cizgi var mı?
Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum
Normalde daha belli oluyor burada daha az görundugu icin siyah beyaz yaptım
Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..
Benimde ıkı gün kaldı adete içim kıpır kıpır ama nasipanladım canımumut yok bakalım son 2
çok acık pembe fotoda belli olmuyorLütfen bidaha çekip atar mısın siyah beyaz olarak değil ama.. Benimde böyleydi hastaneye gittim 1 buçuk haftalık hamileymişimÇok erken olunca çok hafif görünüyor demişlerdi
İnsallah vardır canım seninBenimde ıkı gün kaldı adete içim kıpır kıpır ama nasip
İnşallah canım tesekkur ederimHayırlı olsun canımadet günü tekrarla dahada netleşir inşallah❤
Görüyorsan hemen kan testi yaptır kesin sonuç çıkıyor canımçok acık pembe fotoda belli olmuyorsabah çekerim tekrardan . Suan görebiliyorum ama telefpnda görunmuyor
İnşallah tatlım belkide yerleşme kanamasıdır pozitif düşünnİnşallah canım tesekkur ederimLekelenme korkutuyor insallah adete donusmez ve tekrar yaparım
tamam canım teşekkür ederimzGörüyorsan hemen kan testi yaptır kesin sonuç çıkıyor canımMuhtemelen sende erken öğrendin o yüzden hafif silik çıktı
İnşallahİnşallah tatlım belkide yerleşme kanamasıdır pozitif düşünn
Yaa olsun canım üzülme önümüzdeki ay devam çalışmalaraMaalesef bebek yok, regl oldum.
İnşallah olur tatlım sabret...Maalesef bebek yok, regl oldum.
Evet ediyorumYaa olsun canım üzülme önümüzdeki ay devam çalışmalarayumurtlamanı takip ediyo musun?
Hayırlısı olsun canımMaalesef bebek yok, regl oldum.
Amin canımHayırlısı olsun canım
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?