• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal mi göruyorum yoksa çizgi var mı?😐

Lütfen bidaha çekip atar mısın siyah beyaz olarak değil ama.. Benimde böyleydi hastaneye gittim 1 buçuk haftalık hamileymişim 😊 Çok erken olunca çok hafif görünüyor demişlerdi 😊

Burada cizgi var mı?
Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum 😔

Normalde daha belli oluyor burada daha az görundugu icin siyah beyaz yaptım

Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..😔
Hayırlı olsun canım😍 adet günü tekrarla dahada netleşir inşallah❤

Lütfen bidaha çekip atar mısın siyah beyaz olarak değil ama.. Benimde böyleydi hastaneye gittim 1 buçuk haftalık hamileymişim 😊 Çok erken olunca çok hafif görünüyor demişlerdi 😊
çok acık pembe fotoda belli olmuyor 😐 sabah çekerim tekrardan . Suan görebiliyorum ama telefpnda görunmuyor 🤗

çok acık pembe fotoda belli olmuyor 😐 sabah çekerim tekrardan . Suan görebiliyorum ama telefpnda görunmuyor 🤗
Görüyorsan hemen kan testi yaptır kesin sonuç çıkıyor canım 😊 Muhtemelen sende erken öğrendin o yüzden hafif silik çıktı 😊

Back