- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım. İnşallah seninde vardır.Var evt Rabbim hayırlısını versin hemen kan testi yaptirbenimde 2 gün gecikti test yapmadım insallah vardır
❤
Hayırlı olsun canımBurada cizgi var mı?
Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum
Normalde daha belli oluyor burada daha az görundugu icin siyah beyaz yaptım
Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..![]()
Benimde ıkı gün kaldı adete içim kıpır kıpır ama nasipanladım canımumut yok bakalım son 2
![]()
çok acık pembe fotoda belli olmuyorLütfen bidaha çekip atar mısın siyah beyaz olarak değil ama.. Benimde böyleydi hastaneye gittim 1 buçuk haftalık hamileymişimÇok erken olunca çok hafif görünüyor demişlerdi
![]()
İnsallah vardır canım seninBenimde ıkı gün kaldı adete içim kıpır kıpır ama nasip![]()
İnşallah canım tesekkur ederimHayırlı olsun canımadet günü tekrarla dahada netleşir inşallah❤
Görüyorsan hemen kan testi yaptır kesin sonuç çıkıyor canımçok acık pembe fotoda belli olmuyorsabah çekerim tekrardan . Suan görebiliyorum ama telefpnda görunmuyor
![]()
İnşallah tatlım belkide yerleşme kanamasıdır pozitif düşünnİnşallah canım tesekkur ederimLekelenme korkutuyor insallah adete donusmez ve tekrar yaparım
![]()
tamam canım teşekkür ederimzGörüyorsan hemen kan testi yaptır kesin sonuç çıkıyor canımMuhtemelen sende erken öğrendin o yüzden hafif silik çıktı
![]()
İnşallahİnşallah tatlım belkide yerleşme kanamasıdır pozitif düşünn![]()
Yaa olsun canım üzülme önümüzdeki ay devam çalışmalaraMaalesef bebek yok, regl oldum.![]()
İnşallah olur tatlım sabret...Maalesef bebek yok, regl oldum.![]()
Evet ediyorumYaa olsun canım üzülme önümüzdeki ay devam çalışmalarayumurtlamanı takip ediyo musun?
Hayırlısı olsun canımMaalesef bebek yok, regl oldum.![]()
Amin canımHayırlısı olsun canım
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hiç üzülme