• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal mi göruyorum yoksa çizgi var mı?😐

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
Burada cizgi var mı?
Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum 😔

Normalde daha belli oluyor burada daha az görundugu icin siyah beyaz yaptım

Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..😔

Eklentiler

• DCE75A6E-BB85-4E20-9543-7583F9A43695.jpeg
    DCE75A6E-BB85-4E20-9543-7583F9A43695.jpeg
    171,4 KB · Görüntüleme: 290
Miss gibi de çizgi var iştee 💕 o leke yerleşme kanaması olabilir canım. Kan testi yaptır bakalım. ☺️😘

Burada cizgi var mı?

Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..😔
Merhaba
Ben de gördüm çizgiyi
Yine de emin olmadan kimseye söylemeyin derim
Benim de 26 sı bat
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

Amin
Gerçi ben bugün yaptım tertemiz tek çizgi
Senin iki gün
Benim üç gün var
Genelde silik de olsa çıkıyo beş gün bile kalsa
Hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤
insallah vardır sizede yazarım mutlulugumu 😊
ama o kahverengi leke aklımı karıstırıyor 😐
sizinde insallah💝

Moral bozmak istemem ama resımdekınde pembelik yok gıbı siyah gölge gibi duruyor resimde çizgi yerinin gölgeside olabılır canlı siz görüyorsunuz sılık olan hafıf pembe olsada vardır inşallahta öyledir :anneadayı:

Moral bozmak istemem ama resımdekınde pembelik yok gıbı siyah gölge gibi duruyor resimde çizgi yerinin gölgeside olabılır canlı siz görüyorsunuz sılık olan hafıf pembe olsada vardır inşallahta öyledir :anneadayı:
yok canım moralim bozulmaz zaten cok umutlanmıyorum akıntım oldugu icin🙂
cizgi yoksa oranın yerinin gölgesi olabiliyor mu?
ama gölge gibi degil cok acık pembemsi😌 hayırlısı neyse o olsun 🤗

Burada cizgi var mı?

Bana war gibi geldi sanki.cunku baya belli cizgi 😮

yok canım moralim bozulmaz zaten cok umutlanmıyorum akıntım oldugu icin🙂
cizgi yoksa oranın yerinin gölgesi olabiliyor mu?
ama gölge gibi degil cok acık pembemsi😌 hayırlısı neyse o olsun 🤗
ben geçen ay çizgi sandım fakat gün ışıgına göre belirti gıdıp geri gelıyordu içini açınca anladımkı alttaki yerin gölgesı😔ama bendeki siyah gölgeydi sendekı pembeymiş o halde olabılır tabıkı 😉

ben geçen ay çizgi sandım fakat gün ışıgına göre belirti gıdıp geri gelıyordu içini açınca anladımkı alttaki yerin gölgesı😔ama bendeki siyah gölgeydi sendekı pembeymiş o halde olabılır tabıkı 😉
anladım canım 😞 umut yok bakalım son 2🤲🏼

Burada cizgi var mı?

Var evt Rabbim hayırlısını versin hemen kan testi yaptir 😘 benimde 2 gün gecikti test yapmadım insallah vardır🤲

Back