Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umut denen şey insanın içine bir kere yerleşmeye görsün.
ne olursa olsun insan umut etmeye devam ediyor.
regl olacağını biliyorsun ama içinde hep bir umut hep bir ya olursa..
sonra regl oluyorsun zaten bekliyordum seni diyip hayalkırıklığına uğruyorsun taki bir sonraki regle kadar.
ben kendim için söyleyeyim heray ay şunu bu ay değişik yaptım diye umutlanıyorum.
bu ay soğan kürü yaptım diyorum öbür ay incir yedim öbür ay keçiboynuzu içtim öbür ay çok dua ettim gibi gibi.
bugünde hayalkırıklığına uğradım. bilmiyorum ki ne yapmak gerek.
ya millet çatır çatır 5 10 tane doğuruyo daha çok erkenn senin için psikolojin bozulmuş kıyamam takma kafana olur elbet sıkma canınıı bekle biraz akışına bırak olur elbet kastıkça çok istedikçe psikolojin bozuluyo rahat ol bence tatilden sonra bebeğin olucak içime doğdu :) yalnız hiç bişeyi düşünme sadece tatil yap tatlım
hamilelikle ilgili değil ben henüz yeni nişanlıyım ama okadr çok hayal kırıklığına uğradımki hayatta aklın hayalin almaz çok mutsuz oldum hatta güzel bişey başladığında onun bile elimdrn gidiceğine emindim hatta olayları resmen deniyodum biliyodum çünkğ sonunu ama sabırla ve inançla inan bana ayakta durup atlatıyosun Allah sabrını veriyo inanç insanı bi şekilde kurtarıyo..
eminim herşey güzel olucak benim oldu sanada kısmet olsun inşallah mutluluk Allah sağlık sıhhat versin geç olsun güç olmasın canımm.. senin için dua edersim ama müsait diilim ama inşallahhhh ve eminim güzel haberi almana çok az kaldı sadece biraz rahat ol...
Daha bugun olumsuz sonucu ogrenmis,iki asilama,iki tup yaptirmis biri olarak su an ki yasadiklarini okadar iyi anlayabiliyorumki.
Allahim cok buyuk. insallah en kisa zamanda bizlerede anne olabilmeyi nasip eder. Benim icinde dua edin nolur.
Benim elimden gelen tek sey bu
eger yeterınce mutlu olursan tatılden hamıle donebılırsın
her şeyin vakti var.
çok üzüldüm canım...Rabbimin bir bbildiği vardır...dua etmekten başka elden birşey gelmiyor..bizimde sebepsiz olmuyor...herşey normal...Allah ım sanada nasip etsin en kısa zamanda..bu ay tamam artık takmıcam hiç kafama...kısmet olursa olur..ama inşallah olur...Biz de üç senedir istiyoruz, sebepsiz olmayanlardanız.
Bu yıl başında dedim ki tamam olmuyorsa olmuyor yazın tüp bebek aşılama deneriz bir şeyler. Allahu alem.
Böyle kendimi bıraktığım gibi hamile kaldım. Çok geçmedi maalesef düşük yaptım Şimdi bile o zamanları yaşayan ben değilmişim gibi geliyor
Yani sende kendini böyle şeyler düşünerek bırak, en kötü tüp bebek aşılama denersiniz. Stress yaptıkca olmuyor çünkü
Inşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırsın canım
Cümlemizdende razı olsun canımamin canım inşallah...Allah razı olsun..
hiiiççç kafanı takma canım benım o bebıs enı sonu konacak karnına...
bu ay olmasa bıdaha kı ay,
gezzz toz tadını cıkar :) bebıs oldugunda uzuldugun gunlere yanarsın .
emın ol mutlaka bı zamanı vardır ...
allahım sızın guzel huzurlu yuvanıza hedıye edıcektır ınsallah .
Ben böyle vazgeçip tatile gidip orada kafaları boşalmışken, yumurtlama hesabı yapmadan, sırf sevişmiş olmak için sevişip hamile kalan çok duydum.11. aydır bebek deniyoruz bu ay kesin oldu dedik kimyasal gebelikmiş..tamam yıllarca deneyenler var onlarıda düşünüyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum..sabrım azalıyor tahammülüm kalmıyor...
toparlanmam zaman alıyor..
2-3 hafta sonra tatile gidicez ona hazırlamaya çalışıyorum kendimi kafamı oraya vermeye çalışıyorum..
hayal kırıklığına uğradıktan sonra inanacınız tekrar nasıl yerine geliyor..