Hayal gücümüzü canlandıralım biraz

kinderr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
364
23
18
34
Konya
Merhaba, eşinize sevgilinize yaptığınız ya da size yapılan sürprizleri paylaşabilir misiniz. Sürprizlerim bitti 😭 erkek arkadaşım sürekli sürpriz yapıyor düşünüyorum farklı ne yapsam diye ama tık yok 😉 kızlar fikirlerinize ihtiyacım varr

Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :) bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:)
Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum :)
Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim :) ofisinde duruyo :)
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık :)

Yılbaşında zaten aştım kendimi hala etkisinde:32:

Ben kuş aldım
atkı ördüm
sürpriz kavanozu hazırladım :) bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık :)

İlginiz için çok tesekkür ederim, güzel fikirler var not alıyorum, daha başka aklınıza gelen olursa ben burdayım 😉😘

Ben kuş aldım
atkı ördüm

Paylaşmak isterseniz, yılbaşı sürprizini de merak ettim açıkcası

Ben daha vermedim ama vereceğim sonra şuan imkanm yok 2 aydır göremiyorum zaten sevgilimi :43:
Neyse süprize gelirsek eğer . bi defter yazdım ona içinde şiirleri olan günlük tarzı güzel bii defter .
Bir de şimdi yeni hazırladım dondurma kapını yünlerle ve simlerle kapladım süsledim ..
Yumurtayı aldım çatalla küçük bi delik açıp içini boşalttım kuruduktan sonra içi yumurtanın bi not yazıp katlayıp o delikten içini attım yünlerle süsledim yüz yaptm yünden saç yaptm çk şeker oldu .. o yumurtaları kırınca notlar çıkacak yumurtanın içinden ve onları açıp okuyacak :)
kutuunun içine kırmızı kartonları şekilli kesip onlarada not yazdım onlarıda koydum kutuya .. Birde yünlerle karanfil dikmiş annem eskiden onları karıştırırken buldum onuda koydum içine :) birde küçük küçük çikolataalar koyacağımm ..

Öncedende sevgi kartları yapmıştım nette çöp adam aşk yaz google'a çıkan fotoları küçük küçük kartlar çizebilirsin .. :)
Onu vermiştim hoşuna gitmişti sevgilimin ..

Askerdeyken defter yazıyodum o da çok hoşuna gitmişti ..
sonra koyu gs'li olduğu için gs atkısı yoktu onnu aldım havalara uçmuştu mutluluktan çocuklar gbiydi :1:
Birşey daha yapaccağım şimdi onuda söliyim . Kupa bi bardak alcam tek renk üzerine ikimizin adı ve sonunada onun soyadını yazdırcam diyelim ki adı x benim de y onun soy adıda işte s . x y s diye .. altınada çıkmaya başladığmz tarihi attırcam olursa tabi ... böyle işte şimdilik fikrlerim ..

Bir de movie maker diye bi program var bilirsin videoları birleştiriosn kısa kısa videoları kullanımı çok basit nebiliyim kısa kısa videolar çekip orda birleştirebilrisin . arka fona bi müzik koyarsın kısa film hazırlarsn :)

Sonra uçan balon alabilirsn büyük bir kutuya bir not yazar balonlarıda güzel bi iple bağlar iplerin ucunu kutuya bantlarsın kutuyu kapısının önüne koyar onu çağırırsın .. Açtığında kutuyu balonlar havalanır çok hoş bi görüntü çıkar ortaya balonlar havalanınca notunda ortaya çıkar :)

Sonra akşam buluşabilyorsanız dilek fenerleri var onlardan alıp beraber gökyüzüne bırakabilrisiniz dilek dileyip :)

benden bu kadar ..

Ne kadar güzel fikirler var💃bizler çok duygusal romantiğiz yapımız gereği sanırım süpersinizz. Yeni fikirler bekliyoruz 14 şubatta hazır kapıda iken 😉

Bende aklıma gelenleri yazıyım dedim :) bi defter tutuyorum günlük tarzı ama ona söylemek istediklerimi, içimden gelen herşeyi yazıyorum, içinde yaptığımız alışverişlerin fişi, sinema biletleri, bana yazdığı notlar mektuplar falan böyle karışık bir defter doğum gününde vericem..
Videolar çektim onları kısa film haline getirdim..
Kalpli kutu içini kuru güllerle doldurdum içine parfüm yerleştirdim üzerinide inciler ile süsledim küçük bir not yazdım ve gizlice odasına girip koydum uyurken :))
Çizgi roman aldım ve karakterlerin kafasına da kendi fotolarımızı yapıştırdım..
Yine bir kutu biraz büyükce, içine de çorap tırnak makası çamaşır bere koydum bunları güzelce süsledim 'tepeden tırnağa aşığım sana gibi bit not yazdım..
Bunu henüz yapmadım ama hazırlık aşamasındayım :)) oyuncak antika araba alıp, fotoğraflarımızın kafa kısmını çubuğa yapıştırıp arabanın içine yerleştircem ve arabanın üzerini süsleyeceğim bizim hayalimi düğün arabamız antika bişey olsun. Buda burdan geldi 😃
Şu an aklıma gelenler bunlar yine yazarım sizlerden de bekliyorum farklı şeyler 😘

Bende aklıma gelenleri yazıyım dedim :) bi defter tutuyorum günlük tarzı ama ona söylemek istediklerimi, içimden gelen herşeyi yazıyorum, içinde yaptığımız alışverişlerin fişi, sinema biletleri, bana yazdığı notlar mektuplar falan böyle karışık bir defter doğum gününde vericem..
Videolar çektim onları kısa film haline getirdim..
Kalpli kutu içini kuru güllerle doldurdum içine parfüm yerleştirdim üzerinide inciler ile süsledim küçük bir not yazdım ve gizlice odasına girip koydum uyurken :))
Çizgi roman aldım ve karakterlerin kafasına da kendi fotolarımızı yapıştırdım..
Yine bir kutu biraz büyükce, içine de çorap tırnak makası çamaşır bere koydum bunları güzelce süsledim 'tepeden tırnağa aşığım sana gibi bit not yazdım..
Bunu henüz yapmadım ama hazırlık aşamasındayım :)) oyuncak antika araba alıp, fotoğraflarımızın kafa kısmını çubuğa yapıştırıp arabanın içine yerleştircem ve arabanın üzerini süsleyeceğim bizim hayalimi düğün arabamız antika bişey olsun. Buda burdan geldi 😃
Şu an aklıma gelenler bunlar yine yazarım sizlerden de bekliyorum farklı şeyler 😘

bende araba yapıyım daha bugün konuştuk düğün arabasını:1:
sen mesajımı okudun mu :):1:
bende bi kutuda ıvır zıvır birikitiriyorum sinema tiyatro müze uçak otobüs biletleri bana aldığı çiçekli taç her aldığı buketten bir çiçek kuruttum yazdığı notlar izmire tatile gittik topladığım çakıl taşları minik bir şişede egenin kumu deniz suyu bile var şu an o kutuya baksam oo neler neler çıkar:1::1:

Hahayt :)) süpersin tatlım ama biz oralara evlenince gelcez biraz bizden ileride 😱 farklı fikirlerin varsa dinlemek isteriz

Aklima çok fena fikirler geliyor yokluktan mi ne :27:
Neyse mesela sevgili kazaklarından alabilirsiniz kisin iyi olur sicak sicak:17:

Back