- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
-
- Konu Sahibi melankolimm
Cok sagolun kizlar tek tek alintilayamiyorum suan hastanedeyim dua edin oglum cok hasta salgin varsabah geldik aksama kaxar serum ultrasyon kan sekeri tahliller aksama kadar cikmaya bilirim begeniniz icin telrardan tesekkurler
Çok teşekkürlereline sağlık başarılar
İnanki enfes bir tadı var ilk anneme tattim annem hayran kaldı. Evde bulunan malzemelerden.Ben havucu çok severim ama kurabiye de hiç yemedim. Yiyesim geldi ya havuçlu havuçlu görünce.nefis görünüyor ellerine sağlık başarılar dilerim kuzucum.
Çok teşekkürler Canım sağolAgzim sulanditarifi yasadim resmen eline saglik canm.basarilar
Geçmiş olsun
Allah şifa versin...
Sagolun ablacimEllerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum:)
Afiyet olsun canimin iciEllerine sağlık canmmmm
Sag olun tesekur ederimDegişik bi tarif,
Ellerinize saglık,
Yarışmada başarılar dilerim
Sagol canim tesekkurlerEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim.
Tesekkur minnosum insallahcEllerine sağlık çok güzel olmuş ins başarılar diliyorum
Cok tedekkurlerEllerine emeğine sağlık canım
Sagolun tesekkurlerDaha gecen oglum havuclu kurabite yap dedi.. arastirim netten varsa yaparim demistim:) bu bana bi isaret olmali:) Ben nedense ama havucu hamuruna koyulur gibi dusundum. Bu cok guzel ilk firsatta yapicam:) basarilar
Cok sagolun begenmenize sevindim arkadaslar insallahrenk uyumu super ellerine saglik basarilar canim
Canım oğlun nasıl oldu?Sagolun ablacim
Afiyet olsun canimin ici
Sag olun tesekur ederim
Sagol canim tesekkurler
Tesekkur minnosum insallahc
Cok tedekkurler
Sagolun tesekkurler
Cok sagolun begenmenize sevindim arkadaslar insallah
Çok şükür iyi Ablam serumlar iyi geldi.Canım oğlun nasıl oldu?
Sagolun teşekkürlerEllerine saglik basarilar dilerim
Bol sanslar canim. Bayildim mutlaka bir gun deneyecegim tarifi cok hosuma gitti ellerine saglik.❤Kadınlar kulübüne selamlar. Çok kolay bir okadarda enfes bir kurabiye tarifi veriyorum. İnşallah begenirsiniz
Malzemeler
Hamur için
125 gr tereyağı
1Yumurta
1çay bardağı sıvı yağ
1Çay bardağı yoğurt
1Çay bardağı pudra şekeri
1Kabartma tozu
1 vanilya
4 su bardağı un
İç için
4 orta boy havuç
Yarım bardak şeker
1Bardak fındık
Yarım çay kaşığı tarçın
Islatmak için yarım su bardağı şeker
1 su bardağı su. Şerbet gibi yapıyoruz ve soğumaya birakiyoruz.
Süslemek için hindistan cevizi. Toz antep fıstığı narda tam mevsimi.
Eki Görüntüle 2198484
Eki Görüntüle 2198506
İlk önce şerbetimizi hazırlıyoruz. Ardından içimizi hazırlıyoruz. Havuçlari rendenin küçük yanıyla rendeliyoruz ve tavanıza alıp üzerine yarım çay bardağı şekeri ilave edip soteliyoruz. Suyunu çektikten sonra ocaktan alıp üzerine bir bardak fındık ve tarçın ekleyip bir güzel karıştırıyoruz içimiz hazır.Eki Görüntüle 2198489 Eki Görüntüle 2198491
Hamur için
Tereyağı yumurta. sıvı yağ. Pudra şekeri yoğurt bir kaba alınır ve minciklanir tereyağı tam olmasada püre şeklini alır ben doğal çektim çünkü yapmak isteyen olursa bu hali alıyor.
Eki Görüntüle 2198487
Ardından kabartma tozu vanilya ve un eklenilir ve yumuşak ele yapışmayan bir Hamur
Eki Görüntüle 2198488
elimize hamuru ceviz büyüklüğünden bir tık misket kadarda ekleyip elimizle açıp içine bir çorba kaşığı içimizde n koyup sonra toplayıp yuvarlatip elimizle hafif bastırıp yağsız tepsiye birakiyoruz.
Eki Görüntüle 2198492 Eki Görüntüle 2198493 Eki Görüntüle 2198494 derece de hafif pembeleşince çıkarıyoruz. Ve bir bardak soğuyan şerbetimize daha kurabiye sıcakken batırıp ardından hindistan cevizine buluyoruz.Eki Görüntüle 2198496 Eki Görüntüle 2198497 Eki Görüntüle 2198499 ve ardından çay kaşığı ucuyla Toz antep fıstığı üzerine koyup ardından bir nar tanesi de bırakıyoruz yoksada sorun değil. Bunu saklama kutusunda buzluk ta da saklaya bilirsiniz. Bayatlamayan bir kurabiye tadına bayılacaksınız. .Eki Görüntüle 2198500 Eki Görüntüle 2198501 Eki Görüntüle 2198502 Eki Görüntüle 2198504 Eki Görüntüle 2198505 AFIYET OLSUN❤❤❤
Cok gecmis olsunCok sagolun kizlar tek tek alintilayamiyorum suan hastanedeyim dua edin oglum cok hasta salgin varsabah geldik aksama kaxar serum ultrasyon kan sekeri tahliller aksama kadar cikmaya bilirim begeniniz icin telrardan tesekkurler