Bebek Beslenmesi havuç suyunu katı meyve püresinde mi sıkıyosunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hayır canım. meyve sularının vitaminlerini kaybetmemesi için cam rendede rendelenip tülbentten geçirilerek verilmesi gerektiğini biliyorum. ben kızıma öyle yapıp veriyorum

bende yapamadım:gitmeüresını verdım..aynı sey zaten.
suyunu ilrde verırım önemlı oln püturlü..ben hep pütrlü veryorum.corbada vermedım püre veryryom..
ilk önce süt gıdaları zaten önmlı olan.
yogurt muhallebı ve süt yer kalırsa myve çorba......
6. aydan sorada hertrlu evde pişn yemk serbest..
sebze corbası gereksız yani..

Havuç suyu bende hiç vermedim. Ek gıdaya geçtiğimizde önce meyve püresi verdim. Sonra sebze püresi. Havuç ve patates birlikte.
Sebze çorbası gereksiz değildir. Sebze çorbasının içine de zaten sebzeleri ezip eklersiniz. Hem bebek daha kolay yutar hemde pütürlü yemiş olur.
7-8 aydan sonra 3-4 kez çekilmiş kıyma eklenir. Dolayısıyla yine pütürlü bir çorba elde etmiş olursunuz.

Sevgiler.

neden meyve sularından olmasın ki vitamin tabikide var içiyorsa verin keşke benim kuzum içsede 24 saat sıkıpda versem....sonuçta sadec sıkılıyor vitamini ne kadar gidebilir yani....

ben makinada sıkıp veriyorum vitaminini kaybettiğine inanmyrm mantıklı olarak düşünün..makina vitamini ayırıyormu ?öncelikle suları ile başlanıyor tüm doktorlar böyle söyler..Kolay gelsin cnm sağlıkla

bende 2 3 günde bir makinada sıkıp deniyorum belki bu sefer içer diye yooookkk
hiçbir meyve suyunu sevmedi içmedi
ancak artık eline mandalina dilimi portakal dilimi falan verince dişlerini kaşıtmak maksatlı suyunu emiyor

Makinede sıkmanızda bir sakınca yok fakat sadece havuç suyu verecekseniz içine 1-2 damla da zeytin yağı damlatın, çünkü kabızlık yapabilir.

Özellikle C vitamini metal yüzeylerle temas edince vitamin değerini kaybeder, herhalde bu yüzden cam rende deniyor ama o da çok katı meyvelerde zor oluıyor. Ben de makinede sıktım, bekletmeden vermek en iyisi die düşünüyorum. Kutu meyve sularındansa azıcık vitamini azalmş olsa bile olur bence. Sevgiler.a.s.

havuçu rendelemek zor gerçekten ama bebekler için hizmette sınır yok.ben cam rende almadım.aynı iş için kullanılan ve alt kısmında küçük bir kabı olan tupperware sihirli inci diye bişey almıştım.meyveleri onda rendeliyorum tel süzgeçte süzüp suyunu veriyorum kızıma.elmayı süzmüyorum onun pütürlerini yutabiliyor.ama armut ve havuçu yutamaz.ayrıca kış bebeklerine havuç çok yararlı a vitamini açısından

başka yöntem yok sanırım havuç suyu sıkmanın daha başlamadım ama titizleniyorum işte şimdiden

evet katı meyve sıkacaığında sıkıyorum
fakat tek başına havucu pek sevmiyor benim kızım
elma,mandalina gibi meyvelerde katıyorum içine öyle bayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…