• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız bırakmayın beni..

Önceden böyle değilse ben endiselenirdim açıkçası.

Bir adam odun değilse önceden normal davranıp sonradan hakaret babında değişiyorsa orada sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Sizin farkında olmadığınız bir.problemi vardır .

Herkese iyi geceler diliyorum..

Her evlilikte sorunlar olur ama bizim sorun yokken bile sorun çıkarabilen bir eşim var sanırım,tamamen objektif bir şekilde küçük bir örnek vermek istiyorum size

Su an kayınvalidemdeyiz kızımın doğum günü yakın internetten süslemelere bakıyordum 2 3 gün kaldı çünkü , eşim yataklarimizi sermemi istedi ben kızımla yatıyorum o ayrı koltukta yatıyor . Kızımla yatağımizi serdim sonra onun yatağını yapmayi unuttum kafam doğum gününde çünkü ilk yaşı kızımın çok heyecanlıydim..
Neyse eşimin yanına gittim hazır mı yatağım diye sordu ben de unuttuğumu söyledim döndüm hazirladim sonra yattık
Bana dedikleri su
"Sen telefonda suslemelere bakmaktan ev işi yapmıyorsun , bir yatağımı bile seremeyeceksen evlenmeyecektin"
Ya bu seviyesiz cümle beni benden aldı ben onun hizmetci usagi miyim o an sadec seni Allah'a havale ediyorum gercekten dedim sonra bana sen nasıl bir mahlukatsin dedi bu seviyede bir tartisma gerçekleşti .
Yani hala anlayamıyorum bu kafayı o nazik kibar adam gitmiş yerine böyle biri geldi ya da ben salaktim göremedim..
En nefret ettiğim geri kafalı erkek modeli oldu bunun gibi çok kavgamiz olmaya başladı , sonra da hiçbir şey olmamis gibi davranmak istiyor ve benden de uzatmamami bekliyor .
Ben evliliğimizi sorgulamaya başladım sanırım artık ..
Sizin de fikrinizi almak istedim ,desteğiniz için şimdiden teşekkürler
Az ye de kendine uşak tut diyemediniz mi cidden ya!
Adam geri kafalı kaba saba birşey. Mahlûkat nedir? Mahlûkat tabiri bu karakterdeki birine yakışır ancak.

yorum yazmak icin onceki konulariniza da goz attim. bazi noktalarda evliligimle benzerlikler kesfettim.
belirtmek istiyorum ki aranizdaki bu denli yogun gerginligin sebebi bebek.
bebek sonrasi gerek degisen ekonomik durumlar, gerek artan sorumlulugun getirdigi yorgunluk, gerek ise eslerin butun bu maddi ve manevi sureci yonetemeyerek degisen ruh halleri ciftlerin arasini acabiliyor, araya gerginlik sokabiliyor.
bu sureci atlatmanin tek yolu, tahammul.
ben acikcasi evliligin sevgiyle gurulup, saygiyla yasanip, tahammulle devam eden bir olusum olduguna inaniyorum.
karsinizdaki insan hatasiz demiyorum, sadece o duzeltsin-o ozen gostersin gibi beklentilerle yahut inatlasmalarla yol alirsaniz, herkesin yasadigi bu sureci atlatamayacaginizi vurgulamak istiyorum.
unutmayin ki az sabirda cok keramet vardir.
Sanki anne nasihati gibi içime dokundu ne güzel aciklamissiniz çok teşekkür ederim gerçekten

Back