Havlamayan köpek istiyorum

keşke bi fikrim olsada yardımcı olabilsem size ama küçük ırklar hakkında hiç bir bilgim olmamakla birlikte yorkshireler hakkında hep çok cazgır yaygaracı şımarık diye duyarım ama simgenin parisi gördükçede nasıl bi yorkshire bu böyle çıtı çıkmıyo yazık diye bakıyorum :) yazık zavallımı şekilden şekile sokuyolarçıt yok :) eğitim eğitim eğitim diyorum :)

[/QUOTEben yunan goçmenıyım aslında bu hızlı yazdığım için oluyor canım Allah ağlatmasın canım[/QUOTE]

çok tatlısın, çok güzel anlatıyorsun..imlasız ama okurken hoşuma gidiyor yanaklarını sıktırasım geldi

aynen hep abimde arkadaşlarım annem cazgir diyorlar çok tatlı ama boylede ısırırsa korkarım :/

:))))))))))))) it yaaa :) öldüm gülmekten kıskanç şey:) sahibine güvenmiyo oyuncağı alındığında ona geri verilmiyceni düşünüyo. bunu hemen hemen her köpek yapar hatta çoğu kişi köpeği mama yada kemik yerken yanına yaklaşamadığından şikayet eder. inanın bunların hepsi eğitime bağlı. ben bırak dediğimde maya asla o şeye dokunmaz :)gene diyorum eğitiiiiimm :)) kolay gelsin. iyi düşünün. kendinizi, çevrenizi, ailenizi ve özelliklede apartmanı iyi araştırın derim ben. öyle ki ben mayanın rahatı için hiç bi şikayet olmamasına rağmen apartmandan müstakil bi eve geçtim sırf havlaması için. havlamayı bilmiyodu benimki nerdeyse rahat rahat öğretiyim rahat olsun rahat yaşasın diye müstakil bi eve geçtim :) yani düşüün bütün hayatınzı ona göre onun rahatınagöre yaşıycaksınız birazda.

Bu tür iyidir bu tür kötüdür vs gibi bir durum yok
Tamamen eğitime bağlı bir şey
Sabırla disiplinli bir şekilde eğitirseniz her köpek uysal ve sadıktır
Eğitilme dereceleri köpek ırkına göre değişir
Terrierler size uygun gibi görünüyor
Eğer kararlıysanız lütfen ilk önce barınaklara veya sosyal paylaşım sitelerindeki ilanlara bakın
Onların da sıcak bir yuvaya ihtiyaçları var
Bu konuyla bizzat ilgilenen biri olarak size yardımcı olmak isterdim lakin
Size sahiplendireceğim hayvan tekrar terk edilirse vebali benim de üzerimde olur

havlayan köpek ısırmak :)) ayy en havlamayanı bile ciyak ciyak özellikle süs köpekelri..büyükleri yine çok fazla havlamıo kanişmi ne ben pek anlamamda onalr acayip..hem havlamıycz hem küçk oluck zor..herşyin içinde çitlmbik köpekler ..bende çok severmde besleyemm yani ..bizim sitede besleyen vr karşı binamzdakiler bıkmış sesindn her gece havlıo diye şikayet edblrlr..tek katlı bahçeli evinz yoksa alamyınd erim..tavşan al daha güzel:)

ne güzel isim maya filimde duymuştum tahminimle çok uslu bir köpek gibime geliyor bende bulsaydım oyle

ben şu yaza kadar bi duşınım tavşanıda dusunım

ehhh duruma göre :) uslu denilebilir mi bilmiyorum :/ tartışılır :) bi huskyden bahsediyoruz ve şımarıklıklarını, kudurukluklarını, çıldırmış delirmiş gibi evin içinde koşuşturmalarını saymazsak usludur :) o enerjiyi atmaları gerekiyo bi şekilde. ama işte sesi çıkmaz bi tehdit algılamadıktan sonra :)

bizimde husky havlamazdı sadıce uuuulardı nese olucak okadar evin neşe kaynağı

aslında chow chowlar çok şirin, çok tatlılar ama...işte tüyleri sorun onlarında.

benim goldenım var evde besliyorum 1 buçuk yaşında kereta:) kesinlikle havlama sorunumuz yok ama çok söylenir ben sürekli onu karşıma alıp knştuğum için havlamıyo konuşmaya çalışıo :)) goldenlar çok havlamaz ama büyük köpek canım baya. bide ölene kdr oyun istio resmen. tüyleride kestrmek lazm çok dökülüor

köpeğiniz havlamasa ısırmasa da dökülen tüyleri parçaladığı tırmaladığı eşyalar göze batacaktır.

evimde 3 köpek besliyorum. en az havlayanı günde 1-2 kere rottweiller, bütün gün çıldırmış gibi bağıran ise golden retriever. ki, birçok golden pek havlamaz.
köpeklerin de insanlar gibi karakterler vardır. bir de minyatür pincherim var. wc eğitimini bir türlü almıyor. 6 yaşında artık. 2 kilocuk minicik birşey.

köpek alırken bir de en azından hayatınızdaki 15 yılı ona rezerve ediceksiniz. tüyü, eve yapılan wc'ler, parçalanmış kıyafetler,yapılan masraflar,eve gelen ondan hoşlanmayan misafirler, bazı eşyalara yapışınca çıkmayan tüyler gözünüze batmayacaksa sizde bir köpek edinin. terkedilmiş bir sürü küçük köpek var birinin kaderini siz değiştirin

aynen :) çok güzel anlatmışsınız. eve gelenler tüy yutarız aman gelmesin. aman burda durmasın. valla istediği yerde durur istediği yere gider bu ev onun diyorum. rahatsız olanda gelmesin zaten evime. üzerimde olan her tüyü mutlulukla uğurum olarak taşırım üstümde. ama düzenli taramayla ve kaliteli mamayla tüy dökümü nerdeyse yok denilicek kadarda az oluyo. sizin o güzelliklerin fotoğraflarını çook merak ettim. evde 3tane 4ayaklı can :) ayy içim kıpır kıpır oldu şimdi 3taneyi duyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…