Havlamayan köpek istiyorum

hani şu yahşi cazibe filmindeki köpek varya aksesuar gibi uysal duruyoo ondan düşünebilirsin

BNDE bugun petshopa gittim dedmkı simgenın köpeği yorkshire terrier nasıl bir köpek dedim terrierleri bilyosnz dedim oda dediki terrierle alakası yok onların cok sevimli küçük köpek dedi:KK57:
Simgenin köpeği...(çantası tokası değil köpeği)
Aksesuar gibi...

Allah ıslah etsin.Allah acıma duygusu versin.Vicdan versin..
Başka bişi demiyorum.

her ırk havlayabilir,garantisi olmaz bunun.bence köpek almayın,yaşınız da küçük zaten anlaşılan.ya da köpekler hakkında,daha önce baksanız da hala hiç bir fikriniz yok.
o pet shoptaki adamın size köpek kakalamaya çalışan bir pislik olduğu da ortada,köpek zaten Yorkshire TERRIER.Terrier bir ırk değil,bir aile.birçok terrier var.o salak adama oradaki bir köpeği gösterip "ne terrieri?" desen "bildiğin terrier işte abla" der.
bu şekilde köpek alınmaz.hele pet shoptan hiç alınmaz.bence biraz daha bekleyin.yarın dedeniz başka bir şeyinden şikayet eder,yine olan zavallı hayvana olur.yaşanılan yerde köpek istemeyen tek kişi olması,o köpeğin yuvadan atılmasına neden olur.özellikle bebek köpek çok daha zor.
ama buradaki hayvanseverleri önemsemez ve inat ederseniz bir tavsiyem var.geçici yuva olup bir köpeğe bakabiliyor musunuz,görebilirsiniz.evcil sitelerinde ve facebooktaki ilgili gruplarda geçici yuva arayan köpekler oluyor,sessiz sakin olan bir tanesine yardım edip kendinizi sınayabilirsiniz.böylece hem o köpek kalıcı yuvasına gidene kadar vakit kazanır,hem de siz sağlıklı bir karar verirsiniz.

kanım dondu bazi cevapları okurken. Allah terkedilmişliği,çaresizliği,muhtaçlığı yaşatmasın sizlere yine de dileğim bu yani. Hayır hala ben süs istiyorum diyorsanız gidin bi barınak ziyareti yapın ıyyy çok pis gitmem ben öyle yerlere diyorsanız iki dk parkta gezin bir deri bir kemik acıyla bakan. Karın doymasını bırakın ufacık bir tebessüme bile muhtaç olan o canları bi görün. O gözleri bi görün, ben o gözleri gördüm ve kendimi onlarda buldum. Yok yine de olmadı derseniz ben diyecek bir sey bulamam baska da. Nolur bi kere daha düşünün o masumun günahına girmeyin.

Havlamayan köpek olmaz ama boyut bakımından Chihuahua cinsi olabilir.terrier cinsini pek sevmiyorum teyzemin köpeğiydi ve onun yüzünden köpek fobisi oluştu bende.Baya saldırgandı yani.Ben de köpek bakmak istiyorum ancak öncelikle barınakları ziyaret etmek gerekli..

havlamayan köpek mi olur? ama kısırlaştırılınca öyle çok havlamıyorlar.
Lütfen petshoplardan alışveriş yapmayın barınaklarda ne çeşit cins kedi köpekler var.

Havlayan köpek ısırmaz arkadaşım :KK1: Köpek dediğin başlarda havlayacak, eve işeyecek, sahibini dişleyecek sen onu eğitip köpeğini tanıyacaksın, iletişiminizi güçlendireceksin. Bunları istemiyorsan git parktaki köpekleri sev aynı şey. yavruları yakma :KK20:

selam meleklerim dedem bana ev alyor nezamandan beri istediğim köpek almak evde köpek olmaz diyor dedem evde köpek olmaz yeni eve artık alıcaz sanırım ama öncelikle minik bişi tavşan kadar kuçuk köpek yanı küçük olsun daha rahat olur çunku köpekleri fazla sevmez dedem nese işte küçük bir köpek lazım havalmayan türkiye bulunan meleklerim önerilerinizi yazın nolur aslında Yorkshire terier hoşuma gidiyor çok tatlı ama terier kanını taşıyor kesinlikle havlamasın :KK43: ısırmasın uysal kucuk bişi istiyorm

varmi boyle sacmalik ya uysal olsun issirmasin havlamasin baska ??
oyuncak bir kopek al sana onerim budur.
kopek bakmak sorumluluk ister havlayacak susmayi ogreteceksin.issirmaya calisacak issirmamayi ogreteceksin.basina buyruk olacak daha uysal olmasini ogreteceksin ve bunlar icin emek harcayacaksin sabir gostereceksin.sen en iyisi bulasma bu ise yazik bir can daha boyle hevesle alinip sokaga birakilmasin..

Buyrun siparişiniz :KK66: Muhtemelen bir ses aç/kapa tuşu vardır veya pilini çıkarınca havlamıyordur.

(Umarım ironiyi görürsünüz)

$kopek.jpg

walla söyle soyliyim, terrier vs gibi küçükler daha çok havlıyor daha sımarık, basık suratlıların kemirme havlama huyu daha az, tavsiyem sahiplen barınakta facebookta birçok cins var ev arayan, küçük büyük yavru yetişkin, kırma köpekler genelde daha sağlıklı ve iyi huylu oluyorlar, emin ol ki köpekde de huy aileden de geçiyor. av köpekleri çok enerjik mesela ama cocker eve uygun bir hayvandır. biz pitbull kırması sahiplendik nişanlımla mesela, hiç sesi çıkmıyor, 3 yaşında damızlık kullanılıp atılmış, beslediğim en uslu köpekti, aylarca kafeste kalmış ev beklerken. istediğin gibi evde yanlız bırak sesi çıkmıyor. cinsi de geç, gidip görünce hayvanı huyu az çok anlaşılıyor. zaten 2 yaşı geçen köpek uslu oluyor huyu oturuyor.

X