- 11 Ocak 2012
- 72
- 0
-
- Konu Sahibi VictoriaAngel
duşunmeye karar verdim şu yaza kadar saol canım aklımda bulunsun
selam meleklerim dedem bana ev alyor nezamandan beri istediğim köpek almak evde köpek olmaz diyor dedem evde köpek olmaz yeni eve artık alıcaz sanırım ama öncelikle minik bişi tavşan kadar kuçuk köpek yanı küçük olsun daha rahat olur çunku köpekleri fazla sevmez dedem nese işte küçük bir köpek lazım havalmayan türkiye bulunan meleklerim önerilerinizi yazın nolur aslında Yorkshire terier hoşuma gidiyor çok tatlı ama terier kanını taşıyor kesinlikle havlamasınısırmasın uysal kucuk bişi istiyorm
eyer evim mustakıl olsa kesinlikle golden veya husky alırdmbenim goldenım var evde besliyorum 1 buçuk yaşında kereta:) kesinlikle havlama sorunumuz yok ama çok söylenir ben sürekli onu karşıma alıp knştuğum için havlamıyo konuşmaya çalışıo :)) goldenlar çok havlamaz ama büyük köpek canım baya. bide ölene kdr oyun istio resmen. tüyleride kestrmek lazm çok dökülüor
hani şu yahşi cazibe filmindeki köpek varya aksesuar gibi uysal duruyoo ondan düşünebilirsin
aynen :) çok güzel anlatmışsınız. eve gelenler tüy yutarız aman gelmesin. aman burda durmasın. valla istediği yerde durur istediği yere gider bu ev onun diyorum. rahatsız olanda gelmesin zaten evime. üzerimde olan her tüyü mutlulukla uğurum olarak taşırım üstümde. ama düzenli taramayla ve kaliteli mamayla tüy dökümü nerdeyse yok denilicek kadarda az oluyo. sizin o güzelliklerin fotoğraflarını çook merak ettim. evde 3tane 4ayaklı can :) ayy içim kıpır kıpır oldu şimdi 3taneyi duyunca :)
Havlamayan köpek miyemek yemeyen su içmeyen konuşmayan insan istiyorum demek kadar abes bir şey yazdığınız lütfen bakamıycağınız hayvanları evinize alıp sonra bu çişini yapıyo havlıyo yok yaramazlık yapıyo vs gibi sebepler yüzünden bırakmayın havlamayan köpek mi olur allah aşkına birinin tavsiyesine uyup alıcaksınız sonra bakamıycağınızı anlayıp atıcaksınız sokağa ya da başkasına vericeksiniz bu mantıkla zaten siz bir hayvana bakamazsınız yazık en azından alıp kendinize alıştırmayın herkes hayvan bakamaz bu konuda bilinçli olmak gerekir ben sizde onu göremedim açıkçası
Öncelikle yazınız karmakarışık anlamak için birkaç kere okudum
2.Tavşan kadar küçük köpek olmaz
3.Havlamasın,ufak olsun vs çok yanlış,eşya sipariş etmiyorsunuz,can almaya karar vermişsiniz
4.Köpekleri kim sevmez anlayamadım,ama ailenizden biri köpek sevmiyor ve istemiyorsa o hayvanın da günahına girmeyin
Hayvan bakımı sandığınız kadar kolay değil
evet kesinlikle katılıyorum dedeniz istemediği için verilmişse tekrar aynı sorunu yaşayabilirsiniz. ve bu canlar tahmin ettiğimizden daha duygusallar. onları sahipleniyosak ömrü boyunca (yani 13-15sene) bizimle birlikte olucanı bebekken eğitimiyle yaşlandığında yada bi sağlık problemi olduğunda herşeyiyle hiç sıkılmadan bunalmadan ilgilenmek zorunda olduğunuzu düşünerek kararınızı vermelisiniz. huskyler sıcakta yaşayamaz düşüncesi kesinlikle yanlış. bende marmariste yaşıyorum ve 1buçuk yaşında bi huskym var. yazın hiç problem yaşamadık ama şu soğuk günler başladığından beri sürekli bi rahatsız evde olmasına rağmen günde 1-2 saatlik yürüyüşler dışarı çıktığı halde üşüttü hem ishal hem kusma onlarla uğraşıyoruz. bünyeleri bulunduğu ortama tamamen alışıyo. havlaması zaten olmaz. evde olup olmadığını anlamazlar bile. ama dediğim gibi önce bi canı sahiplenmek için na anne olabilmek için ne kadar hazırsınız önce onu iyi düşünüp tartın lütfen..
ya baştan sona okudum. konu sahibi sen köpek istediğine emin misin. sanki eve oyuncak alacak gibi bakıyorsun olaya. ben hayvanları delice severim ve bir kedim var.Petshopa gittim bana çok pahlı bir fiyat verdi heralde butun yıl para biriktircem1.500tl dediler sonra köpek edinim dedim olesine gezmeye gittim yavru yoktu çok fazla istediğim cins gezmem gerekicek heralde
selam meleklerim dedem bana ev alyor nezamandan beri istediğim köpek almak evde köpek olmaz diyor dedem evde köpek olmaz yeni eve artık alıcaz sanırım ama öncelikle minik bişi tavşan kadar kuçuk köpek yanı küçük olsun daha rahat olur çunku köpekleri fazla sevmez dedem nese işte küçük bir köpek lazım havalmayan türkiye bulunan meleklerim önerilerinizi yazın nolur aslında Yorkshire terier hoşuma gidiyor çok tatlı ama terier kanını taşıyor kesinlikle havlamasınısırmasın uysal kucuk bişi istiyorm
Havlamayan köpek olur mu canım aa?Bende terrier besliyorum 1 numara eve geldigim zaman veya elimde yemek oldugu zaman sevincinden havlıyor garibim.Diger türlü evde havlamaz,sinirlendirmedigin sürece.0 numara terrier alabilirsin avuc ici kadar.
azbuz.. Hayvan sevgimi kaybedeceğim bunlar yüzünden demişsin ama..Senin bir hayvansever olduğuna inanmıyorum zaten.....
sadece yaptığın bir yorum içerisinde şunları saydığına inanamıyorum
1) o terierler şeytan gibi, pis cüceler.
2)Spor ayakkabısıyla bir tekme atsam havaya uçacak
3)Sahibine dua et mikrop!
4)Ne demişler yere yakın olandan kork...
Ayrıca...
5)Sipor değil "Spor"