Havlamayan köpek istiyorum

selam meleklerim dedem bana ev alyor nezamandan beri istediğim köpek almak evde köpek olmaz diyor dedem evde köpek olmaz yeni eve artık alıcaz sanırım ama öncelikle minik bişi tavşan kadar kuçuk köpek yanı küçük olsun daha rahat olur çunku köpekleri fazla sevmez dedem nese işte küçük bir köpek lazım havalmayan türkiye bulunan meleklerim önerilerinizi yazın nolur aslında Yorkshire terier hoşuma gidiyor çok tatlı ama terier kanını taşıyor kesinlikle havlamasın :KK43: ısırmasın uysal kucuk bişi istiyorm

hani şu yahşi cazibe filmindeki köpek varya aksesuar gibi uysal duruyoo ondan düşünebilirsin

benim goldenım var evde besliyorum 1 buçuk yaşında kereta:) kesinlikle havlama sorunumuz yok ama çok söylenir ben sürekli onu karşıma alıp knştuğum için havlamıyo konuşmaya çalışıo :)) goldenlar çok havlamaz ama büyük köpek canım baya. bide ölene kdr oyun istio resmen. tüyleride kestrmek lazm çok dökülüor:KK31:
eyer evim mustakıl olsa kesinlikle golden veya husky alırdm :KK70: çok tatlılar

Son düzenleme:
hani şu yahşi cazibe filmindeki köpek varya aksesuar gibi uysal duruyoo ondan düşünebilirsin

BNDE bugun petshopa gittim dedmkı simgenın köpeği yorkshire terrier nasıl bir köpek dedim terrierleri bilyosnz dedim oda dediki terrierle alakası yok onların cok sevimli küçük köpek dedi:KK57:

Petshopa gittim bana çok pahlı bir fiyat verdi heralde butun yıl para biriktircem :KK70: 1.500tl dediler :KK53: sonra köpek edinim dedim olesine gezmeye gittim yavru yoktu çok fazla istediğim cins gezmem gerekicek heralde

aynen :) çok güzel anlatmışsınız. eve gelenler tüy yutarız aman gelmesin. aman burda durmasın. valla istediği yerde durur istediği yere gider bu ev onun diyorum. rahatsız olanda gelmesin zaten evime. üzerimde olan her tüyü mutlulukla uğurum olarak taşırım üstümde. ama düzenli taramayla ve kaliteli mamayla tüy dökümü nerdeyse yok denilicek kadarda az oluyo. sizin o güzelliklerin fotoğraflarını çook merak ettim. evde 3tane 4ayaklı can :) ayy içim kıpır kıpır oldu şimdi 3taneyi duyunca :)

profilime tıklarsanız albümü var köpeklerimin. biraz eski resimleri ama hala aynılar.

VictoriaAngel
köpek sahiplendiren sitelere bak. neredeyse tüm köpek sitelerinde vardır böyle bir köşe.

evsiz kalan o kadar çok köpek varki bir çok bahaneyle... umarım onlardan birine umut kapısı olursun. hemde eğitilmiş bir köpek huyu karakteri belli bir köpek alırsın. ve ücretsiz.

Havlamayan köpek mi:KK53::KK53: yemek yemeyen su içmeyen konuşmayan insan istiyorum demek kadar abes bir şey yazdığınız lütfen bakamıycağınız hayvanları evinize alıp sonra bu çişini yapıyo havlıyo yok yaramazlık yapıyo vs gibi sebepler yüzünden bırakmayın havlamayan köpek mi olur allah aşkına birinin tavsiyesine uyup alıcaksınız sonra bakamıycağınızı anlayıp atıcaksınız sokağa ya da başkasına vericeksiniz bu mantıkla zaten siz bir hayvana bakamazsınız yazık en azından alıp kendinize alıştırmayın herkes hayvan bakamaz bu konuda bilinçli olmak gerekir ben sizde onu göremedim açıkçası :KK19::KK19:

:KK25:
Havlamayan köpek mi:KK53::KK53: yemek yemeyen su içmeyen konuşmayan insan istiyorum demek kadar abes bir şey yazdığınız lütfen bakamıycağınız hayvanları evinize alıp sonra bu çişini yapıyo havlıyo yok yaramazlık yapıyo vs gibi sebepler yüzünden bırakmayın havlamayan köpek mi olur allah aşkına birinin tavsiyesine uyup alıcaksınız sonra bakamıycağınızı anlayıp atıcaksınız sokağa ya da başkasına vericeksiniz bu mantıkla zaten siz bir hayvana bakamazsınız yazık en azından alıp kendinize alıştırmayın herkes hayvan bakamaz bu konuda bilinçli olmak gerekir ben sizde onu göremedim açıkçası :KK19::KK19:

evet burda yazdığım kötü gerçekten simgenin köpeği gibi uysal havlamayn ve benim 2köpeğim oldu genelde havalmıyolardı bazı köpekler aşırı derecede çok havlıyor buyuzden ben havlamıyan yazdım bunu ezkı msjlardada açıklamıştım :KK34:

Öncelikle yazınız karmakarışık anlamak için birkaç kere okudum
2.Tavşan kadar küçük köpek olmaz
3.Havlamasın,ufak olsun vs çok yanlış,eşya sipariş etmiyorsunuz,can almaya karar vermişsiniz
4.Köpekleri kim sevmez anlayamadım,ama ailenizden biri köpek sevmiyor ve istemiyorsa o hayvanın da günahına girmeyin
Hayvan bakımı sandığınız kadar kolay değil

evet kesinlikle katılıyorum dedeniz istemediği için verilmişse tekrar aynı sorunu yaşayabilirsiniz. ve bu canlar tahmin ettiğimizden daha duygusallar. onları sahipleniyosak ömrü boyunca (yani 13-15sene) bizimle birlikte olucanı bebekken eğitimiyle yaşlandığında yada bi sağlık problemi olduğunda herşeyiyle hiç sıkılmadan bunalmadan ilgilenmek zorunda olduğunuzu düşünerek kararınızı vermelisiniz. huskyler sıcakta yaşayamaz düşüncesi kesinlikle yanlış. bende marmariste yaşıyorum ve 1buçuk yaşında bi huskym var. yazın hiç problem yaşamadık ama şu soğuk günler başladığından beri sürekli bi rahatsız evde olmasına rağmen günde 1-2 saatlik yürüyüşler dışarı çıktığı halde üşüttü hem ishal hem kusma onlarla uğraşıyoruz. bünyeleri bulunduğu ortama tamamen alışıyo. havlaması zaten olmaz. evde olup olmadığını anlamazlar bile. ama dediğim gibi önce bi canı sahiplenmek için na anne olabilmek için ne kadar hazırsınız önce onu iyi düşünüp tartın lütfen..

Petshopa gittim bana çok pahlı bir fiyat verdi heralde butun yıl para biriktircem :KK70: 1.500tl dediler :KK53: sonra köpek edinim dedim olesine gezmeye gittim yavru yoktu çok fazla istediğim cins gezmem gerekicek heralde
ya baştan sona okudum. konu sahibi sen köpek istediğine emin misin. sanki eve oyuncak alacak gibi bakıyorsun olaya. ben hayvanları delice severim ve bir kedim var.
kedi beslemek nispeten kolaydır. evde tek başına bırakır gidersin. wc işini kendi görürü çoooook temizdirler. tüy dışında problemi yoktur pek. ama ben besleyene kadar bakmanın bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. sen şimdi köpek diyorsun. kedi bakımı çarpı 1000 diyorum sana. köpek çok ilgi ister bakımı zordur evde bırakıp gidemezsin her daim yanında birini ister. ve sahibini çok benimser. küçük köpeklerin çoğuda sanıldığının aksine çok hareketli ve oyunbazdır. ve bütün köpekler havlar. ilgilenmez dışarı çıkarmazsan daha da havlar. dairede bakımı zordur. gece yarısı komşu kapıyı çalacak bıktım sasten diye ne yapacaksın. imza toplayıp at evden diyecekler ne yapacaksın. bunları hazır biri gibi yazmamışsın açıkcası. sen eve süs arıyorsun. bir de petshop a gidip fiyat almışsın 1500 tl. o parayı bir barınağa bağışlada hayvanların karnı doysun. git bir barınağa çeşit çeşit cins köpek göreceksin. hem neden önemli bu kadar cins olması. aldığın her köpek seni delice sevecek zaten. ve kırma köpekler sağlık açısından cinslere göre daha iyidir devamlı aynı genlerle devam eden köpeklerde genetik hastalık vb olma riski çok fazla. yarın birgün köpeğinde genetik bir hastalık çıksa ayda 500-600 tedavi masrafı çıksa bunu karşılamaya hazır mısın.
çok sert oldu ise özür dilerim ama emin ol dizginleyerek yazdım kendimi. lütfen köpek falan alma yarın birgün o canı terk edeceksen. en az 15 yıl yaşayacak o seninle dosttan öte yoldaş olacak sana. heryer terk edilmiş boynu bükük köpeciklerle dolu :KK43::KK43::KK43:
hayvan sever biri olarak yazmadan duramadım. çok istiyorsan bir hayvan önce hamster, tavşan yada gine domuzu (büyük bir tür hamsterdır) falan al. bakımları kolay ömürleri kısadır. önce onlara bakabileceğine inanıyorsan ilerde kedi köpeğe geç lütfeeen. ve onu aldığın andan itibaren evlat edinmiş oluyorsun başına gelen herşeyden vebali senindir unutma

$2011-08-15 2011-08-15 001 028 (1).JPG Eki Görüntüle 337895 apartman da beslenecek en ıyı köpek ırkı cavalier king charles tir. bız de cok arastırdık aldık bır bucuk senedır bız de ve cok akıllı uysal havlamayan cok asıl bır ırk.cok da guzel :) ıste benım mınnakım

Eklentiler

• $kucuk1285536311.jpg
    $kucuk1285536311.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 104
Havlamayan köpek olur mu canım aa?Bende terrier besliyorum 1 numara eve geldigim zaman veya elimde yemek oldugu zaman sevincinden havlıyor garibim.Diger türlü evde havlamaz,sinirlendirmedigin sürece.0 numara terrier alabilirsin avuc ici kadar.

selam meleklerim dedem bana ev alyor nezamandan beri istediğim köpek almak evde köpek olmaz diyor dedem evde köpek olmaz yeni eve artık alıcaz sanırım ama öncelikle minik bişi tavşan kadar kuçuk köpek yanı küçük olsun daha rahat olur çunku köpekleri fazla sevmez dedem nese işte küçük bir köpek lazım havalmayan türkiye bulunan meleklerim önerilerinizi yazın nolur aslında Yorkshire terier hoşuma gidiyor çok tatlı ama terier kanını taşıyor kesinlikle havlamasın :KK43: ısırmasın uysal kucuk bişi istiyorm

Olur tabi olmez mi?Bende ötmeyen kuş istiyorum...Pislemeyen hamster istiyorum..Cırnaklamıyan kedi istiyorum..Ama henüz mevcut değil..:KK9::KK4:Beagle cinsi köpek al hem uysal hem havlamıyor...Bizim buralarda herkeşin bu köpekten var yaşlı amcalar almış ellerine tasmasını melül beagle ın öbür ellerinde de değnek ne iş anlamadım ama öyle böyle bir değnek değil yani boyum kadar..Hayvan o kadar sakinki kime kullanacak halen anlamaya çalışıyorum.:26:

Havlamayan köpek olur mu canım aa?Bende terrier besliyorum 1 numara eve geldigim zaman veya elimde yemek oldugu zaman sevincinden havlıyor garibim.Diger türlü evde havlamaz,sinirlendirmedigin sürece.0 numara terrier alabilirsin avuc ici kadar.

aboooovv o teriyerler şeytan gibi valla canını seven kaçsın pis cüceler...Karşılarına ayı çıksa kafa tutarlar bu ne özgüven anlamadım..Sipor ayakkabısıylan bi tekme atsam havaya uçacak car car bağırıyor sen sahibine dua et tek olsan görürdün gününü mikrop!Her koşmaya gittiğimde bunlar yüzünden nalet ettim mundar oluyor sipor hayatım...Bir hırlıyor sanki bütün sülalesini ben öldürdüm..:KK53:Hayvan sevgimi kaybedeceğim bunlar yüzünden..Haa bi de cooker mu adı şu püsküllü bodur köpeklerden eğildim sevicem nası içten gülümsüyorum bir cırladı kalp krizinden gidiyordum..Ne demişler yere yakından kork!

azbuz.. Hayvan sevgimi kaybedeceğim bunlar yüzünden demişsin ama..Senin bir hayvansever olduğuna inanmıyorum zaten.....

sadece yaptığın bir yorum içerisinde şunları saydığına inanamıyorum
1) o terierler şeytan gibi, pis cüceler.
2)Spor ayakkabısıyla bir tekme atsam havaya uçacak
3)Sahibine dua et mikrop!
4)Ne demişler yere yakın olandan kork...

Ayrıca...
5)Sipor değil "Spor"

:KK51:

Son düzenleme:
azbuz.. Hayvan sevgimi kaybedeceğim bunlar yüzünden demişsin ama..Senin bir hayvansever olduğuna inanmıyorum zaten.....

sadece yaptığın bir yorum içerisinde şunları saydığına inanamıyorum
1) o terierler şeytan gibi, pis cüceler.
2)Spor ayakkabısıyla bir tekme atsam havaya uçacak
3)Sahibine dua et mikrop!
4)Ne demişler yere yakın olandan kork...

Ayrıca...
5)Sipor değil "Spor"

:KK51:

LadyEvil bu mesajı beğendi
Diyim başka da bir şey demiyim ben en iyisi

Bunları Yorkshire Terrier cinsi bir köpeğe aile olmuş biri olarak yazıyorum!
Yorkshire terrier küçük bir ırktır.Küçük olduğu için daha kolay bakılabileceği düşünülsede gayet bakımı zahmetli ve bakımı çok özen ister.
Küçük oldukları için hassastırlar çok çabuk hastalanırlar.Boyutlarıyla orantılı olarak bünyeleride zayıftır.Çabuk üşütürler.Ve üşüttüklerinde istifra ediceklerdir.Havlamasını bile istemediğiniz köpeğinizin kusmuğunu temizleyebilecek misiniz?
Uzun tüylü bir ırk oldukları için tüyleri gözlerine girip yaşarma ve akıntıya sebep olur.Göz sağlığı için her gün gözlerini aksatmadan göz pomatıyla silmeniz gerekir.Bunu aksatmadan yapabilecekmisiniz?
Tuvalet eğitimleri kolay değildir.Zekidirler fakat inatçıdırlar uzun bir süre çok sabırlı ve sevgi dolu olmanız gerekir aynı bir bebek gibi.İlk yedi ay tuvalet düzeni oturana kadar evin belli yerlerine tuvaletini kaçırdığı zaman ne olucak peki?
Ve en başta söylemem gerekeni en son sölemiş olayım.Havlamak bir köpeğin iletişimidir.Ve yorkshire terrier havlamaya diğer ırklardan daha meyillidir çünkü oda bir terrierdir.Nekadar bir çok insanımız bu ırkı peluş oyuncak sansada!!! Heycanlandığında havlar kapı çaldığında havlar vs. çünkü oda kendini ancak böyle ifade eder.Bırakın havlasın zaten.Havlamayan bir köpek arıyorsanız size tavsiyem bir oyuncak mağazasına gitmeniz.Orada aynı anlattığınız gibi küçük boyutlarda havlamayan köpekler var.
Okadar kendimi frenleyerek yazmaya çalışıyorumki.Eve alındığında kabul görmesi kesin olmayan bir canlı.Eee daha hiçbir zorluk görülmeden bile tereddütler varsa havladığında kustuğnda ağladığında hasta olduğunda tuvaletini yaptığında o minik canı naapıcaksınız sokağa mı atıcaksınız barınağa mı vericeksiniz?İstediğiniz kadar kızın bana ama havlamayan köpek istiyorum diye başladığınızda zaten o köpeğinin sonunun ne olucağının teyidini verdiniz benim için.Daha fazla yorum yapmıycam kırıcı olmak istemiyorum daha fazla.
Son olarak birşey söylemek istiyorum.Adını vermiycem malum dizide bir biblo gibi ordan oraya taşınıp insanlar tarafından a ne güzel uysal sakin biblo gibi minik deyip alıp sonra ilan sitelerinde para karşılığı satılan veya barınaklara bırakılan kaç tane yorkshire terrier var haberiniz var mı?Çocuklarınız istiyor diye köpek almayın.Köpek bakmak değil çocuğun her yetişkin bireyin bile kaldırabileceği bir sorumluluk değildir.Çocuğunuzu hayvan sevgisinden uzak büyütün demiyorum ama bu konuda çocuğunuza değil kendinize güveniyosanız bakıcaksanız alın.Onlar biblo değiller!!!!.Evet çok minikler çok tatlılar ama büyük sorumluluk isterler.Herhangi bir ırktan kesinlikle ve kesinlikle daha zahmetsiz değillerdir.Ve en önemlisi bir evcil hayvan sahiplenmeden önce mutlaka bir barınağı ziyaret edin.Orada gözlerinin içine baktığınızda hüzünle size bakan o canların bir çoğu bir heves uğruna alındı!!! Çocuklara hediye diye alındı!!! HAVLAMAZ denilerek alındı ve birsüre sonra hayatının en büyük hatasını yapıp havladı!!! tuvaletini yaptı!!! diğer büyük hata sahibinden ilgi istedi sevgi istedi!!!! Ve hepsinin sonu aynı oldu...!

X