Hatuniçe nin Küçük Beyaz Aşk Sarayı :)

harika bir eviniz var sağlıkla mutlulukla oturun inşallah birde halılarınız nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim özel mesajda atabilirsiniz

evini çok beğendim gayet sade ve ağır değil mutfağın hoşuma giiti kırmızı rengini zaten çok beğenirim.

eviniz çoook çok güzel ve zevli döşenmişş yatak örtünüz tam benm tarzım nerden ve nekadara aldınız çok sade ve şık duruuyr evinizin geneli öyle sade ve şık güle güle mutlu oturun

çok çok çook beğendim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok şirin ve çok güzel
zevkinizde süper başka ne denirki güle güle oturun cnm

bayıldım... rabbim güle güle oturmayı nasibetsin. mutluluğunuzu hiçbirşey bozamasın inş. amin.

bu arada bursada tanıdığım bir galeri var resim yağlı boya ve aynalarla ilgili. ilgilenirsen veririm adresini. şahsen benim duvarlarım onların resimleriyle dolu :)) ve çok beğeniliyor... çünkü çok yaygın değil ve kimsede yok... yani mesela çeyiz hazırlanırken ev baştan aşağıya herşey tastamam olur ama duvarlardaki boşluklar kimsenin dikkatini çekmez :)) bence önemli bir ayrıntıdır.

ne kadar luks eviniz mutlulukla oturun
Ayrica koltuklarin uzerindeki paket paket oyali esarplarda gozumden kacmadi hani
Merak ettigim birsey var, yatak odasindaki hali ile ayak ucunuzdaki beyaz cicekli ortuyu nasil uydurdunuz?
mutluluklar

gördüğüm en güzel gelin evlerinden biri.salon büyük olsa daha güzel olac akmış.şelaleyede bayıldım.güle güle oturun.

öncelikle hepinize tşk kızlar.. amin diyorum ve daha cicilerini sizler için diliyorum

eviniz çoook çok güzel ve zevli döşenmişş yatak örtünüz tam benm tarzım nerden ve nekadara aldınız çok sade ve şık duruuyr evinizin geneli öyle sade ve şık güle güle mutlu oturun

yatak örtüsü içn çok gezdik çok fiyat aldık genelde 300 civarında fiyat verdiler hatta abartıp 500 diyen de oldu. tamam işçilikler güzeldi ama
düğün zatne masraflı bi iş. yatak örtüsü içn o kadar para vermek istemedim. en son girdiğim dükkanda adam 210 fiyat verdi 170 e aldım pazarlıkla

ne kadar luks eviniz mutlulukla oturun
Ayrica koltuklarin uzerindeki paket paket oyali esarplarda gozumden kacmadi hani
Merak ettigim birsey var, yatak odasindaki hali ile ayak ucunuzdaki beyaz cicekli ortuyu nasil uydurdunuz?
mutluluklar

evi döşerken öyle çok araştırıp çok gezmiş değiliz bi kaç teferruat hariç.. genelde gönlümden geçenler hep karşıma çıkıverdi tesadüfen denk geldi
o örtü orta sehpa örtüsü olarak ben nişanlıyken örülmüştü öylesine.. halıları alırken de hiç aklımdan geçmedi bu uyum
ama orta sehpası almayınca o örtüyü hadi buraya kullanalım deyince farkettik uyumu biz de :87:

Son düzenleme:
güle güle kullanın çok güzel okadar sade ve gösterişliki 500 600lüklere taş çıkarır. mutlu güzel günlerde kullanın

evinin renkleri ve tarzı çok güzel... çeyizlerin serili olduğundan biraz karışık olmuş ama eminimki onlar olmasa sade ve şık bir eviniz var iyi günlerde oturunuz.

evinin renkleri ve tarzı çok güzel... çeyizlerin serili olduğundan biraz karışık olmuş ama eminimki onlar olmasa sade ve şık bir eviniz var iyi günlerde oturunuz.

evet çeyizler illaki oratalıkta görünecekmiş :97: yine de olabildiğince herşeyi döktürmemeye çalıştım ortalığa.. yani bu büyüklere göre oldukça sade serilmiş haliydi
ve ben düğün sabahı 8 de kalkıp en önce bu döküntüyü toparladım hemen.. herşey yerli yerine girince bende huzura erdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…