Hatuniçe nin Küçük Beyaz Aşk Sarayı :)

küçük beyaz aşk sarayınızda güle güle oturun herşeyin çok güzel

çok teşekkürler kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin..

mutfaktaki halıyı 110 x 110 ölçülerde sipariş ettik
halıları aldığımız mağazada yaptırdık ki zaten çoğu halıcı yapıyor artık bunları
ama ne kadar tuttuğunu hatırlamıyorum inan. uyguna geldiğini ve içimden o an
'' aaa ip alıp uğraşmaya değmez '' dediğimi hatırlıyorum sadece

canım merak ettim bende aynı buzdolabından aldım.memnunmusun.bizimde dügnümüz mayısta inş.

buzdolabını alırken çok arada kaldık bizde ama şu an çok çok memnunum. o kadar buzluğu ne yapacaksın diyenler de oldu ama çalıştığım için pratik olmak durumundayım ve o dondurucu kısmının bol olması nasıl işime yarıyor anlatamam. soğanı bile robotta fazla fazla çekip küçük poşetlerle atıyorum bi kaç günlük.. maydonoz sarımsak köfte sarma börek.. herşey önceden buzlukta hazır şiddetle tavsiyemdir

tek kelimeyle süper...köşe takımın hangi marka?

markasını bilmiyorum eve gidince bi bakayım sağına soluna.. inegölde tolga mobilyadan almıştık biz. çok bilinen bir marka değildi sanırım.. katalogdan seçtik beğendik. öğreneyim yazarım markasını

Son düzenleme:
Canım eviniz çok hoş güle güle oturun..Allah mesut etsin bu arada yeni evlisin benim gibi :) Şelale nedir bu arada ne işe yarıyor?Merak ettimde..

arkadaşım Rabbim hayırlısı ile oturmayı nasip etsin inşallah evin çok güzel olmuş beyaz pek sevmeyen biri olarak çokkk beğendim yahuu

Hepsi çok güzel canım, itina ile döşendiği belli, Allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin.

teşekkürler kızlar Allah herkese huzurlu içi mutluluk dolu gönlündeki gbi bi ev nasip etsin..

o şelale lavabo bataryası canım.. çeşmemiz benim koca seviyo tuhaf şeyleri
banyo fayanslarını araştırırken gördük orada fiyat sorduk 180 Tl dediler
daha sonra başka yerden aldık fayansları orada da sorduk adam hediye verdi fayansların üstüne
ürün insanlara değişik geldiği için kim ne kadara tutturursa satıyo 30 liraya satan da var aynısını 150 -200e satan da var dedi oradaki adam..

Eviniz çok güzel. Huzurla oturun.
Yatak odanızdaki halının uyumunu ve mutfaktaki kırmızı daire şeklindeki halıyı çok beğendim.
Allahım ne olacak benim bu halı takıntım :83:

çok beğendim canım özellikle yatak odana bayıldım mobilyaların cok değişik çok farklı duruyor
herşeyin cok güzel allahım ömür boyu hayatınızı güzelliklerle süslesin inş. a.s.

maşallah çok güzel ve zevkli döşenmiş bir ev ALLAH aız tadıyla oturmak nasip eder inşallah..
odalarınızda tablo eksik yalnız tablo odanın tamamlayıcısı kesinlikle..eğer düşünüyosanız sipraiş üzerine yağlı boya yapıyorum eğitimini aldım yardımcı olabilirm :98:

canım evın cok ttalı Allah mutlu huzurlu sekılde yaşamınızı nasip etsın :) ama o banyodaki selalyı anlayamadım nasıl acılıyo o :)

canım evın cok ttalı Allah mutlu huzurlu sekılde yaşamınızı nasip etsın :) ama o banyodaki selalyı anlayamadım nasıl acılıyo o :)

teşekkürler amin canım..

şelale üzerindeki ince kolu sağa sola hareket ettirerek açılıp kapanıyorsıcak su soğuk su yönleri var. netten bi kaç resim ekleyeyim daha anlaşılır olur sanırım :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…