Hatuniçe nin Küçük Beyaz Aşk Sarayı :)

Güle güle oturun evinizde.Mutluluklar dilerim.Hepsi güzel.En çok da mutfaktaki yuvarlak kırmızı halıya bayıldım ....

evin güzel olmuş.Mutfak masan cidden çok güzelmiş.sağlıkla oturun canım.Birde o çeyizleri ve heryere serpiştirdiğin boncukları toplarken de allah yardım etsin sana :)

Allah can sağlığı gönül hoşluğuyla oturmanızı nasip etsin.
Yatak odası takımınız çok güzel:)

çok güzelmiş güle güle oturun..yatak odasındaki duvar kağıtlarını nerden aldınız hangi marka ve metresi kaça ?cevaplarsan çok sevinirim..ben bu modele bayılıyorum ama çok bulunmuyr..damask desen

Allah hayırlısıyla, mutlulukla oturmayı nasip etsin.. Oturma odanızdaki koltukları çok beğendim. Çok huzur verici.. Ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

teşekkürler kızlar.. daha cicileri sizlerin olsun inşallah

çok güzelmiş güle güle oturun..yatak odasındaki duvar kağıtlarını nerden aldınız hangi marka ve metresi kaça ?cevaplarsan çok sevinirim..ben bu modele bayılıyorum ama çok bulunmuyr..damask desen

canım yatak odasındaki damask desen olanlar duvar kağıdı değil tülün iki yanında japon perde. resimde gerçekten de öyle gibi çıkmış. duvar kağıdı olarak ta bi kaç yerde karşılaşmıştım bu desenle ama fiyat sormadım hiç.. bende çok beğeniyorum bu deseni ayrı bi havası var.. evin bihteri gibi hissettiriyor insana kendini

Allah hayırlısıyla, mutlulukla oturmayı nasip etsin.. Oturma odanızdaki koltukları çok beğendim. Çok huzur verici.. Ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

mobilyanın hepsini aynı yerden aldığımız ve pazarlık konusunda ortamda olmadığım içn tek tek fiyatları bilemiyorum canım.
ama bütün mobilya 11 000 e anlaşıldı tv ünitesi de dahil. tek fiyatını öğrenirim mağazadan.

zevkiniz gerçekten çok güzel Allahım ağız tadıyla oturmayı nasib etsin güle güle oturun=)

gule gule oturun kardesim, cok cici olmus...
Allah agzinizin tadini bozmasin, mutlulugunuz daim olsun

kulüp bayanları sanırım beyaz,krem ve kahverengiden hoşlanıyor.evin çok güzel olmuş canım.ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allahm..

çok orjinal parçalarla döşemişsiniz evinizi tebrik ediyorum ve mutluluklar diliyorum..
ortalıkta ki serilmiş çeyizler yerlerine yerleşip düzen oturduğunda daha sade ve şık bir havaya bürünecek eviniz içinizi ferahlatacak inş.
şükür ki şu siyah beyaz kırmızı gri modası da çabucak bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…