Hatuniçe nin Küçük Beyaz Aşk Sarayı :)

hatunice

dua.. sabır.. zaman...
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
432
0
46
Bursa
işte bizim küçük beyaz sarayımız çeyizden bu resimler. telefonla çekildi görüntü kalitesi biraz düşük ama idare ediverin artık.. eksikleri acele ile beğenmediğim şeyler olmasın diye düğün sonrasına bıraktım ve şimdilerde rahaat rahat eksiklerimi tamamlıyorum detaylarla meşgulüm.. daha sonra eklerim yeni halini de

giriş..

oturma odamız.. daha eksiklerimiz var oturma odasına güzel bi tablo alınacaklar yada yapılacaklar arasında ama zamanla artık

Son düzenleme:
yemek odamız..en küçük odamız bu. o yüzden eşya biraz içiçe geçti.. ama ileride bir oda ilavesi olacak inşallah evimize.. burayı da çocuk odası yapıcaz artık

banyo..

almaya niyetlendiğimizde herkesin almayın pişman olursunuz uyarısına rağmen aldığımız
ama hiç pişman olmadığımız şelalemiz :90:

evine bayıldım.allah agız tadınızı hiç bozması.tv'nın yanındaki rafların içindeki boncukları senmi koydun yoksa kensizmi öyle......eger sen koyduysan ....boncukları heryere koymada belli yerlere koy digerlerine başka süsle koy bence

çok güzelmiş herşey ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...mutfak masana bayıldım nerden aldığınızı ve mümkünse ne kadara aldığınızı rica edebilirmiyim?

teşekkürler daha cicileri sizlerin olsun inşallah.. ewt boncukları çeyizi yerleştirirken öylesine koydum oraya. istediğim gibi süsler bulamamıştım o koşturmacada.. ama şimdilerde o da giderilecek eksikler arasında :87:

çok güzelmiş herşey ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...mutfak masana bayıldım nerden aldığınızı ve mümkünse ne kadara aldığınızı rica edebilirmiyim?

teşekkürler.. mutfak masasını Bursa kapalı çarşının alt tarafında dükkanlar var böyle şeyler satan, oradan almıştık... 800 gibiydi galiba fiyatı.

güle güle oturun inş.herşey çok hoş olmuş.
özelliklede mutfak ve yatak odasını çok beğendim....

Hatuniçe evin gerçekten çok güzel döşenmiş.İtinayla belli.Güle güle ptur cnm.İçinde yavruların da koştursun inşallah.Bişey sorcam.Mutfağındaki yuvarlak halının çapı nedir cnm.Bir de nereden ve ne kadara aldın?Ben de böyle bişii arıyorum da.

maşallah cok güzelmiş evin canım ..Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin..:) o şelale ne anlamadım ben :)

canım merak ettim bende aynı buzdolabından aldım.memnunmusun.bizimde dügnümüz mayısta inş.

evin cok güzel gercekten...
ayrica o selaleden bende istiyorum, cok farkli ve cok güzel...
agzinizin tadi hic bozulmadan, sagliki ve huzurlu oturmani dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…