• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatırlamıyorum , hatırlayamıyorum ...

Hannaz

Nirvana
Pro Üye
29 Aralık 2015
8.774
260.594
598
Hayırlı geceler arkadaşlar .
Bu sabah bir haber kanalında ( hangi haber kanalıydı onu da hatırlamıyorum ) güzel bir şarkı dinledim .
Şarkıyı söyleyen kızın ismi Türk ismiydi soy ismi yabancıydı , şarkı da yabancıydı , ama hatırlayamıyorum .
Acaba diyorum belki benim gibi bi izleyen oldu mu , hani belki ismini hatırlıyordur ?

Evet, sabah 07.00/10.00 saatleri arasındaysa, kesin İsmail Küçükkaya'nın haber programıdır. Az duyulmuş ama çok güzel parçalar çalıyor hep. Zaten parça başlamadan da muhakkak söylüyor söyleyenin ve parçanın ismini..

Teşekkür ederim arkadaşlar , haber kanalı olduğuna eminim , çünkü eşim uyandığı zaman ilk önce haber kanalını izler ne var ne yok diye , belki bir gün yine denk gelir ...
Evet, sabah 07.00/10.00 saatleri arasındaysa, kesin İsmail Küçükkaya'nın haber programıdır. Az duyulmuş ama çok güzel parçalar çalıyor hep. Zaten parça başlamadan da muhakkak söylüyor söyleyenin ve parçanın ismini..
Genelde foxta çalıyor müzik,ismail küçükkayanın sabah sunduğu haber programında onun tekrarına baksaydin hannazcım

O günki haberi internetten baksan geçmiş programlarda çıkar belki

Back
X