Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duymuştum böyle bir şey ama hayatda yaşadıklarımızla öğreniyoruz ve bir ders çıkarıp tekrar yaşamamak için küçükken sobada elimizin yanması gibi yanınca öğreniyoruz sıcak olduğunu birdaha yaklaşmıyoruz mesala ne yaşadınız bilmiyorum sildirmeyi düşünecek kadar ama hayata dolu tarafından bakmak lazım kötü şeyler de yaşıyoruz iyi ve güzel şeylerde biz hep güzel olanlara ve olacaklara odaklanırsak belki hayatda bize çeker olumlu şeyleriHayatımızda yaşadığımız bir olayı, sildirme gibi bir yöntem varmıdır (tıbbi gibi) ? Hipnoz duydum, denemiş olan varmı aranızda.. veya başka birşey.. (küçük bi hatıra)..
RazıyımHiç öyle bi şey duymadım olsa bile nasıl güvenebilir insan bi anı yüzünden tüm contayı yakmak var
cok ama cok isterdim. gecmiste yasadigim ve etkisini yillarca hayatimda yasadigim olayi sildirmeyi cok isterdim. ama bunun yan etkisi olabilir belki eger varsaHayatımızda yaşadığımız bir olayı, sildirme gibi bir yöntem varmıdır (tıbbi gibi) ? Hipnoz duydum, denemiş olan varmı aranızda.. veya başka birşey.. (küçük bi hatıra)..
Emdr sadece beyni uyarmıyor aslında.beyin uyarılırken unutmak istenen anı düşünülüp, çalışılıp yerine güzel hislerin konulması sağlanıyor.bence çok faydalı, bu konu artık beni hiç etkilemiyor diye düşünüyor insanEDMR tekniği diye geciyor.
EDMR sadece beyini uyarıyor. Cok faydalı bir sey oldugunu düşünmüyorum.
Fakat Pskiyatri de hafıza sildirme diye bir sey net olarak yok.
KeşkeHayatımızda yaşadığımız bir olayı, sildirme gibi bir yöntem varmıdır (tıbbi gibi) ? Hipnoz duydum, denemiş olan varmı aranızda.. veya başka birşey.. (küçük bi hatıra)..
Tabii ki, faydası dokunuyorsa size, neden olmasın.Emdr sadece beyni uyarmıyor aslında.beyin uyarılırken unutmak istenen anı düşünülüp, çalışılıp yerine güzel hislerin konulması sağlanıyor.bence çok faydalı, bu konu artık beni hiç etkilemiyor diye düşünüyor insan