Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biorezerans . Araştırınız.Hayatımızda yaşadığımız bir olayı, sildirme gibi bir yöntem varmıdır (tıbbi gibi) ? Hipnoz duydum, denemiş olan varmı aranızda.. veya başka birşey.. (küçük bi hatıra)..
Varsa da çok pahalıdır. Bizi aşarHayatımızda yaşadığımız bir olayı, sildirme gibi bir yöntem varmıdır (tıbbi gibi) ? Hipnoz duydum, denemiş olan varmı aranızda.. veya başka birşey.. (küçük bi hatıra)..
Benim amcam yıllar önce ağır bir depresyon geçirdi. İşte sattığı evinin değerinin çok altında sattığını anladığı zaman bunu kafasına çok takıyor. Sonrasında çok düşünmekten depresyona giriyor. Hastanede yattı tedavi gördü. İlaçlar işe yaramayınca beyindeki bir bölgeye elektrikle şok verdiler. Kafasına taktığı olayı unutması için sonrasında iyileşti.Hayatımızda yaşadığımız bir olayı, sildirme gibi bir yöntem varmıdır (tıbbi gibi) ? Hipnoz duydum, denemiş olan varmı aranızda.. veya başka birşey.. (küçük bi hatıra)..
Ben duymadım hiç ama ne kadar acı verirse versin anıların bizimle kalması taraftarıyımHayatımızda yaşadığımız bir olayı, sildirme gibi bir yöntem varmıdır (tıbbi gibi) ? Hipnoz duydum, denemiş olan varmı aranızda.. veya başka birşey.. (küçük bi hatıra)..
Bende istiyorummmBenim amcam yıllar önce ağır bir depresyon geçirdi. İşte sattığı evinin değerinin çok altında sattığını anladığı zaman bunu kafasına çok takıyor. Sonrasında çok düşünmekten depresyona giriyor. Hastanede yattı tedavi gördü. İlaçlar işe yaramayınca beyindeki bir bölgeye elektrikle şok verdiler. Kafasına taktığı olayı unutması için sonrasında iyileşti.
Merve Boluğur da sildirmişti. Yöntemini bulursanız bize de söyleyin.