-
- Konu Sahibi humanbeings
Ebreazra için okudum rabbim kabul etsinDuamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; E Ebruazra Hürriyet
Niyeti; Ey rahmeti büyük, merhameti sonsuz Allah'ım Hürriyet kulluna sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirmeyi, üniversitesini 4 yılla tamamlamayı kadrosunu eline almayı, evlatlarına afiyet ver ve mübarek kabeyi gidip görmeyi hayırlısıyla nasip et AMİN...
Dua sahibi; 160 Adet
Dua arkadaşı; 153 Adet okuyacak.
Son tarih; 30.10.2020
1.Mehfam
2.humanbeings
3.Sadelikherseydir
4. M mely15
5.safi.naz
6.Umut_2019
7.Aktif Lora
8.BettyRuble
9.Hemsirecik
10. M M_atruska
11. E Ebruazra
12.Calypso95
13.polokey2244
14.kavs-i kuzah
15. S Sabr-Sukur-Dua
16.love_story
17. A Asel Erva
18.Sadelikherseydir ablası
19.Sadelikherseydir annesi
20.Rbcl
21.Leyl-i-fer
22.hersey_dua_ile 1
23.hersey_dua_ile 2
24.terliksuu
25. K Kirazxyz
26. S Suskunhanim
27.mutlulukbenihicbirakma
28.SoLeiL12
29.mutlulukbenihicbirakma kardeşi
Kızlar normalde cuma günleri paylaşıyordum ancak yarın benim için yoğun bir gün olacak. O yüzden yeni arkadaşımızın duasını paylaşıyorum bu akşam.
Okudum canım. Allah kabul etsin cümlemizinkini hayırlısıyla.Duamız; 4444 Salatı Tefriciye
Niyeti; Ey rahmeti büyük, merhameti sonsuz Allah'ım Hürriyet kulluna sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirmeyi, üniversitesini 4 yılla tamamlamayı kadrosunu eline almayı, evlatlarına afiyet ver ve mübarek kabeyi gidip görmeyi hayırlısıyla nasip et AMİN...
Dua sahibi; 160 Adet
Son tarih; 30.10.2020
1.Mehfam
2.humanbeings
3.Sadelikherseydir
4. M mely15
5.safi.naz
6.Umut_2019
7.Aktif Lora
8.BettyRuble
9.Hemsirecik
10. M M_atruska
11. E Ebruazra
12.Calypso95
13.polokey2244
14.kavs-i kuzah
15. S Sabr-Sukur-Dua
16.love_story
17. A Asel Erva
20.Rbcl
21.Leyl-i-fer
22.hersey_dua_ile 1
23.hersey_dua_ile 2
24.terliksuu
25. K Kirazxyz
26. S Suskunhanim
28.SoLeiL12
Kızlar normalde cuma günleri paylaşıyordum ancak yarın benim için yoğun bir gün olacak. O yüzden yeni arkadaşımızın duasını paylaşıyorum bu akşam.
Canım normalde öyle başlatıyorduk. Ama niyet önemli sonuçta. Kılsın hemen müsait oluncaKizlar hürriyet arkadaşımız namazını daha kilmamis.namazin önce kılınması gerektiğini bilmiyormuş sorun olur mu?
Dün kıldı canım.ama kılana kadar bir kaç arkadaş okumuştu ondan sorayım dedim.Canım normalde öyle başlatıyorduk. Ama niyet önemli sonuçta. Kılsın hemen müsait olunca
Olur, benim için sıkıntı yokKızlar K Kirazxyz arkadaşımızın bir ricası olmuştu Kasımın 2.haftası duam okunabilir mi diye. Eğer kimse için problem olmayacaksa bu hafta onun duasını yapalım mı?Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12
canımCalypso95 özellikle sana soruyorum çünkü bu cuma senin sırandı
Siradaki kisi icin sıkıntı olmazsa benim icinde sıkıntı yokKızlar K Kirazxyz arkadaşımızın bir ricası olmuştu Kasımın 2.haftası duam okunabilir mi diye. Eğer kimse için problem olmayacaksa bu hafta onun duasını yapalım mı?Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12
Okudum, Allah kabul etsinDuamız; 4444 Salatı Tefriciye
Dua sahibi; 160 Adet
Son tarih; 30.10.2020
1.Mehfam
2.humanbeings
3.Sadelikherseydir
4. M mely15
5.safi.naz
6.Umut_2019
7.Aktif Lora
8.BettyRuble
9.Hemsirecik
10. M M_atruska
11. E Ebruazra
12.Calypso95
13.polokey2244
14.kavs-i kuzah
15. S Sabr-Sukur-Dua
16.love_story
17. A Asel Erva
20.Rbcl
21.Leyl-i-fer
22.hersey_dua_ile 1
23.hersey_dua_ile 2
24.terliksuu
25. K Kirazxyz
26. S Suskunhanim
28.SoLeiL12
OlabilirKızlar K Kirazxyz arkadaşımızın bir ricası olmuştu Kasımın 2.haftası duam okunabilir mi diye. Eğer kimse için problem olmayacaksa bu hafta onun duasını yapalım mı?Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12
Benim için hiç sıkıntı değil okuyalım reyyan içinKızlar K Kirazxyz arkadaşımızın bir ricası olmuştu Kasımın 2.haftası duam okunabilir mi diye. Eğer kimse için problem olmayacaksa bu hafta onun duasını yapalım mı?Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12