- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.234
- Konu Sahibi humanbeings
148×2 hemsirecik icin okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemsirecik için 148 okudum Allah kabul etsin
Okudum rabbim kabul etsin canımKızlar yeni arkadaşımıza geçtik ancak 1 arkadaş dışında kimse bitirdim yazmamış. Lütfen süreye dikkat edelim. Cuma gününe kadar bitirecek şekilde okuyalım. Kimsenin duası beklemesin, hakkı kalmasın. Süremiz zaten 1 hafta. Cumadan sonraya kalmasın listemiz. Sizlerden de özen göstermenizi bekliyorum. Allah hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin
Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu K Kirazxyz S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12
Okudum canım humanbeings . Allah kabul etsin cümlemizinkini.Kızlar yeni arkadaşımıza geçtik ancak 1 arkadaş dışında kimse bitirdim yazmamış. Lütfen süreye dikkat edelim. Cuma gününe kadar bitirecek şekilde okuyalım. Kimsenin duası beklemesin, hakkı kalmasın. Süremiz zaten 1 hafta. Cumadan sonraya kalmasın listemiz. Sizlerden de özen göstermenizi bekliyorum. Allah hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin
Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu K Kirazxyz S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12
Okudum Allah kabul etsin inşallahOkudum inşaAllah
Hazal için okudum Allah kabul etsin inşallahHazal arkadaşım için okudum
Saadetim33 için 153 adet okudum Allah kabul etsin inşallahDuamız; 4444 Salatı Tefriciye
Okuduğumuz kişi; M M_atruska Hazal
Niyeti; Rabbim bizi doğru yoldan ayırma.esimle namazlarımizi aşkla doğru bir şekilde kılmayı nasip et.Evladımızı aklen bedenen ruhen sağlıklı imanlı hayırlı büyütmeyi nasip et.baska evlatlarda nasip et.Allah'ım ne olur bana eşime güç kuvvet irade ver hayırlısı ile ideal kilolarımiza inelim.
Dua sahibi; 160 Adet
Dua arkadaşı; 153 Adet okuyacak.
Son tarih; 23.10.2020
1. Mehfam
2. humanbeings
3. Sadelikherseydir
4. M mely15
5. safi.naz
6. Umut_2019
7. Aktif Lora
8. BettyRuble
9. Hemsirecik