- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
-
- Konu Sahibi humanbeings
Çocuğum kız olsun erkek olsun diye dua eden yoksa katılırım.Sen olmadan olmuyormerve katılır mısın tefriciye grubuna
Tamam canımÇocuğum kız olsun erkek olsun diye dua eden yoksa katılırım.
Beni unutmussunŞu anda listemiz 17 kişi.
1.Mehfam
2.humanbeings
3.Sadelikherseydir
4. M mely15
5.safi.naz
6.Umut_2019
7.ayseMsb
8.Kara_gozlum
9.Niloyatospikk
10.BettyRuble
11.Hemsirecik
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14.Calypso95
15.polokey2244
16.Oriana
17.kavs-i kuzah
Ekledim canımmmBeni unutmussun
Yeni konu olması iyi oldu hayırlı olsun Allah dualarımızı kabul eylesin, hakkımızda hayırlısını en güzelini nasip eylesinHatim grubumuzun sevgili üyeleriMehfam arkadaşımızın güzel fikriyle bir dua topiğinde daha birlikteyiz Hatim grubumuzdan katılmak istemeyen arkadaşlar olunca karışıklık olmaması adına yeni bir konu açıyorum. Burada her hafta 4444 salatı tefriciye duasını paylaşarak bir arkadaşımızın niyetine, duasına, sıkıntısına okuyacağız. Bayramdan sonraki hafta başlarız diye düşündüm. Allah çabamızın, emeklerimizin karşılığında dualarımızı kabul etsin inşallah
İnsanların dualarını bilmediğim için bu konuda emin olamadımÇocuğum kız olsun erkek olsun diye dua eden yoksa katılırım.
Tamam canım baştan yollarlarsa dualarını kişi lazım olursa katılırım. Katılmasam da isteyene yardım da ederim ama bi kaç dua grubunda oldu ben doğru bulmuyorum. Şahsi kanaatim.İnsanların dualarını bilmediğim için bu konuda emin olamadım
Neden ki isteyen gönlündeki hayırlısıyla diyerek isteyebilir duasını cnm belki 3 kızı var ve bir de erkek evlat istiyor isteyemez mi suç ya da günah mı anlamadım.ya Sen istersin ama Rabbim dilediğine verir yine şükür eder baş tacı edersin.yani isteyen zenginlik mal mülk isteyen ahiret isteyen dünyalık ister buna da karışılmaz ki.niyetlerimiz kötü değil. Bu şekilde dua eden olursa girmem demek falan da ne bileyim. Neyse cnm ben Allah tan inşallah kız evlat istiyorum hayırlı sağlıklı ahlaklı. zaten grupa katılmadım rahat olsun arkadas. Rabbim verirsede vermez se de baş tacım ama gönlüm istiyor kendimi bildim bileli hep kızım olsun isterdim yani buna engel olamıyorum maalesef. Umarım Rabbim herkese anneliği tattırır gönlündekini nasip eder.İnsanların dualarını bilmediğim için bu konuda emin olamadım
Neden ki isteyen gönlündeki hayırlısıyla diyerek isteyebilir duasını cnm belki 3 kızı var ve bir de erkek evlat istiyor isteyemez mi suç ya da günah mı anlamadım.ya Sen istersin ama Rabbim dilediğine verir yine şükür eder baş tacı edersin.yani isteyen zenginlik mal mülk isteyen ahiret isteyen dünyalık ister buna da karışılmaz ki.niyetlerimiz kötü değil. Bu şekilde dua eden olursa girmem demek falan da ne bileyim. Neyse cnm ben Allah tan inşallah kız evlat istiyorum hayırlı sağlıklı ahlaklı. zaten grupa katılmadım rahat olsun arkadas. Rabbim verirsede vermez se de baş tacım ama gönlüm istiyor kendimi bildim bileli hep kızım olsun isterdim yani buna engel olamıyorum maalesef. Umarım Rabbim herkese anneliği tattırır gönlündekini nasip eder.
Cümlemizin inşallahAynen oyle ayakkabi bagciginizi bile benden isteyin diyor. Bunda gunah bir durum yok. Verecek olan ve buna karar verecek olan zaten Allah. Allah kabul etsin dualarinizi.
Canım haftada 1 kişiye okuyacağız. Seni 2 kişilik ekliyorumBeni de ekler misinnn. hatta haftalık ise kesin 2 kişilik ekleyebilir sin ☺
Tamam canimmmm Allah razı olsunCanım haftada 1 kişiye okuyacağız. Seni 2 kişilik ekliyorum
Tabi ki mazeretli de okunuyorCuma günü listemize başlıyoruz inşallah. Hazır mısınız?
1.Mehfam
2.humanbeings
3.Sadelikherseydir
4. M mely15
5.safi.naz
6.Umut_2019
7.ayseMsb
8.Kara_gozlum
9.Niloyatospikk
10.BettyRuble
11.Hemsirecik
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14.Calypso95
15.polokey2244
16.kavs-i kuzah
17. S Sabr-Sukur-Dua
18.love_story
19. A Asel Erva
20.Sadelikherseydir ablası
21.Sadelikherseydir annesi
22.Rbcl
23.Akell
24.hersey_dua_ile 1
25.hersey_dua_ile 2
Şu andaki sayımızla haftada 177 adet düşüyor.
Tmm başlayalım inşallah. Şu günlerde okumak da ferahlık verir Allahın izniyle. Cüzümü de cumaya kadar yetiştiririm umarım. Şuan okuyamıyorum hâlâCuma günü listemize başlıyoruz inşallah. Hazır mısınız?
1.Mehfam
2.humanbeings
3.Sadelikherseydir
4. M mely15
5.safi.naz
6.Umut_2019
7.ayseMsb
8.Kara_gozlum
9.Niloyatospikk
10.BettyRuble
11.Hemsirecik
12. M M_atruska
13. M M_atruska kardeşi
14.Calypso95
15.polokey2244
16.kavs-i kuzah
17. S Sabr-Sukur-Dua
18.love_story
19. A Asel Erva
20.Sadelikherseydir ablası
21.Sadelikherseydir annesi
22.Rbcl
23.Akell
24.hersey_dua_ile 1
25.hersey_dua_ile 2
Şu andaki sayımızla haftada 177 adet düşüyor.