- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
-
- Konu Sahibi humanbeings
Okudum‼Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar;
1.Kara_gozlum
2.BettyRuble
3.Hemsirecik
4.Calypso95
5.polokey2244
6.kavs-i kuzah
7. S Sabr-Sukur-Dua
8. A Asel Erva
9.Rbcl
En kısa sürede tamamlayalım, arkadaşımızın duası beklemesin kızlar. Süremiz zaten yeterince uzun. ☺
153 tane okudum Allah niyetinizi kabul etsinUmut_2019 için okuma listesi;
1.Mehfam
2.humanbeings
3.Sadelikherseydir
4. M mely15
5.safi.naz
6.Umut_2019
7.Aktif Lora
8.Kara_gozlum
9.BettyRuble
10.Hemsirecik
11. M M_atruska
12. E Ebruazra
13.Calypso95
14.polokey2244
15.kavs-i kuzah
16. S Sabr-Sukur-Dua
17.love_story
18. A Asel Erva
19.Sadelikherseydir ablası
20.Sadelikherseydir annesi
21.Rbcl
22.Leyl-i-fer
23.hersey_dua_ile 1
24.hersey_dua_ile 2
25.terliksuu
26. K Kirazxyz
27. S Suskunhanim
28.mutlulukbenihicbirakma
29.SoLeiL12
Süremiz yarın doluyor, lütfen geciktirmeyelim
Ben de okudum Allah kabul etsin en kısa zamanda‼Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar;
1.Kara_gozlum
2.BettyRuble
3.Hemsirecik
4.Calypso95
5.polokey2244
6.kavs-i kuzah
7. S Sabr-Sukur-Dua
8. A Asel Erva
9.Rbcl
En kısa sürede tamamlayalım, arkadaşımızın duası beklemesin kızlar. Süremiz zaten yeterince uzun. ☺
Okudum canım‼Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar;
1.Kara_gozlum
2.BettyRuble
3.Hemsirecik
4.Calypso95
5.polokey2244
6.kavs-i kuzah
7. S Sabr-Sukur-Dua
8. A Asel Erva
9.Rbcl
Okudum Allah kabul etsin inşallah‼Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar;
1.Kara_gozlum
2.BettyRuble
3.Hemsirecik
4.Calypso95
5.polokey2244
6.kavs-i kuzah
7. S Sabr-Sukur-Dua
8. A Asel Erva
9.Rbcl
Canım tam da sana okuyorduk, hatta bitiren arkadaşımız bile oldu. Nasıl yapsak Kızlar?Kızlar neolur k.bakmayin zor günler geçiriyorum hakkınızı helal edin biraz ara cermek istiyorum lutfen yanlış anlamayın gercekten zorrrrrr gunler kendimi toparlamak istiyorum
Canım tam da sana okuyorduk, hatta bitiren arkadaşımız bile oldu. Nasıl yapsak Kızlar?
Bence de tamamlayalım onun için.‼‼‼‼ ÖNEMLİ ‼‼‼‼
Kızla biliyorsunuz bu haftaKara_gozlum Rümeysa arkadaşımız için okuyacaktık. Ancak kendisi duasından da anlayacağımız üzere zor günler geçiriyor.
Mesaj atıp duaları isterken namazınızı kılıp niyetinizi yapıp bana duanızı gönderir misiniz diye yazıyordum. Rümeysa arkadaşımıza da öyle yazmıştım ancak yaşadığı zor durumlardan dolayı namazını kılamamış. Bir süre dua grubuna devam edemeyecek sanıyorum. Ancak ben duasını tamamlayalım derim eğer siz de uygun görürseniz. Kimin duası kabul olur Allah bilir o yüzden başlamışken yarım bırakmayalım size de uyarsa.
Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu K Kirazxyz S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12
Tamamlayalım Canim‼‼‼‼ ÖNEMLİ ‼‼‼‼
Kızla biliyorsunuz bu haftaKara_gozlum Rümeysa arkadaşımız için okuyacaktık. Ancak kendisi duasından da anlayacağımız üzere zor günler geçiriyor.
Mesaj atıp duaları isterken namazınızı kılıp niyetinizi yapıp bana duanızı gönderir misiniz diye yazıyordum. Rümeysa arkadaşımıza da öyle yazmıştım ancak yaşadığı zor durumlardan dolayı namazını kılamamış. Bir süre dua grubuna devam edemeyecek sanıyorum. Ancak ben duasını tamamlayalım derim eğer siz de uygun görürseniz. Kimin duası kabul olur Allah bilir o yüzden başlamışken yarım bırakmayalım size de uyarsa.
Mehfam Sadelikherseydir M mely15 safi.naz Umut_2019 Aktif Lora BettyRuble Hemsirecik M M_atruska E Ebruazra Calypso95 polokey2244 kavs-i kuzah S Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile terliksuu K Kirazxyz S Suskunhanim mutlulukbenihicbirakma SoLeiL12
Tamamlayalım tabiki‼‼‼‼ ÖNEMLİ ‼‼‼‼
Tamamlayalım tabi rabbim kardeşimizin yâr ve yardımcısı olsun inşaAllah‼‼‼‼ ÖNEMLİ ‼‼‼‼