- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- Konu Sahibi humanbeings
Tamamlayalımm tabi cumaya kadar kılar belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamlayalım tabi ki.‼‼‼‼ ÖNEMLİ ‼‼‼‼
Kızla biliyorsunuz bu hafta Kara_gozlum Rümeysa arkadaşımız için okuyacaktık. Ancak kendisi duasından da anlayacağımız üzere zor günler geçiriyor.
Mesaj atıp duaları isterken namazınızı kılıp niyetinizi yapıp bana duanızı gönderir misiniz diye yazıyordum. Rümeysa arkadaşımıza da öyle yazmıştım ancak yaşadığı zor durumlardan dolayı namazını kılamamış. Bir süre dua grubuna devam edemeyecek sanıyorum. Ancak ben duasını tamamlayalım derim eğer siz de uygun görürseniz. Kimin duası kabul olur Allah bilir o yüzden başlamışken yarım bırakmayalım size de uyarsa.
@reyyanK @Sadelikherseydir @mely15 @safi.naz Umut_2019 @Pasiflora25 BettyRuble @Hemsirecik M M_atruska @Ebruazra @Calypso95 @polokey2244 kavs-i kuzah @Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva @Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile @terliksuu @ciceklibocekli111 @Suskunhanim @mutlulukbenihicbirakma @Feyza2007
Aminnn insallah vallahi dualarla ayaktayim hayata cok sıkı bağlanacağım insallahtabi rabbim izinu verirseTamamlayalım tabi ki.
Allahım tez vakitte feraha çıkarsın arkadaşımızı
Kara gün kararıp kalmaz Allahın merhametine sığın bak gör bugünler de geçecek.Aminnn insallah vallahi dualarla ayaktayim hayata cok sıkı bağlanacağım insallahtabi rabbim izinu verirse
Tam zamanı okumanın o Zaman inşallah tez zamanda sıkıntıları geçsin diye devam edelim‼‼‼‼ ÖNEMLİ ‼‼‼‼
Kızla biliyorsunuz bu hafta Kara_gozlum Rümeysa arkadaşımız için okuyacaktık. Ancak kendisi duasından da anlayacağımız üzere zor günler geçiriyor.
Mesaj atıp duaları isterken namazınızı kılıp niyetinizi yapıp bana duanızı gönderir misiniz diye yazıyordum. Rümeysa arkadaşımıza da öyle yazmıştım ancak yaşadığı zor durumlardan dolayı namazını kılamamış. Bir süre dua grubuna devam edemeyecek sanıyorum. Ancak ben duasını tamamlayalım derim eğer siz de uygun görürseniz. Kimin duası kabul olur Allah bilir o yüzden başlamışken yarım bırakmayalım size de uyarsa.
@reyyanK @Sadelikherseydir @mely15 @safi.naz Umut_2019 @Pasiflora25 BettyRuble @Hemsirecik M M_atruska @Ebruazra @Calypso95 @polokey2244 kavs-i kuzah @Sabr-Sukur-Dua love_story A Asel Erva @Rbcl Leyl-i-fer hersey_dua_ile @terliksuu @ciceklibocekli111 @Suskunhanim @mutlulukbenihicbirakma @Feyza2007
Insallah canimKara gün kararıp kalmaz Allahın merhametine sığın bak gör bugünler de geçecek.
Yaaa rabbim razi olsunTam zamanı okumanın o Zaman inşallah tez zamanda sıkıntıları geçsin diye devam edelim
Rabbim razi olsun canim benimTamamlayalım tabi. Ben okumustum zaten. Allah yardimcin olsun rümeysa
Rabbim muradinizi versinRümeysa arkadaşımız için okudum rabbim sıkıntılarını tez zamanda kaldırsın inşallah humanbeings
Canim benim duami paylasabilirmisiniz
Canım anlamadımCanim benim duami paylasabilirmisiniz
Yani arkadaslardan yardim isteyebilirmiyiz 50 ben alimCanım anlamadım
50 de ben aldım. Kalan 53Yani arkadaslardan yardim isteyebilirmiyiz 50 ben alim
Tedriciye canim sen musaitmisin cuzumu de okuyamadimNe okuyorsunuz, Kara_gozlum 'ün sayısını alayim?
Müsaitim canım, tefriciye 53 mü kaldı? Okuyamadığın cüzleri yaz okuyayımTedriciye canim sen musaitmisin cuzumu de okuyamadim