- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Hiç olur mu öyle şey kendini 1 sn iyi hissettirecekse ben saatlerce dinlerim.Öyle vallahi kısmet değilmiş ameliyattan cıkar cıkmaz sütümü vereyim dedim odada bekledim bekledim çoktan vefat etmiş meğer kimse gelmeyince anladım ters bişe olduğunu, aklımdan cıkmıyor kusra bakmayın çenem düştü çok doluyum
Tüp bebek raporu var diye biliyorum belli şartları sağlayan çiftlere rapor çıkabiliyorEvet sperm azlığı ve kalitesizliği hareketliliği sorun bu
Tüp bebek fiyatını devlet desteklemediginde 7.000 ve ilaçlar da 3000 civarı tutuyormuş tabi bize denilen bu artıları dahada olur mu bilmiyoruz
Allah razı olsun sağol, kızım rahmimde perde vardı o sebepten öldü, oğlum servikal yetmezlikten erken doğumla vefat etti; perdeyi aldırmıştık çok iyiydi, tekrar hamile kaldım progestan kullanıyordum doktorum erken doğumu önleyeceğini söyledi keşke dikiş atsaydı ama gerek duymadı.Bir de kan sulandırıcı kullanıyordum pıhtılaşma da var, doktorum 3.cü de dikeriz dedi ne de kolay söylediHiç olur mu öyle şey kendini 1 sn iyi hissettirecekse ben saatlerce dinlerim.
Sormaya dilim varmıyor ama otopsi yapıldı mı neden vefat etmişler
Doktorunda iyisini bulmak lazım. Bende de pıhtılaşma varmış doktorum çok iyi ama tahlil yapmaları içinde kayıplar yasamamız beklendi devlet prosedürüAllah razı olsun sağol, kızım rahmimde perde vardı o sebepten öldü, oğlum servikal yetmezlikten erken doğumla vefat etti; perdeyi aldırmıştık çok iyiydi, tekrar hamile kaldım progestan kullanıyordum doktorum erken doğumu önleyeceğini söyledi keşke dikiş atsaydı ama gerek duymadı.Bir de kan sulandırıcı kullanıyordum pıhtılaşma da var, doktorum 3.cü de dikeriz dedi ne de kolay söyledi
Ya doktorumdan memnunum sağolsun ilgilendi ama insanız işte gözden kaçan ufacık şey çok şeye sebep oluyorDoktorunda iyisini bulmak lazım. Bende de pıhtılaşma varmış doktorum çok iyi ama tahlil yapmaları içinde kayıplar yasamamız beklendi devlet prosedürü
Doktora güvenmen güzel. Habire doktor değiştirmekte olmuyor hikayeyi anlatmaktan yoruluyor insan yeni yeni şeyler duyuyor. Bildiğin ettiğin ama en önemlisi güvendiğin doktorla devam etmek lazımYa doktorumdan memnunum sağolsun ilgilendi ama insanız işte gözden kaçan ufacık şey çok şeye sebep oluyor
Tabi ki çok önemli.Gittiğim hastanede çok iyi.Valla şehir değiştirmek istiyorum ama hastaneden dolayı bir yere gidemiyorum.Doktora güvenmen güzel. Habire doktor değiştirmekte olmuyor hikayeyi anlatmaktan yoruluyor insan yeni yeni şeyler duyuyor. Bildiğin ettiğin ama en önemlisi güvendiğin doktorla devam etmek lazım
hatay degil ama celalettin peru var doktor istanbulda. bitkilerle falan tedavi yapiyor sanirim. sperm artirmak icinArkadaşlar herkese merhaba
Bugün bir bilgi aldık hatayda birisi varmış beyaz kan düşüklüğü yyada bebeği olmayanlara bebek için çeşitli ilaç gibi pekmez gibi bitkisel birşeyler öneriyormuş. Bu kişiyi biliyor musunuz sadece Hatay merkezde dediler başka bilgimiz yok bilgisi olanlar lütfen yazsın
Sorunumuz sperm azlığı hiz hareket böyle
Aynen bizde aynı kaderi yaşıyoruz tayin isteyemedik. Süreç zaten yorucu birde doktor yorgunluğu çekemeyiz dedik kaldık yerimizdeTabi ki çok önemli.Gittiğim hastanede çok iyi.Valla şehir değiştirmek istiyorum ama hastaneden dolayı bir yere gidemiyorum.
Erkek infertilitesi için harnup kuru deneyin bol.c vitamini nar portakal suyu gibi ...bunlar Hatay'da bol..Bilmiyorum bende pek böyle şeylere inanmıyorum 2 yıldır çocuğumuz olmadı sperm sayısı da çok düşük oraya giden fayda görüyor dediler bilmiyorum ben zaten inanmıyorum ama eşim çok üzülüyor
Keçi boynuzu pekmezi içmeyi sevmiyor bu macunun içinde varmis bir deneyelim bakalımErkek infertilitesi için harnup kuru deneyin bol.c vitamini nar portakal suyu gibi ...bunlar Hatay'da bol..
Ama doktor önerisi de vereyim.Erkek infertilitesi için Ankara'da Kaan Aydos...Kadın infertilitesi için Anatolia tüp bebek Hakan yaralı...kendim Anatolya da tedavi oldum esimde sorun yoktu.18 aylık oğlum var.
Harnup kurunde pekmezi yemiyor zaten saracoglunun harnup kurunu araştırın kaç dakika kaynatılır vs suyunu iciriyorsunuz.tam hatrimda degil de ondan tarif edemedimKeçi boynuzu pekmezi içmeyi sevmiyor bu macunun içinde varmis bir deneyelim bakalım
Hakan hocadan memnun kaldım demissiniz sizin sikayetiniz neydi. Bende gitmeyi planlıyorumErkek infertilitesi için harnup kuru deneyin bol.c vitamini nar portakal suyu gibi ...bunlar Hatay'da bol..
Ama doktor önerisi de vereyim.Erkek infertilitesi için Ankara'da Kaan Aydos...Kadın infertilitesi için Anatolia tüp bebek Hakan yaralı...kendim Anatolya da tedavi oldum esimde sorun yoktu.18 aylık oğlum var.
Rezervim azalmaya baslamistiHakan hocadan memnun kaldım demissiniz sizin sikayetiniz neydi. Bende gitmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?