Hatayda yaşayanlar acil yazsın

Hiç olur mu öyle şey kendini 1 sn iyi hissettirecekse ben saatlerce dinlerim.
Sormaya dilim varmıyor ama otopsi yapıldı mı neden vefat etmişler

Hiç olur mu öyle şey kendini 1 sn iyi hissettirecekse ben saatlerce dinlerim.
Sormaya dilim varmıyor ama otopsi yapıldı mı neden vefat etmişler
Allah razı olsun sağol, kızım rahmimde perde vardı o sebepten öldü, oğlum servikal yetmezlikten erken doğumla vefat etti; perdeyi aldırmıştık çok iyiydi, tekrar hamile kaldım progestan kullanıyordum doktorum erken doğumu önleyeceğini söyledi keşke dikiş atsaydı ama gerek duymadı.Bir de kan sulandırıcı kullanıyordum pıhtılaşma da var, doktorum 3.cü de dikeriz dedi ne de kolay söyledi

Doktorunda iyisini bulmak lazım. Bende de pıhtılaşma varmış doktorum çok iyi ama tahlil yapmaları içinde kayıplar yasamamız beklendi devlet prosedürü

Doktorunda iyisini bulmak lazım. Bende de pıhtılaşma varmış doktorum çok iyi ama tahlil yapmaları içinde kayıplar yasamamız beklendi devlet prosedürü
Ya doktorumdan memnunum sağolsun ilgilendi ama insanız işte gözden kaçan ufacık şey çok şeye sebep oluyor

Ya doktorumdan memnunum sağolsun ilgilendi ama insanız işte gözden kaçan ufacık şey çok şeye sebep oluyor
Doktora güvenmen güzel. Habire doktor değiştirmekte olmuyor hikayeyi anlatmaktan yoruluyor insan yeni yeni şeyler duyuyor. Bildiğin ettiğin ama en önemlisi güvendiğin doktorla devam etmek lazım

Doktora güvenmen güzel. Habire doktor değiştirmekte olmuyor hikayeyi anlatmaktan yoruluyor insan yeni yeni şeyler duyuyor. Bildiğin ettiğin ama en önemlisi güvendiğin doktorla devam etmek lazım
Tabi ki çok önemli.Gittiğim hastanede çok iyi.Valla şehir değiştirmek istiyorum ama hastaneden dolayı bir yere gidemiyorum.

hatay degil ama celalettin peru var doktor istanbulda. bitkilerle falan tedavi yapiyor sanirim. sperm artirmak icin

Tabi ki çok önemli.Gittiğim hastanede çok iyi.Valla şehir değiştirmek istiyorum ama hastaneden dolayı bir yere gidemiyorum.
Aynen bizde aynı kaderi yaşıyoruz tayin isteyemedik. Süreç zaten yorucu birde doktor yorgunluğu çekemeyiz dedik kaldık yerimizde

Arkadaşlar tekrar merhaba dün bahsettiğimiz kişiye gittik bize verilenleri yazıyorum:
Eşim için; keçi boynuzu pekmezli ginsengli karışık bitkisel macun, çoban çökerten bitki çayı, vega isimli bir hap bunlar spermi güçlendirip hizlandirsin diye.
Benim için ise; ballı civanperçemi karışık bitkisel macun, keçi boynuzu pekmezli hayıt meyveli karışık bitkisel macun, ilişki sırasında ağrı ve rahim giriş yerlerinde yara var dedi özel vazelin verdi, günde 1 kere tenturdiyotu 1 tamla damlatip iceceksin, en az 7 gün olmak şartıyla hergün yarim saat sıcak suda oturacaksin sende aşırı soğuk algınlığı var adetlerin çok sancılı oluyor dedi bir kaç şey daha dedi bu kadarını yazmak yeterli sanırım deneyenlerde ilk ay hamilhamile kalanda varmış 3 ay içinde kalanda var ALLAH ın izniyle dedi. Bu arada bir kağıt verdi neyi nasıl kullanacağım yazıyordu şu dikkatimi çekti alt iç çamaşırı yerine ya uzun tayt yada kısa sort giymek gerekiyormus kıyafetin içinden vücudun sıcak kalması önemli. Ben bu ay ve önümde ki gunlerdede deneyeceğim hayırlısıyla inşallah ALLAH C. C izniyle inşallah hamile kalırız bana verilen o macunları resmini paylaşıyorum şimdi KURBAN OLDUĞUM RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN

Erkek infertilitesi için harnup kuru deneyin bol.c vitamini nar portakal suyu gibi ...bunlar Hatay'da bol..
Ama doktor önerisi de vereyim.Erkek infertilitesi için Ankara'da Kaan Aydos...Kadın infertilitesi için Anatolia tüp bebek Hakan yaralı...kendim Anatolya da tedavi oldum esimde sorun yoktu.18 aylık oğlum var.

Kavanozlarin kapağı hiç açılmamış jelatinli olarak kesinlikle ücret istemedi hayır kutusu vardı oraya birşeyler katarken bile dur katma dedi bu kadar ın hepsi ne sadece 80 tl ödedik ama bunların sadece 1 tanesi 65 tl geçen aylarda benzer macun almıştım 65 tl ödedim ve internetten almıştım. Ama bu gittigimiz yerde hepsine birden 80 ödedik çünkü oda bunları ücretle aliyordur boş yere masrafa niye katalim. Bu arada ben kesinlikle böyle yere gitmem gidenleride uyarirdim doktora kaç kere gittim bana rahim temiz yumurtalık temiz dendi daha fazla açıklamak istemiyorum denemekle bir kötülük olmaz ALLAH a bol dua edıp deneyeceğim hayırlısıyla inşallah

Eklentiler

• 1552803944937-956856265.webp
    32 KB · Görüntüleme: 27
  • 1552804032577667450845.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 24
Keçi boynuzu pekmezi içmeyi sevmiyor bu macunun içinde varmis bir deneyelim bakalım

Keçi boynuzu pekmezi içmeyi sevmiyor bu macunun içinde varmis bir deneyelim bakalım
Harnup kurunde pekmezi yemiyor zaten saracoglunun harnup kurunu araştırın kaç dakika kaynatılır vs suyunu iciriyorsunuz.tam hatrimda degil de ondan tarif edemedim

Hakan hocadan memnun kaldım demissiniz sizin sikayetiniz neydi. Bende gitmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…