- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Bilmiyorum bende pek böyle şeylere inanmıyorum 2 yıldır çocuğumuz olmadı sperm sayısı da çok düşük oraya giden fayda görüyor dediler bilmiyorum ben zaten inanmıyorum ama eşim çok üzülüyorpekmez verince ne olucakmis bir umut demeyin lütfen böyle sahtekarlara para kaptirmayin
Eşimin bagkuru suan yatmiyormus o yüzden tüp bebek deneyemiyoruz 2 defa aşılama yaptık ikiside tutmadı
Maddi durumunuz düzgünse de bu işlerle bozuluyor zaten. Ama o insanlara da para vereceksiniz inanın boşa çaba. Sorununuz tam kesin mi?Eşimin bagkuru suan yatmiyormus o yüzden tüp bebek deneyemiyoruz 2 defa aşılama yaptık ikiside tutmadı
Başınız sağolsun. Rabbim bir daha evlatla sınamasınBen 5 gün önce sezaryen oldum,oğlum 24 haftalıktı.1 saatcik yaşadı.Bi de kızımı kaybettim,çocuğum yok.Keşke ben ölseydim diyorum ama umudumu yitirmedim yine yine deneyeceğim.Sadece inancınız olsun gerisi faso fiso
Merhaba sperm hareketi için saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deneyin çok fayda ediyorArkadaşlar herkese merhaba
Bugün bir bilgi aldık hatayda birisi varmış beyaz kan düşüklüğü yyada bebeği olmayanlara bebek için çeşitli ilaç gibi pekmez gibi bitkisel birşeyler öneriyormuş. Bu kişiyi biliyor musunuz sadece Hatay merkezde dediler başka bilgimiz yok bilgisi olanlar lütfen yazsın
Sorunumuz sperm azlığı hiz hareket böyle
Suan bunları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ama direnmen lazım onlar seni cennete götürecek hayırlısıyla ınşallah yeniden hep birlikte deneyecez sabırla inançlaBen 5 gün önce sezaryen oldum,oğlum 24 haftalıktı.1 saatcik yaşadı.Bi de kızımı kaybettim,çocuğum yok.Keşke ben ölseydim diyorum ama umudumu yitirmedim yine yine deneyeceğim.Sadece inancınız olsun gerisi faso fiso
Sağol , Allah evlatla sınamasın kimseyi, benim canımı alsın diyorum ama hayat devam ediyor nefes alıyoruz kendin için eşin için umudunu yitirme sendeBaşınız sağolsun. Rabbim bir daha evlatla sınamasın
Bende 6 gebelik yaşadım. En son dış gebelikten hastanede yattım. Hiçbiri 7 haftadan fazla sürmedi
Evet sperm azlığı ve kalitesizliği hareketliliği sorun buMaddi durumunuz düzgünse de bu işlerle bozuluyor zaten. Ama o insanlara da para vereceksiniz inanın boşa çaba. Sorununuz tam kesin mi?
Canım çok üzüldüm peki neden böyle oldu 6 tanesi de böyle olunca doktorlar ne dediBaşınız sağolsun. Rabbim bir daha evlatla sınamasın
Bende 6 gebelik yaşadım. En son dış gebelikten hastanede yattım. Hiçbiri 7 haftadan fazla sürmedi
İnşallah, birgün yüzümüzün güleceğine inanıyorumSuan bunları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ama direnmen lazım onlar seni cennete götürecek hayırlısıyla ınşallah yeniden hep birlikte deneyecez sabırla inançla
Allah razı olsun. Yiyecek ekmekleri yokmuş bende hep öyle avutuyorum kendimiSağol , Allah evlatla sınamasın kimseyi, benim canımı alsın diyorum ama hayat devam ediyor nefes alıyoruz kendin için eşin için umudunu yitirme sende
Bende sadece pıhtılaşma çıktı. Hsg, genetik, histeroskopi, hormonlar normal.Canım çok üzüldüm peki neden böyle oldu 6 tanesi de böyle olunca doktorlar ne dedi
Öyle vallahi kısmet değilmiş ameliyattan cıkar cıkmaz sütümü vereyim dedim odada bekledim bekledim çoktan vefat etmiş meğer kimse gelmeyince anladım ters bişe olduğunu, aklımdan cıkmıyor kusra bakmayın çenem düştü çok doluyumAllah razı olsun. Yiyecek ekmekleri yokmuş bende hep öyle avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?