Hatayda yaşayanlar acil yazsın

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.572
829
123
28
Arkadaşlar herkese merhaba
Bugün bir bilgi aldık hatayda birisi varmış beyaz kan düşüklüğü yyada bebeği olmayanlara bebek için çeşitli ilaç gibi pekmez gibi bitkisel birşeyler öneriyormuş. Bu kişiyi biliyor musunuz sadece Hatay merkezde dediler başka bilgimiz yok bilgisi olanlar lütfen yazsın
Sorunumuz sperm azlığı hiz hareket böyle

pekmez verince ne olucakmis bir umut demeyin lütfen böyle sahtekarlara para kaptirmayin

Merhaba bende Hatay’da yaşıyorum. B Bir sus a hak veriyorum burda böyle şeyler çok söylenir hiç ümit bağlamayın bu tarz insanlara. Bizde 2 yıla yakın bebek istiyoruz başımıza çok şey geldi ama hala bebek sahibi olamadık tıpta çare çok onlara yönelin

pekmez verince ne olucakmis bir umut demeyin lütfen böyle sahtekarlara para kaptirmayin
Bilmiyorum bende pek böyle şeylere inanmıyorum 2 yıldır çocuğumuz olmadı sperm sayısı da çok düşük oraya giden fayda görüyor dediler bilmiyorum ben zaten inanmıyorum ama eşim çok üzülüyor

Eşimin bagkuru suan yatmiyormus o yüzden tüp bebek deneyemiyoruz 2 defa aşılama yaptık ikiside tutmadı

Ben 5 gün önce sezaryen oldum,oğlum 24 haftalıktı.1 saatcik yaşadı.Bi de kızımı kaybettim,çocuğum yok.Keşke ben ölseydim diyorum ama umudumu yitirmedim yine yine deneyeceğim.Sadece inancınız olsun gerisi faso fiso

İnternetten açın araştırın sperm hızı için neler yemeliyiz vs diye. Ama bunlara inanmayın maddi manevi yazık.

Başınız sağolsun. Rabbim bir daha evlatla sınamasın
Bende 6 gebelik yaşadım. En son dış gebelikten hastanede yattım. Hiçbiri 7 haftadan fazla sürmedi

Merhaba sperm hareketi için saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü deneyin çok fayda ediyor

Suan bunları okuyunca gerçekten çok üzüldüm ama direnmen lazım onlar seni cennete götürecek hayırlısıyla ınşallah yeniden hep birlikte deneyecez sabırla inançla

Başınız sağolsun. Rabbim bir daha evlatla sınamasın
Bende 6 gebelik yaşadım. En son dış gebelikten hastanede yattım. Hiçbiri 7 haftadan fazla sürmedi
Sağol , Allah evlatla sınamasın kimseyi, benim canımı alsın diyorum ama hayat devam ediyor nefes alıyoruz kendin için eşin için umudunu yitirme sende

Maddi durumunuz düzgünse de bu işlerle bozuluyor zaten. Ama o insanlara da para vereceksiniz inanın boşa çaba. Sorununuz tam kesin mi?
Evet sperm azlığı ve kalitesizliği hareketliliği sorun bu
Tüp bebek fiyatını devlet desteklemediginde 7.000 ve ilaçlar da 3000 civarı tutuyormuş tabi bize denilen bu artıları dahada olur mu bilmiyoruz

Canım çok üzüldüm peki neden böyle oldu 6 tanesi de böyle olunca doktorlar ne dedi
Bende sadece pıhtılaşma çıktı. Hsg, genetik, histeroskopi, hormonlar normal.
Şimdi eşime sperm dna ve ros mu ne diye bir tahlil varmış onlar yapılacak.( morfolojisi iyi)

Allah razı olsun. Yiyecek ekmekleri yokmuş bende hep öyle avutuyorum kendimi
Öyle vallahi kısmet değilmiş ameliyattan cıkar cıkmaz sütümü vereyim dedim odada bekledim bekledim çoktan vefat etmiş meğer kimse gelmeyince anladım ters bişe olduğunu, aklımdan cıkmıyor kusra bakmayın çenem düştü çok doluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…