SELAM LEYALL NASILSIN AÇIKSIN SUAN.YAZİM DEDİM.ARTIK BURDA GÖRÜŞÜRÜZ CAINM.NEVAR NE YOK NAPIYON.BEN KIZMLA UGRASYOM VALLA.laelaelaelaelae
selam öykü asker esleri topiğindede gördüm senide pek konusamadık bak burdada yoksun canım ya inşallah tanısırız k.
leyalil canım asker eşleri sayfası zor açılıyo giremiyom yogun ora sanırım.sen nasılsın.burdada moraller bozuk güzelim.göreve falanmı gittler yoksa...........?nasıl orda iskendrunda tehlike yok demi bacım.haber bekliyom hadi açıgım.öptüm seni.
leyelil hangi sayfadsın bulamuıyomda.nesse hotmail geliyo sen yazınca.moraller burdada bozuk be güzelim.asker eşlerinin sayfası cok zor açılyo.giremiyom bi türlü ondan.ee anlat göreve falanmı gittler yoksa kız
ben aslen iskenderunluyum eşimde.pac meydanını bilirsin anemgil orda oturuyo.kayınvalidem gilde modern evlerde oturuyo.ben iş için işte batmandayız.dogu görevi.ya sen nerelisin.nerde oturuyon.gelince görmek istiyom seni.2çocuk var sende demi.benm 7aylık bi kzım var.sen anlat şindi.
saol arkadsım .tanıştıgıma memnun oldum.belki batmana gelirsiniz haçburda tanısırız.bişe sorcam su sohbet odaları varya ben oraya bgiremiyom.yanlş şifre yada kullanıcı adı diyo.bi bilgin varmı.cevabunu bekliyom.çıkcam sınra eşimd ders çalışcak.cevabını bekliyom byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy