Hatay///31

evet kızlar bende hataylıyım hatay yayladagıında dogdum iskenderunda buyudum suan da antalyada yasıyorum ve memleketı hıc özlemedım cunku sık sık gıdıp gelıyorum ve kurban bayramında da insallah isk. olacagım bulusmak gorusmek tanısmak ısteyenlerle ..... sahılde o guzelım sahılde bulusabılırım sevgıyle kalın hemşolarım

Arkadaşlar bende Antakyalıyım.hemşehirlilerimle tanışmak isterim.İzmirde yaşıyorum.

aybese selam iskenderunu görünce bende atladım bende iskenderunda oturuyorum bizde eşimin görevi dolayısıyla yedi senedir burdayız şimdi nerdesiniz merak ettim sevgiler

Iskenderunlular neredesiniz ya!tabii denizden cikipta pc basina oturamiyorsunuz degilmi?ah alacaginiz olsun,seneye insallah bende cikmayacagim o denizden.
selam gülşehri bende iskenderunda oturuyorum işte geldim buedayım

selam kezban güneş siz nerdesiniz acaba sevgiler görüşmek dileğiyle:teytey:

slm arkadaşlar bende iskenderunluyum ve hala buradayım allaha şükür.istediğiniz konuda yardımcı olabilirim özleminizi de gidermiş olursunuz ben her zaman internetteyim...
selam bnde iskenderunda oturuyorum belki bir gün karsılasırız sevgiler

slm kezban ben iskenderunlu değilim ama buradayım 7 senedir ve bende burayı cok seviyorum LEYALIY eşim antakyalı bana bu rumuzu o buldu arapca bilirsin anlamışsındır

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

slm arkadaşlar her zaman selamlaşıyoruz ama kimse kimseyle görüşemedi sanırım ,ben yakın olanlarla görüşebilirim öptüm sizi şekerler....

selam kezban ben leyalıy iskenderunda oturuyorum sana ulaşamıyorum hep kapalısın görüşelim

görüşelim. ne zaman görüşmek istersen .uzun zamandır açmıyordum .Yarın açıksan msn de görüşelim.

merhaba bende hataylıyım.künefeye dayanamam.bayramda ordaydım.ama şimdiden çok özledim künefeyiiii,benide aranıza alırsanız sevinirim..

merhaba arkadaşlar benim kardeşim askerde şuan amasya ,da dadağıtımı hatay a çıkmış çok güzel bir yer dediler araştırdım sıcak bir memleketmiş hayırlısıyla askerliği biter inşallah hatay olmasına sevindim allah bütün askerlerimizi hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin inşallah

hayırlı teskereler kardeşine bizim memlekettewn korkmasın bende haytaydayım kardeşin karacı olarak mı demizçi olarak mı yapacak

merhaba bende hataylıyım.künefeye dayanamam.bayramda ordaydım.ama şimdiden çok özledim künefeyiiii,benide aranıza alırsanız sevinirim..

selam öykü asker esleri topiğindede gördüm senide pek konusamadık bak burdada yoksun canım ya inşallah tanısırız k.i.b:teytey::teytey::teytey:

selam öykü asker esleri topiğindede gördüm senide pek konusamadık bak burdada yoksun canım ya inşallah tanısırız k.i.b:teytey::teytey::teytey:

SELAM LEYALL NASILSIN AÇIKSIN SUAN.YAZİM DEDİM.ARTIK BURDA GÖRÜŞÜRÜZ CAINM.NEVAR NE YOK NAPIYON.BEN KIZMLA UGRASYOM VALLA.laelaelaelaelae

X