- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
evet iskenderunda oturuyorum.dumlupınar mah.bende tanışmak isterim sizinle .
mrb canım benim teyzelerim anneannemde dumlupınrda köprünün yakınında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet iskenderunda oturuyorum.dumlupınar mah.bende tanışmak isterim sizinle .
mrb canım benim teyzelerim anneannemde dumlupınrda köprünün yakınında
teyzemler dumlupınar kanalı var köprünün hemen yakınındamrb bende ssk ya yakın oturuyorum sen nerde oturuyorsun...
selam gülşehri bende iskenderunda oturuyorum işte geldim buedayımIskenderunlular neredesiniz ya!tabii denizden cikipta pc basina oturamiyorsunuz degilmi?ah alacaginiz olsun,seneye insallah bende cikmayacagim o denizden.
selam bnde iskenderunda oturuyorum belki bir gün karsılasırız sevgilerslm arkadaşlar bende iskenderunluyum ve hala buradayım allaha şükür.istediğiniz konuda yardımcı olabilirim özleminizi de gidermiş olursunuz ben her zaman internetteyim...
ssk hastanesi arkasında oturuyorum.mrb bende ssk ya yakın oturuyorum sen nerde oturuyorsun...
merhaba bende hataylıyım.künefeye dayanamam.bayramda ordaydım.ama şimdiden çok özledim künefeyiiii,benide aranıza alırsanız sevinirim..
ssk hastanesi arkasında oturuyorum.
selam öykü asker esleri topiğindede gördüm senide pek konusamadık bak burdada yoksun canım ya inşallah tanısırız k.i.b:teytey::teytey::teytey: