Hatam var.. Ama yinede dönsün bana geri:( seviyoduk oysa.

Ben sogudum senden ya çocuk napsn bu kadar bencil olamaz bi insan kimse senin emrinde degil kapna bagladgn köpek mi gel deyince gelsin git deyince gitsin bence sen akllanmazsn elin oğlunu ana kuzusunu brak artık Çocuğa yazk ... acayip itici bu nedir ya kzlgmdan tiksindim.

Neden ev ısrarı. . Bekarken mi sokakta yaşıyorsunuz, evlenince çadırda mi yasicaz dedi adam. Ayrıca evlenmeden ne cüretle ev istediniz inanın dimagim almadi

adam ıyı dayanms gercekten cocuk oyuncagımı bu don deyınce donucek gıt dıyınce gıdecek k.bakmaynda haketmssnz bu defa adam ne dese haklı donmese hıc gene haklıdır bosa dememsler kendı dusen aglamaz

Niye donsun ya? Ben olsam ulke degistirirdim. Ayrica bence bu konu fake. Otel sahibiyle evleniyorum diye beni kiskaniyorlar konusunu acan kisi oldugunu dusunuyorum. Benzer bir uslup ve mal mulk duskunlugu.

Severken bal gibi de gidilir.
Valla kusura bakma ama zaten ben o adamın yerinde olsaydım sevemezdim ki seni. Harbi harbi hiç iyi bi huyun yokmuş.
Değiş biraz yoksa herkes kaçar senden.

Yaşınızı bilmem ama yeterince olgun olmadığınızı düşünüyorum.kendinize odaklanın öncelikle.
Değer yargılarınızı ve önceliklerinizi belirleyin, buna göre de adımlarınızı atın
Ayrıca karşı tarafı çok yıpratmış ve tüketmişsiniz,şu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olamaz.

Adaammmmaaadaaaa bbööyyyleeeee yazzzııyyooorrssaaaann giittmesiiii nnnormallldiiirrrr...Beenn olllssaammm öllldüüü diiyeee ggaaazeeteyeee ilaaann verirdiiimmm.Nedeeeeennnnn ?
Çok iticisin,üzgünüm.

kabul etmemıssnz ama o kadar ayrlmssnz sızı bekleyemezkı boyle oda haklı yolunu cızer cnm ama keske bu kadr ayrlmasaymssnz

Evet istee bütün hatalarimin farkindayim.. O hata yaptiysa ben ittim belkide onu o hataya.. Üzgünüm..
Insallah kader bizden yanadirda düzelir aramiz o böyle gitmeseydi ben sevginin degerini anlamicaktim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…