- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
-
- Konu Sahibi Evlimutluydubittimi
Legen kapkaşk sanki yannda villa Porsche götürüyo hasbamBen çok merak ediyorum şu ev olmazsa evlenmem diyen hatunlar evlenirken çeyiz olarak ne götürüyorlar?
Ben çok merak ediyorum şu ev olmazsa evlenmem diyen hatunlar evlenirken çeyiz olarak ne götürüyorlar?
Mesela üni okuyorum arabam var.. Maddi durumum iyi yani.. Yoksa en basindan babanin varmida benden istiyosun der giderdi dimi:)))
Neyse ben yinede hatamin farkindayim[sQUO bence evlenme programi senin için en ne istediğini bilen adamlar gelir. .
adam ıyı dayanms gercekten cocuk oyuncagımı bu don deyınce donucek gıt dıyınce gıdecek k.bakmaynda haketmssnz bu defa adam ne dese haklı donmese hıc gene haklıdır bosa dememsler kendı dusen aglamaz
Niye donsun ya? Ben olsam ulke degistirirdim. Ayrica bence bu konu fake. Otel sahibiyle evleniyorum diye beni kiskaniyorlar konusunu acan kisi oldugunu dusunuyorum. Benzer bir uslup ve mal mulk duskunlugu.
kabul etmemıssnz ama o kadar ayrlmssnz sızı bekleyemezkı boyle oda haklı yolunu cızer cnm ama keske bu kadr ayrlmasaymssnzEvet hakli ama madem döncektin o iki ayda kadinlarla yazismasi dogrumuuuuu???? Sindiremedimmm
kabul etmemıssnz ama o kadar ayrlmssnz sızı bekleyemezkı boyle oda haklı yolunu cızer cnm ama keske bu kadr ayrlmasaymssnz